Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Kateus 20.02.2008

Haven - Kateus
Sujuva, heleä, päättäväinen ja suloinen kappale. Solistilla on homma todella hyvin hanskassa, lauluääni on kaunis ja puoleensavetävä, jos niin voi sanoa. Biisi kulkee jouhevasti ja soljuvasti eteenpäin musiikin ja laulun kulkiessa nätisti käsi kädessä. Leikin taas ammattilaista sanoineni, mutta en voi olla kehumatta tätä liikaa. Hillittyä leikittelyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kammio - Vihan Tyyssijasta... Kammion Syövereistä... (2008) 20.02.2008

Kammio - Vihan Tyyssijasta... Kammion Syövereistä... (2008)
Jännää tämä tämmöne. Juuri sellanen veisu jota jammaillessa _pitää_ syödä kääretorttua. Kyllähän tuota kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Won't You Let Me 22.02.2008

Pedro - Won't You Let Me
Reteetä kuunneltavaa, jäin kaipaamaan laulua ihan pikkiriikkisen paremmin esille. Pidän ihan älyttömästi tämän biisin värikkäästä tunnelmasta. Vaa-a-au!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Akma - The Weak 22.02.2008

Akma - The Weak
Pää alako keikkumaan mukana ennenku kerkesin piisiä ees avata. Peikkomaisen kivikova meininki jatku kuitenki alusta loppuun. En jaksa (siis osaa) alkaa etsiä virheitä enkä ees yleisesti kommentoija, saatikka perustella, sen kummosemmin. Ysi heilahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 22.02.2008

D'partment - Last Kiss With God
Reippahan raikkahan rempseä meno alusta loppuun, JÄTTEiso kiitos solistille: mikä ääni! Soittopuolelle kans terveisiä että that's the way how it goes tyypit. Kekseliästä, tarttuvaa, mieleenpainuvaa. Kertsi jää soimaan päähän pitemmäksi aikaa. Ihan mielellään sitä kuitenkin pääkopassaan kuuntelee. Kyllä tämä kolisi ja lujaa. Kyllä teitä ihan mielellään fiilistelisi livenäkin. Vähintään yhdeksikkö kolahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Hyvää yötä 22.02.2008

Joni Helminen - Hyvää yötä
Voi luoja kui on shekshikäsh ääni. Pidän tän biisin kokonaisuudesta, ja täytyy munkin sanoa että lauluäänes on todella tutun kuuloinen. Periaatteessa lauluäänen/lyriikoiden takia tätä jaksoin kuunnella, sillä soittopuolelta ei oikein herunut minulle mitään. Kai olen tottunut monimutkaisempaan. Jees thänks bye
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Weak With You 22.02.2008

May i cry - Weak With You
Uniklubi+HIM+Don Huonot+Lovex= tämä veisu. Kappaleen alussa olin innoissani ja odotin jatkoa kuin hepo kesää, mutta petyin latistuneeseen lällällää-tunnelmaan. Mikään kohta ei oikeastaan yllättänyt tässä biisissä. Ainoa mitä tästä rallista mieleen jää, on epämääräinen hönkäys biisin alussa. Kaipaan lauluun lisää voimaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zai & Aaro - Tikku Sonnassa 20.02.2008

Zai & Aaro - Tikku Sonnassa
Nastaa kuunneltavaa, omalla sarallaan tämä on helvetin jees. Monipuolista jammailua, tunnen itteni hyvinkin 'tyydytetyksi' biisin lopussa
9