Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mielipuolen päiväkirja - Aleksei Aleksejevitsin ilta ruokalassa osa 3 - Kertomus - sattumia 05.05.2007

Mielipuolen päiväkirja - Aleksei Aleksejevitsin ilta ruokalassa osa 3 - Kertomus - sattumia
Koko kokonaisuus on kaunis ja eeppinen kuin... ilta ruokalassa! Upeita osioita ja soundeja siellä täällä, ja monipuolisuudesta huolimatta todella yhdistyy kokonaisuudeksi, mitä tarinan lukeminen kuunnellessa korostaa. Tämä laulettu osio oli allekirjoittaneelle ehkäpä näin kuuntelun alkuvaiheissa eniten läheinen, musikaalisesti vaihteleva, melodiat ja taustat laulukohdissa samanaikaisesti sekä omaperäiset, hieman ahdistavat että jollain tapaa oudon tarttuvat! Nautitaan tästä seuraavaa eeposta odotellessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Shamanic Trance 11.04.2007

Electrical Shaman - Shamanic Trance
Pääsiäisnoidat liikkeellä?... Oikeastaan osittain jopa rauhoittavaa, riisutummat osat muistuttavat vähän sateenropinaa, jollakin muulla planeetalla. Välillä hienoja ufosaundeja rikkomassa mattoa. Hyvä teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death ocean - Tree on fire 27.09.2006

Death ocean - Tree on fire
Yeah, kappaleessa ihan hyvä synkistelytunnelma, sen vähän mitä nauhoituksesta saa selvää!.Alkuriffissä jännästi hieman maiden-vaikutelmaa, jota muuten kappaleesta ei löydy. Toivottavasti pääsette nauhoittamaan ensi kerralla mikin kanssa, laulut (ja kaikki muukin) ansaitsee tulla paremmin kuulluiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Crayon Set - Demons In Disquise 07.01.2007

Electric Crayon Set - Demons In Disquise
Bändin erinomaisen psykedeelisen nimen perusteella tulin kuuntelemaan. XTC tulee hieman mieleen yleistunnelmasta. Hyvä biisi, upea sovitus, hienot soolot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PROGEnstatuutio - NAINEN 02.09.2006

PROGEnstatuutio - NAINEN
Hyvää jammailua! Tässä on mukavasti treenikämpän maku mukana, positiivisessä mielessä, eli tekemisen ilo. Samaa mieltä kuin edellinen, basso ei varmaan haittaisi, mutta toimii ilmankin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Desert Pésula - Solar System Journey - Part 2 02.09.2006

Desert Pésula - Solar System Journey - Part 2
Hyvää tunnelmaa! Mielestäni part 2 on parasta Desert Pesulaa, alun tunnelmoinnista lopun sooloon. Tätä olisi kuunnellut pitempäänkin. Bändin nimi sopii musaan loistavasti. Projekti pois jäistä ja lisää matskua!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - KALEVALA-------------------VISUAALISUUS- 02.09.2006

3 DEE - KALEVALA-------------------VISUAALISUUS-
Hyvä yhdistelmä, synkkä kalevalameininki ja elokuvalliset efektit. Efekteissä yllätti eniten lopun englanninkielinen juttu, vähän laski fiilistä, kun oli mieli ja aatos alun perusteella synkissä skandinaavisissa metsissä.. Ei muuta kuin teemalevy tästä kehitteille!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juho L - Sivuainevalinnan Vaikeus 07.01.2007

Juho L - Sivuainevalinnan Vaikeus
Mahtava progebiisi, varsinkin akustinen outro! SOundit huippuluokkaa, huomaa että vaivaa on nähty. Lisäplussaa kappaleen osien nimistä, niiden tunnelmassa yhdistyy Pekka Pohjola ja YUP..
9