Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 147 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie`s Story & Emppu Music - Mä Näen 24.06.2011

MIELOIN - Ronnie`s Story & Emppu Music - Mä Näen
Kun pyydettiin niin sanotaan nyt jotain. Ensinnäkin biitti kuulostaa aika huonolaatuselta, mutta ei siitä sen enemmän. Ronniessa nykyään vähän korvaan ottaa, kun on ilmeisesti nauhotettu aika lyhyissä pätkissä. Kun lainit on samalla aika pitkiä, räppäys ei lähe rullaamaan missään vaiheessa. Välillä tulee myös fiilis, että sanat keskittyy vähän liikaa kikkailuun. Emppu on parantunu huomattavasti ihan tämänkin vuyoden aikana. Rullaa hyvin ja sanat ihan hyvää. Vähän välillä aina tökkää, kun vaihtuu nauhotuksesta toiseen. Kertsissä on ihan hyvä idea, mutta toteutus ei ihan yllä samalle tasolle. Ei kovin irtonaisesn kuulosta lauluräppimeininkii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Jälkiä olemassaolosta 03.11.2010

Edorf - Jälkiä olemassaolosta
Ensimmäinen positiivinen asia tässä biisissä oli biitti. Sitten se suurempi oli kertsin laulujen jatkuminen vielä näiden hulluus kurjuus juttujen jälkeen. Se tuli täysin yllättäen itselleni ja se nostaa kertsin aivan eri svääreihin pois perus laulu-räppi-laulu-räppi -kertsien massasta. Räppääminenhän onnistuu oikeen hienosti kuten myös kirjottaminen, mistä hyviä osotuksia on semmoset pienet hauskat täysin odottamattomat jutut aina välillä. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herra R - 217 km/s 30.05.2009

Herra R - 217 km/s
Näin kesäloman kunniaksi vois vaiikka kommentoida vähäse, kun aika kauan oon meinannu jojojojo. Ensinnä täytyy sanoo, että tää on laulullisesti sun paras biisis! Suurin syy on siihen se että tässä sanojen rakenne tai joku lainien pituudet natsaa paremmin kuin sun omissa teksteissä, että vähän rennompaa menoa joo. Siis lyhennettynä: sanoja on vähemmän tai jotain biisin tempo huomioon ottaen ja muutenkin rennompi äänenkäyttö tässä on. tai en tiiä mut joku siinä on. Sitten sanoista vielä, etten niistä mitään tajuu, mutta vitsin hyvältä ne kuulostaa laulettuna! eipä tästä kai sen enempää, mutta on täää hyvä! aivan järkyttävän kova! ja toivottavasti tästä saa jotain selvää, kun en nyt kykene muodostamaan selkeitä lauseita tai ajatuksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herra R - 217 km/s 30.05.2009

Herra R - 217 km/s
Näin kesäloman kunniaksi vois vaiikka kommentoida vähäse, kun aika kauan oon meinannu jojojojo. Ensinnä täytyy sanoo, että tää on laulullisesti sun paras biisis! Suurin syy on siihen se että tässä sanojen rakenne tai joku lainien pituudet natsaa paremmin kuin sun omissa teksteissä, että vähän rennompaa menoa joo. Siis lyhennettynä: sanoja on vähemmän tai jotain biisin tempo huomioon ottaen ja muutenkin rennompi äänenkäyttö tässä on. tai en tiiä mut joku siinä on. Sitten sanoista vielä, etten niistä mitään tajuu, mutta vitsin hyvältä ne kuulostaa laulettuna! eipä tästä kai sen enempää, mutta on täää hyvä! aivan järkyttävän kova! ja toivottavasti tästä saa jotain selvää, kun en nyt kykene muodostamaan selkeitä lauseita tai ajatuksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herra R - Ihmiskaipuuhumala 11.04.2009

Herra R - Ihmiskaipuuhumala
Tässäpä onkin korjattu se, mikä alkuperäsessä miksauksessa vähän kusi. Nyt saa paljon paremmin selvää ymym. Alottaiskoha sitä plussasta vai miinuksesta... No oikeestaan semmonen ainut huomattava (muttei kuitenkaan huomattava) miinus on lainien pituudet sillei, etten oikein voisko ne olla lyhempiä mut vähän sillei. Sitten niin kertsi on suuri plussa! Siis niin tarttuva jotta ei rajaa! Sitten pitää tota outroo kehuu. Viehätyin kovasti falsettiin, sillä olenhan falsettilaulannan suuri ystävä. Enkä ota mihinkään muuhun kantaa, kun en tiiä mistään mitään moi! Taidan faniutua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele zami a.k.a zeta boi - muistoja 28.02.2009

zami a.k.a zeta boi - muistoja
Kyllä vähän joo flow tökkii. Äänes on miellyttävä ja äänenkäyttö on hyvää. Kirjottamiseen enemmän keskittymistä, vaikka en tiiä, onko tyylis vaan tämmönen, ettei riimiparit oo aina kahen lainin ryhmissä. Kuitenkaan niin osa riimeistä on aika yksinkertasia, mutta sen kyllä kestää. Kehittämis kelpoinen biisi on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele zami a.k.a zeta boi - vihan tunne 01.03.2009

zami a.k.a zeta boi - vihan tunne
Tässä vähän välillä katoo rytmitys ja lähet kiilaamaan biitin eelle. Varsinkin kertsissä se tulee esiin ja siitä tulee siks vähän sekava. Myös joidenkin lainien lyhyys korostaa tätä. Artikulointi kärsii välillä, kun vedät niin täysillä. Ehkäpä pieni rentous auttais tähän. Rytmitysten ja muitten pikku juttujen viilauksella tästä ois tullu oikein mainio!

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - dani filthin uudet kalsarit 13.02.2009

dirtyBeats - dani filthin uudet kalsarit
Tää oli oikeesti aika mahtava! En ehkä osaa kuvitella ketään tähän räppäämään, mutta jos joku osaava tähän räppäis se vois olla jotain mahtavinta aikoihin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Verhon Takana 06.02.2009

MIELOIN - Ronnie - Verhon Takana
Onhan tää oikein hieno ja juuri kun tällä viikolla rupesin miettimään, että tuleekohan tänne enää biisejä. Jos jotain pahaa etitään, räpit vois olla hiukan hiljemmalla ja sitten vielä välillä kuulostaa vähän ikävältä, kun vedät niin lyhyissä pätkissä. Kuitenkin kyllä tätä tulee jonkin aikaa ainakin kuunneltua tehokkaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Unessa-freebeat 16.01.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Unessa-freebeat
Tämä oli niin mahtava, että oli pakko tehdä biisi tähän oikeen pika aikataululla!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna 17.01.2009

Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna
Eipä näytä paljon kommenteja tänne tulevan joten minäpä kommentoin. Biitti on ensinäkin oikein mahtava! Luo jännää tunnelmaa biisille. Räppääminen kuulostaa tässä paremmalta kuin tossa Sotkusii satuja -biisissä. Paljon tiukemmin räpätty ja se toimii! Sanoissa on hyvä juttuja ja paljon hienoja riimejä. Esimerkiksi "valmiiksi paikka/ vartiksi vaikka" -kohta on mahtava! Siis onhan tää hieno biisi jo tässä vaiheessa, mutta katon, miten kehittyy enemmän kuuntelun myötä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja 13.10.2008

Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja
Äänes on tässä aika paljon matalempi ku hämähäkki -laulussa, jota oon kuunnellu ny melkeen vuoden. Äänenkäytössä ei ole semmosta huomiota herätävää kiihkoa. Flow on vähän löysä ja välillä se vähän aiheuttaa mitään sanomattoman fiiliksen. Kertsi kuitenkin nostaa fiilistä niin paljon, että versejäkin alkaa kuuntele ihan erilailla. Sitten ku tätä kuuntelee oikein ajatuksella niin tää tämmönen tyyli sopii tähän oikeen mahtavasti. Ehkäpä vois oikein hyökkäävät tuplaukset toimia paikoitellen lisämausteena. Vaikka tästä semmonen tietty tiukkuus puuttuu, tää on tiukka!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Himafiilis 01.10.2008

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Himafiilis
Oli kyllä hyvin vakuuttavasti räpäytetty! Kun sanoja ensin luin, ei herättäny oikeen mitään tunteita. Tyylis sopii tähän biittiin niin mahtavasti, että sanatkin saa aivan uuden merkityksen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otso - Satta Timo, Otso ja Pia - Laulu 16.09.2008

Otso - Satta Timo, Otso ja Pia - Laulu
Onhan tää helvetin kova! Tämmösten biisien takia alkaa vituttaa, kun aikoinaan annoin liikaa kymppejä, koska tääkin ois sillä asteikolla noin 23:n arvonen. Joo ei muuta sanottavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agnostikko - Sence - Moments 05.11.2008

Agnostikko - Sence - Moments
Kirjoittaminen tuntuu onnistuvan, vaikka välillä tosiaan tulee vähän liikaa toistoa kuten Rimma sano. Jotenkin en saa otetta sanoista kuitenkaan. Jotenkin vähän tylsäks jää räppäys puoli. Kaikki äänenpainot kuulostaa melko suunnitelluilta ja semmonen elävyys katoo. Kertsi ei nappaa. Lausuminen on kulmikasta ja sellanen sulavuus puuttuu. Biitti toimii, mutta ei välttämättä tähän biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 7 19.02.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 7
http://www.mikseri.net...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 5 19.02.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Deebp Freebeat 5
http://www.mikseri.net...

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Laskit Ne Sinne? 01.06.2008

MIELOIN - Ronnie - Laskit Ne Sinne?
^^Hah jotkut ei tajuu...
No oikeesti tää on aivan loistava! Biitti oli paras aikoihin, mitä oon kuullu ja sanat ovat loistavat myös.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redelisko exclusive - Louhai feat: Maagi 04.05.2008

Redelisko exclusive - Louhai feat: Maagi
Sinä vedät kyllä tiukasti! Sanat kummallakin toimii. Maagin äänenkäyttö on heikompaa ja setit jää varjoon. Myös räpit on melko nykivät ja kuulostaa siltä, ettei meinaa pysyy biitissä mutta vaikka pysyy kuitenkin. Biitistä ei mitään pahaa sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Unwanted Project - Reggae Hammasharjalle 28.04.2008

The Unwanted Project - Reggae Hammasharjalle
Se on kuule hyvä, että toiset osaaa tehä musaakkia, joka ei ole niin vakavaaa! Ja onhan tää niin rento pläjäys, että oksat pois! Kertsi on muuten tarttuva, oon sitä nyt pari päivää lauleskellu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Piilovoima&Tuma-Ei pysty parantaa 21.04.2008

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Piilovoima&Tuma-Ei pysty parantaa
Pitkästä aikaa innostun kommentoimaan, kun Tumalla on niin kovat setit. PiiloVoimallakin toimii, mutta alun jälkeen laski perus settien tasolle.
Kertsi on älyttömän loistava! Toi "Kerro mille naurat, niin nauretaan kaikki" -laini kiteyttää kaiken! Voi pertsale hitto vittu, kun osaa olla hyvä.
Biittikin on paras, mitä vähään aikaan on tullu vastaan. Antaa nyt olla, kun en mitään järkevää osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Ei Pysty Parantaa Feat. Tuma 13.04.2008

PiiloVoima! - Ei Pysty Parantaa Feat. Tuma
Pitkästä aikaa innostun kommentoimaan, kun Tumalla on niin kovat setit. Sullakin toimii, mutta alun jälkeen laski perus setties tasolle. Kertsi on älyttömän loistava! Toi "Kerro mille naurat, niin nauretaan kaikki" -laini kiteyttää kaiken! Voi pertsale hitto vittu, kun osaa olla hyvä. Biittikin on paras, mitä vähään aikaan on tullu vastaan. Antaa nyt olla, kun en mitään järkevää osaa sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kaupunki Nukkuu feat Finessi 01.03.2008

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kaupunki Nukkuu feat Finessi
Mä kyllä ymmärrän täysin ton lopettamisen, koska pakko sitä on joskus lopettaa, joillakin kuollessa vasta. Eihän siinä mitään, hyvää jatkoa vain! Biisissä M.A.T vetäs normaalin kovat setit, Finessi kanssa, vaikka kiroilusanat välillä erottu liikaa. Biitti perus hyvä. Kaikki on kunnossa, mitäpä sitä turhia jaarittelemaan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Unelmaailma 26.02.2008

Satumnaisuus - Unelmaailma
Herättää tunteita ja ajatuksiam, ja se on paljon se! Mitäpä muuta siihen lisäisi? Tasapainoinen, ja erittäin loistava, kokonaisuus, ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Puuluolassasuukukka 27.02.2008

Satumnaisuus - Puuluolassasuukukka
Pakko se oli vähän itkeä tirauttaa tätä kuunnellessa, kun on niin ihana! Niin paljon asioita ja sanoja nousee mieleen tätä kuunnellessa... Mulle alku edustaa vanhaa, ja tuo rytmikäs osuus edustaa uutta. Jotakin semmosta tämä herättää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Menneet helmet - Musteperhonen 05.02.2008

Menneet helmet - Musteperhonen
Haikka on ikävän kuulonen. No siinä ne miinukset sitten... Verset on taattua laatua. Versejen väliin jotain viulu tai muu ois ollu kiva. Eipä muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - NextGen maistiainen 01.02.2008

White Genesis - NextGen maistiainen
Vähän rupesin miettimään, miten loistavasti nää biisit toimis oikeilla soittimilla, kun näinkin nää on aivan älyttömän loistavia! Mitäpä muuta sitä vois sanoo, kun ite en musiikista paljoo mitään loppujen lopuks tajua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa 30.01.2008

MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa
Vähän takertelua sanoissa välillä, enemmän ekassa versessä. Kertsiin tarviis lisää potkua. Ei niin viimeistellyn kuulonen kuin vanhat biisit, ei kuitenkaa huono ei missään nimessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani 24.01.2008

Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani
Taas pienen tauon jälkee Mane teki hyvän biisin! Suurin seikka, joka häiritsee on, kun pätkäset sanat välillä hölmön kuulosesti, varsinkin ekassa versessä. Melko yksinkertasia riimejä löytyy koko ajan, muuten lyriikat on kyllä hyvää jälkeä. Biitti oli alusta asti iskevä eikä siinä oikein mikään vieläkään tunnu huonolta. Jutut loppu nyt, mutta jos vähän keskityt enemmän tohon sanojen loppuun asti sanomiseen niin plussaa tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Ku sanat ei riitä f. reklama 26.12.2007

PiiloVoima! - Ku sanat ei riitä f. reklama
Ikävästi välillä PiiloVoiman verseissä ässät suhahtaa. :( Muuten kyllä toimii! Kertsikin on varsin vaikuttava. Vähän se ehkä on menny tukkoon, mutta silti toimii! Reklaman setit on ollu aina kovat jo Suunta ajoilta. Ei niistä millään saa huonoja, vaikka vähän enemmän agre tyyli ois tähän voinu sopii, loppujen lopuks ei sillä mitään väliä ole. Biitti kuulosti aluks naurettavalta ja odotin jotain huumori pläjäystä, kuitenkin sen lähdettyä liikkeelle se olikin aivan vitun loistava! Tosiaan parasta PiiloVoimaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - Hipin muistelmat 22.12.2007

dirtyBeats - Hipin muistelmat
Jollain tavalla niin sekava, mutta niin selkee. Kun tän joku taitava rappari saa käyttöönsä, on kovan työn takana, jos se tähän saa tehtyy huonon biisin. Paukkuu ja kolisee näinkin jo niin mahtavasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi 17.12.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi
Biittiä on käyttäny, vaikka kuka, mutta toimii se siltikin vielä ihan. Flow rullaa hyvin, äänenkäytössä selvää edistystä niin kuin myös flow'ssa. Lyriikat muuten toimivat, mutta rimmaus puoli on vähän heikonlaista aina välillä. Miksauksessa on edistystä tapahtunu eniten. Eipä siinä sitten muuta ole joo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Stars Above Us 28.12.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Stars Above Us
Minäkin tein tähän biisin, kun on niin loistava biitti! Senkin saa mennä kuuntelemaan, jos haluaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piispanen - Askeleen kerrallaan 31.12.2007

Piispanen - Askeleen kerrallaan
Niin ku LiLQuest sano räppien saundi on jotenkin kolkko. Ei ihan mene biitin sekaan vaan kuulostaa liian irtonaiselta. Biitissä häiritsee vähän muovisen kuulonen snare, ei kuitenkaan mitenkään ihmeemmin. Muita miinuksia en oo huomannu kuunnellessa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - En päästä irti koskaan 13.12.2007

Mc Mane (Vanhat) - En päästä irti koskaan
Verset on yli-innokkaan kuulosesti vedetty. Tyhjän taustan takia äänes kuulostaa taas mun korvaan ärsyttävältä. Kertsissä se ei häiritse, kun tulee enemmän massaa mukaan. Riimit on turhan yksinkertasia välillä ja rimmaa välillä huonosti. Biitti on hyvä, vaikka ei oikein aihe natsaa, enemmän pohdiskelu meininkiä ois kaivannu. Flow on välillä vähän tökkivää ja äänenkäyttö vähän liian suurpiirteistä tähän biittiin. Lopun laulut tjsp. ei oikein natsaa. Kertsi oli suhteellisen menevä ja iskevä ja biitti oli hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Etsinnälle 27.01.2008

Taiunta - Etsinnälle
Äänenkäyttö kasvaa hienosti biisin edetessä! Aluks tausta tuntuu liian tyhjältä, biisin edetessä se otti kuitenkin paikkansa yhtenä biisin osana. Sanat ei mielessä ole yhtä yhtenäiset kuin Huomiseen biisissä, osittain siitä syystä en tykkää tästä niin paljoa, kuitenkin niin viimeistelty ja taidolla tehty, että tykkään silti paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Maanantaista sunnuntaihin 06.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Maanantaista sunnuntaihin
On siistin kuulosta, kun välillä venytät sanoja silleen jännästi. Kaiut ei ihan osu, muuten kyllä osuu ja uppoo. Välillä yksinkertasia riimejä, mutta ei jaksa kiinnittää huomioo pahemmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - Gansta Penan paluu 02.11.2007

dirtyBeats - Gansta Penan paluu
Tässä on kyllä semmonen aivan jumalaton tappo meininki! Jotenkin samalla niin synkkää mutta silti niin herkkää... En nyt mitään gangsteri musiikkia kuuntele enkä tykkää edes semmosesta meiningistä, mutta tähän sopis todella mahtavasti kaikki ase äänet, joita nykyään joissain biiseissä viljellään. Tulis vielä napakamman kuulonen, vaikka nytkin jo todella hienoa tavaraa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Naurettava 12.10.2007

Taiunta - Naurettava
Jos nyt saisin kommentin aikaseksi. Biitti lähtee kivasti liikkeelle. Heti, kun räpit tulee messii korvaan iskee miksaus. En oikein tässä tykkää tästä efektoinnista(?). Ois paremmin toiminu kirkkaampi laatu ja ehkä ois vähän kovemmalle laittaa räppäyksiä, varsinkin kertsissä. Biitti rullaa hyvin taustalla, vaikka välillä vähän peittääkin räpit. Sitten räppeihin. Tykkään, tykkään ja tykkään. En osaa muuta sanoo niistä, enkä muustakaan. Miksauksesta johtuen ei täysin kympi biisi, mutta kuitenkin kymppi tulee, kun niin matala keskiarvo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni 04.10.2007

Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni
Kyllä tää vaan nyt aiheuttaa tunnereaktion! Tulee niin paljon sanottavaa mieleen, etten selitä kuin vaan pääkohat. Jotenkin herkästi ja kauniisti kuvailevat sanat. Välillä on tollasia perus riimejä, mutta antaa olla. Välillä kaipaisin ehkä hiukan enemmän ääneen ulottuvuutta. Tuntuu menevän turhan putkeen välillä, vaikka toisaalta ei. Kertsistä en oikein tykkää. Liian hissuttelu laulua. Enemmän pitäs olla voimaa mun makuun. Ääni kuitenkin on ihan hyvä. Biittiin rakastuin! Ei siitä voi muuta sanoo. Niin paljon sanottavaa, etten osaa ees lauseiks niitä laittaa. Kertsi periaatteessa tiputta ysiin, mutta tulee niin paljon tunteita pintaan, että 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni 05.10.2007

Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni
Pakko tosta tahtilan kommentista inspiroituneena avautuu. Vaikka tälle kympin annoin, edelliselle biisilleskin ysin, niin kuitenkaan tää ei oo mitään mikseri räpin kärkitasoo. Semmosta keskitasoo, kaikella kunnioituksella, minä nyt vaan satun melko helposti ysinkin tiputtaa. Lähes kaikki biisit oon kuunnellu ja kaikki, ennen kahta uusinta, on ollu melko heikkotasosta. Niistä en löydä oikein mitään semmosta, mistä tykkään musiikissa. Suosittelisin tekemään niille oman projektin, jossa on vanhat biisit tai sitten poistat ne kokonaan. Kaks viimestä biisiä on ollu semmosia joita mielellään kuuntelee, kuitenkin paljon kehittymä varaa on vielä. Ei tässä oikeestaan muuta. Suosittelen minäkin tohin Pyhimyksen levyyn tutustumista, ellet ole jo tutustunu. Kuitenkin jatka tekemistä voit kehittyä hyvin paljon vielä! Piis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja 02.10.2007

MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja
Ihan mun elämään osuu! ;) Muutenkin on taas kova kappale. Kertsiin ois voinu jonkun efektin vääntää tai kaikuu reilusti niin ois voinu tulla vielä siistimpää. Tai voi olla kyllä, ettei oiskaan. :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Huomiseen 27.01.2008

Taiunta - Huomiseen
Taustan alusta tulee hirvee spooky fiilis. Plussaa siitä, että tausta pysyy taustana eikä nouse liikaa esiin niin kuin itelläni käy. Sanottava meinaa loppua... Siis joo räpit on mpirun taidokkaat, ite en pysys biitissä varmaan millään. Sanat muodostaa mieleen yhtenäisen tarinan jännällä tavalla. Pystyy kuvittelemaan omien juttujensa kautta hyvin elävän tarinan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip] 26.09.2008

Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip]
Meneehän tää, vaikka ei oikein mitenkään jään mieleen. Riimittely toimii, mutta muuten lyriikat vähän tasapaksua. Arkuutta vähän äänessä, nykysin ei välttämättä enää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kadonnut Sinfonia 06.09.2007

MIELOIN - Lyriikka - Kadonnut Sinfonia
Tää on jotain todella hienoo! Paljon parempi kuin muut sun biisis ja nekin on ollu jo kympin arvosia. Paras biisi mihin oon törmänny pitkiin pitkiin aikoihin! 10+++++!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Onnellinen Feat. Ainty 03.09.2007

One'Love - Onnellinen Feat. Ainty
Sanat ihan ok:t One:lla. Vähän joissain kohissa rimmaus ois voinu olla parempaa. Ei oikein noitten vanhojen biisien verosta fiilistä nää synnytä. Ainty vetää melko perus setit. Paljon kovempaakin kuullu. Sanoista plussaa myös tässä versessä! Kertsille ja biitille en lämpene. Biitti on vaan semmonen, ettei muhun iske. Kertsi vähän rikkoo suht hyvää kokonaisuutta. Laulut ei oikein natsaa. Ei nyt oikein lähe. Oisin ehkä vähän enemmän halunnu tykätä, kun sulta oon niin oottanu uutta. Nyt kävi kuitenkin näin. Ysi kuitenkin tippuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Enkelikaavun Yllä 28.08.2007

MIELOIN - Lyriikka - Enkelikaavun Yllä
Ekaan verseen ja biittiin rakstuin jo clipissä, mutta kakkos verse. En tiiä miks ei iske yht hyvin ku eka. On se kuitenkin helvatin kova! Eipä tässä muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Poika löysi onnen 23.08.2007

PiiloVoima! - Poika löysi onnen
On ihan laatu kamaa joo. Mikähän helvatti tässä on, kun en tiiä miks tässä jokin nyt häiritsee. Siis biitti on periaatteessa loistava, vaikka vähän jotain "hienoo" siihen kaipaisin vielä. Ei hajuakaan. Hyvin noi räpit kulkee. Sanat on laatua jälleen kerran. Kertsi toimiva. Mutta en tiiä. Ei vissiin vaan oikein mun mielentilaan tää biisi sovi tällä hetkellä. Ei tuu numeroo, kun voisin joku toinen kerta tästä tykätä. Katonpa huomenna miltä sillon kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FtL85 - Flashback 28.10.2007

FtL85 - Flashback
Tosiaan tosi hieno tausta! Ei tässä oikein mitään huonoa ole... Ilmoita, jos ei oo menny (epäilen vahvasti, että on), ja jos ois mahollista saada käyttöön.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamrod - Satellite 10.08.2007

Jamrod - Satellite
Alusta ja säkeistöistä tykkään todella paljon. Tarpeeks kevyitä tai jotain semmoista. Kertsistä tulee uutta potkua ja se herättää kuuntelemaan vielä enemmän. Tässä laulusta en tykkää niin paljoo ku Prison of Mindissä. Vähän sovitus säkeistöissä tönkön kuulosta. Kertsissä parempaa. Hyvin soitettu ja kuulostaa todella hyvältä. Vähän ehkä erilaista sovitusta säkeistöt ois kaivannu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamrod - Prison of Mind 10.08.2007

Jamrod - Prison of Mind
Kuten Hagi jo sano niin Placebo tulee mieleen. Varsinkin alusta. No ei se huono juttu ole kuiteskaan. Soitto toimii hyvin ja sävellys on hyvää. Tätä ois jaksanu kuunnella paljon pitempäänkin! Laulajan saundista tykkään tässäkin biisissä. Lausuminen parantunu tuosta Star biisistä. Säkeistöt kulkevat mukavalla tavalla ja kertsi on kanssa toimiva. Jotain potkua siihen ois vielä ehkä kaivannu. Kyllä tää taitaa teho kuunteluun mennä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitsun Biitit - biittisampleri 2007 07.08.2007

Mitsun Biitit - biittisampleri 2007
Ensimmäinen ja toinen meni ohi eikä ollu oikein mun tyylisiä. Kolmonen suhteellisen hyvä, vaikka jotain siihen vielä kaipais. Neljäs oli paras. Viides suht tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Much Love 23.10.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - Much Love
www.mikseri.net/jauki osoitteessa on tähän tehty lauluni. Joo eli tykkään kyllä! Alunperin piti räppäillä tähän aikaseks en kuitenkaan saanu, kun on ehkä liian hidas mulle räpätä. Ei tähän oikein mitään lisää haluis eikä tässä myöskään mitään turhaa ole.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Tunteen harhakuva 24.07.2007

Tode - Tunteen harhakuva
Ekana huomio kiinnittyy biittiin, koska itellänikin on siihen biisi sivullani. Kuulostaa jotenkin hämyltä, kun ite vedin niin paljon nopeemmin... Kuitenkin joo. Hyvin toteutettu biisi. Räpit toimii normaaliin tapaan. Flow:ssa ei virheitä, mutta äänenkäyttöön kaipaiin vähän jotain kikkailua. Melko tasapaksun kuulosta. Sanat on hyvät niin ku sulla aina. Jotkut lainit ehkä vähän liian lyhyitä. Kertsissäkin hyvät sanat, vaikka muuten en siitä niin paljoa tykkääkkään. Se ei vaan iske. Miksauksessa ei mitään valitettavaa. Kokonaisuutena: Kertsi vähän heikko muuten hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni 20.07.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni
Voihan perkele X Japania sämplätty!!! Siihen sitten meni vähän fiilistä. Kuitenkin on hyvä joo. Flow tökkii ekassa versessä varsinkin. Muuten kuitenkin kova. Tuli niin kovin ristiriitasia fiiliksiä ton biitin ja muun biisin ansiosta etten numeroo osaa antaa. Ärsyttää kuitenkin, kun noin suoraan on sämplätty hyvästä kappaleesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Poika Ja Tyttö 19.07.2007

PiiloVoima! - Poika Ja Tyttö
Tää kyllä iski nyt ja syvlle! Todella hieno biisi! Kaikki on niin älyttömän toimivaa, että menee oikein teho kuunteluun! En keksi mitään moitittavaa nyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ympäripyöreetä 10.07.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ympäripyöreetä
Tää on selvästi sun paras biisis. Jotkut lainit vähän heikkoja ja menee välillä hiukan tökkien räpit eteenpäin, mutta ei muuta vikaa oikein löydy. Lisää tämmöstä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jsp - Janppa - Mä voin 10.07.2007

Jsp - Janppa - Mä voin
Mä kyllä kusin ton laulun melkolailla, kun en jaksanu äänenavausta tehä enkä siihen muutenkaan jaksanu panostaa. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - La Valla 08.07.2007

Teku Räkä Bou tr tr - La Valla
Kyllä alkaa tätä kuunnellessa hymyilyttämään. Pakko antaa kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - Hyvää Kesää!! (Free) 23.06.2007

Jousimies - Hyvää Kesää!! (Free)
Just eilen mietin millonhan sulta tulee uutta biittiä ja nyt sitten tuli. Kyllä tää on niin kova ja vielä freebiitti. Jotain tähän on pakko vääntää jossain vaiheessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mitä muuttaisin jos voisin 11.06.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mitä muuttaisin jos voisin
Oot kehittyny aika helvetisti viime kuulemasta! Tää on oikeestaan pirun kova. Sanat toimii älyttömän hyvin. Flow toimii ihan hyvin. Äänenkäyttö menny paljon parempaan suuntaan. Kertsi on tosi hyvä ja tarttuukin jonkin verran! Ainut suuri miinus on äänenlaatu mutta ei se niin kauheen huono oo. Nyt on pakko kyl faniutuu ja alkaa oottaa uutta settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Kuumakesäpäivä 08.06.2007

LePe - Kuumakesäpäivä
Melko perus settiä. Jotai ois tähän kaivannu, mutta periaatteessa näinkin ihan letkee ja toimiva biisi. Jotai erottautuvaa enemmän kaipais.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kuuntele 11.06.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kuuntele
Tääkin on kova. Tässäkin suurin miinus on äänenlaatu mutta ei se niin paljoo mua henk.koht. häiritse.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eltanin - Swallow The Mirror 30.10.2007

Eltanin - Swallow The Mirror
Tää alkaa mukavasti. Kuitenkin säkeistöt on hiukan liian pitkiä ja alkaa hiukan tylsistyttämään ennen kertsiä. Se kuitenkin on biisin huippukohta! Nousee selkeesti esille ja laulu tuntuu natsaavan paremmin kuin säkeistöissä. Säkeistöiden laulut on liian hissuttelua mulle. Enemmän voimaa kaipaisin niihin, niin ei alkas tylsistyttämäänkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eltanin - Forget The Past/Refuse The Future 30.10.2007

Eltanin - Forget The Past/Refuse The Future
Huono oon tän tyylisiä biisejä kommentoimaan mutta yritetään silti... Tykkäsin, kun oli pelkkä kitara, vaikka vähän ekalla kertaa kuulosti oudolta näin rumpalin korvaan. Kovasti tulee semmonen fiilis, että nyt lähtee rummut mutta onneks ei lähteny missää vaiheessa! Alusta asti soitto rullaa hienosti eteenpäin. Laulu on joissain kohdissa vähän semmosen kuulosta, ettei ihan täysillä vedetä. Pientä pidättelyn makua varsinkin noissa ylös menoissa. Ei se kuitenkaan pahalta kuulosta... Miksaus on ainut, mistä vähän enemmän voi moittia. Laulu on tunkkasen kuulosta. Enemmän kirkkautta kaipais! Kuitenkin tykkään kokonaisuudesta hyvin paljon ja ajattelin tutustua muihinkin biiseihin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eltanin - Smoke 30.10.2007

Eltanin - Smoke
Ei mun korvaan näin nopea laulu oikein istu. Kuulostaa kyllä ihan hyvältä, mutta en tiiä oikein... Kertsi on sopivaa sitten. Soitto on hyvää ja kuulostaa hienolta. Tarpeeks vaihtelua ja semmosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Vittu mua kiinnosta! 04.05.2007

PiiloVoima! - Vittu mua kiinnosta!
Ja nyt on pakko lisätä tohon, että vaikka se vähän menee offiin nii ei se mun kuuntelemista ainakaan haittaa mutta kaikilla erilailla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Vittu mua kiinnosta! 04.05.2007

PiiloVoima! - Vittu mua kiinnosta!
"Toi johtuu varmaanki sun äänikortista,itelläki samaa vikaa välil mutta ei pitäs olla kovin vaikeeta siirtää niitä räppejä kohilleen?Ei pahalla mutta ei kannata ees laittaa tänne biisejä jos biisi kusee noin paljon :S ei oo oikeen mukavaa kuunneltavaa.vaikee kommentoida sun tekniikkaaski kun menee offii :S Talonmiäs | 04.05.2007 18:28" Ei mun mielestä kyllä mee paljookaan ofiin. Mikserissä on sadoittain räppäreitä joilla menee pahemmin offiin. Ja sitten itse biisiin. Melko perus PiiloVoimaa. Biitti on mun makuun hiukan liian nopee, mutta muuten hyvä. Sanat on hyvät varsinkin kertsissä. Verset ei oo huonot, mutta ne jää loistavan kertsin varjoon hiukan. Ei nyt keksi enempää sanomista mutta kova biisi jälleen kerran!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mentaaliteetit - Pieni pala maailmast feat. Pismi & Cheppe 28.04.2007

Mentaaliteetit - Pieni pala maailmast feat. Pismi & Cheppe
Hena vetää hyvin. Flow rullaa varmasti, sanat on hyvät ja äänenkäyttö toimii. Pismin verse kuulostaa tökkivältä. Menee välillä ohi biitistä eikä ääni oikein taivu tähän biittiin. Sanat onn kyllä kansa hyvät. JaVa vetää ehkä parhaiten! Ääni sopii biittiin loistavasti, flow rullaa virheettömästi, äänenkäyttö parasta ja sanat on kans parhaat. Kertsi on hienon kuulonen! Siihen on saatu semmonen koukuttavuus, että haluu kuunnella uudestaan. Cheppe vetää sen loistavasti! Biitti toimii muuten paitsi alussa vähän häiritsee toi kaiku efekti tjms. Ei siinä muuta valitettavaa. Kokonaisuutena on perus hyvä biisi teiltä. Henan verse ois vähän parempi voinu olla mutta toimii näinkin. Pismin verse vähän tiputtaa, vaikka kyllä sanoja siinäkin ihan mielellään kuuntelee. Ysin ja kympin välillä numerossa oon ja nyt päädyn ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Ajat Ollu, Ajat Menny [oon tarpeeks odottanu] 09.04.2007

PiiloVoima! - Ajat Ollu, Ajat Menny [oon tarpeeks odottanu]
Kyllä joo kokonaisuutena tää on sun paras biisi! Vähän häiritsee, että mikki vinkuu, mutta pikku juttu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Konna- - Umpikuja 16.03.2007

-Konna- - Umpikuja
Kovahan tää on! Kaikki toimii. Jokin täs vähän häiritsee, mut jokin taas pistää kuuntelemaan tän uudestaan ja uudestaan. Kymppi tippuu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitsun Biitit - Biitti 5 24.02.2007

Mitsun Biitit - Biitti 5
Ei ihan mun tyyliä, mutta toimii. Ehkä hiukan liikaa toistaa itteensä, vaikka räppien kanssa sitä ei välttämättä huomais. Numeroita en osaa biiteille antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Unlocked 22.07.2007

White Genesis - Unlocked
Törmäsin tähän, kun katoin bändejä jotka on laittanu X Japanin vaikuttajaks. Voin sanoo, että se on kyllä tässä kuultavissa. Tulee vahvasti Yoshikin oma tuotanto myös mieleen. Ja sitten vois itse biisiä kommentoida. Kovin on mukavan kuuloinen. Sävellys taitoa selvästi löytyy enemmän kuin minulta tule koskaan löytymään. En oikein muuta tähän osaa sanoa. Hienon kullonen on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristi - Vieläkin, Aleksi 18.02.2007

Terroristi - Vieläkin, Aleksi
Kosekttava ja muutenkin loistava biisi! Kuulee kyllä, että paljon on panostettu tähän. Ei voi muuta sanoo kuin loistavan ja koskettava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 19.02.2007

Taiunta - Joka hengittää
Yritin kirjoittaa pitkää ja biisin ansaitsemaa kommenttia, mutta en keksinyt sanoja kuvailemaan tätä joten kirjoitan lyhyesti. Tausta on loistava. Tarpeeksi vaihtelua ja äänimaailma on hienon kuuloista. Lyriikat on todellista taidetta! Räpit ja laulut menee eteenpäin todella sujuvasti. En nyt muuta keksi. Faniudun ja tulen kuuntelemaan biisiä vielä kauan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Tyttö Kostea 17.02.2007

Narcotic - Tyttö Kostea
Ei muuta nyt jaksa sanoo kuin että kova biisi. Kertsi paras osa biisissä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Nyt jos koskaan 17.02.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Nyt jos koskaan
Oon vanhempia biisejäs joskus kuunnellu ja tää on paljon parempi ku ne. Sanoissa on melko paljon hyvii kohtii, mutta välissä on myös jonkin verran huonompia. Flow tökkii häiritsevästi, mutta ei se biisiä mitenkään pilaa. Äänenkäyttöön enemmän tunnetta mukaan, koska nyt kuulostaa melko paperilta luetulta. Sun tyyli ei oikein iske, kun jotkut kohat kuulostaa sarkastiselta. Vanhoissa biiseissä enemmän tässä ei enää niin paljoo. Biitti on loistava! Tarpeeks vaihtelua ja muutenkin toimiva paketti. Miksaus kusee tosi pahasti jos tätä on ees yhtään miksattu. No kokonaisuutena melko keskitaisonen biisi. Lisää treeniä niin kehityt lisää. On tää miljoona kertaa parempi kuin ne vanhat, mutta ei vielä ihan iske. Kasin annan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitsun Biitit - hoppibiitti 1 24.02.2007

Mitsun Biitit - hoppibiitti 1
Tää on lositava biitti, mutta miksaus ja masterointi kusee. Jos uudestaan miksaisit ja masteroisit niin voisin käyttöön tätä pyytää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Omat lapseni! feat. JB 09.02.2007

PiiloVoima! - Omat lapseni! feat. JB
PiiloVoimahan vetää omat osuutensa hienosti, mutta toi JB ekassa kertsissä kuulosti melko koomiselta. Kyllä siihen tottuu, kun enemmän kuuntelee ja alkaa jopa kuulostaa hyvältä. Jotenkin oudosti toi sen ääni menee vaan silleen väristen tai niin ku sillein jännästi. Biitti on hyvä tähän biisiin. Ei oikein huonoo keksi siitä. Kertsi tiputtaa numeroo vähän, mutta PiiloVoiman settejä jaksaa kuunnella kyllä hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Täynnä tätä! (feat. kadonnut lapsi) 08.02.2007

PiiloVoima! - Täynnä tätä! (feat. kadonnut lapsi)
Kovat setit molemmilta! Sanat on älyttömän kovat, flow menee kummallakin hyvin ja äänenkäyttö on kummallakin toimivaa. Kadonneen lapsen tyyli iskee helvetin hyvin! Ei PiiloVoimakaan huonosti vedä, mutta Kadonneen lapsen tyyli kuulostaa mun mielestä paremmalta. Kertsi on loistava! Nostaa hyvin biisiä aina versejen välissä. Hyvin sopii biisiin ja toimii muutenkin. Biitti on ihan perus hyvä ja aiheeseen sopiva. Vähän enemmän potkivia rumpuja kaipaisin ei muuta valittamista. Aihe on loistava! Oma elämä tulee vähän mieleen joistakin kohista. Ei suurempia moitteita keksi. Kymppi tulee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Käännyn oikeaan (Streetstyle) 30.01.2007

Lil\' Salsa - Käännyn oikeaan (Streetstyle)
Tosi toimivaa! Sulavasti etenee räpit ja biitti kunnossa. Siinä se oli kiteytettynä. 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kuka Oikeest Olen 25.01.2007

MIELOIN - Lyriikka - Kuka Oikeest Olen
Biitti tempaa mukaansa heti alusta asti. Räpit sopii biittiin hyvin. Sanat loistavaa Lyriikka laatua. Ei heikompia laineja ole välissä yhtään. Flow ja äänenkäyttö on normaalin hyvää. Ei niistäkään moitittavaa keksi. Miksaus on suhteellisen hyvää. Kertsiin ois voinu laittaa kaikua reilusti, mutta en nyt tiiä miltä se ois kuulostanu. Kehitystä tapahtunu taas reilusti! Ei keksi moitittavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HgE - Kaukaa kotoa ft. Ping-C 20.01.2007

HgE - Kaukaa kotoa ft. Ping-C
Kummallakin lyriikat on suurimmaksi osaksi hyvin toimivaa. Muutama kohtia on joita en ihan ymmärrä, mutta en niitä nyt erottele sen kummemmin.
HgE:n tyyli ei iske ihan samanlailla kuin Ping-C:n. Ihan hyvin kummankin flow ja äänenkäyttö toimii, mutta Ping-C vaan kuulostaa mun korvaan paremmalta.
Kertsi on ihan perus. Ei mitenkään loistava eikä kyllä huonokaan. Semmonen ihan kiva ja vähän koukuttava kertosäe.
Biitti on ihan hyvää perus mikseri biitti laatua. Osittain iskee ja näin. Jokin elementti puuttuu ja vähän se alkaa kyllästyttämään.
Miksaus on ihan perus Pros laatua. Ei niissä mitään suurempaa moitittavaa ole.
Kokonaisuutena melko perussettiä, joka ei jostain syystä ihan iske niin kuin voisi. Ehkä enemmällä kuuntelulla voi alkaa kuulostamaan paremmalta. Ysi tulee tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Älä luota Jessee 05.11.2007

g-p - Älä luota Jessee
Kyllä tuli joskus tän kertsiä hoettuu päivät pitkät... On se edelleen kyllä yhtä hyvä! Ah ja uh...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Domi - Pikkupoika 12.01.2007

Domi - Pikkupoika
Biitti hyvä mitä ny hiukan liian pitkä intro, mutta muuten hyvä valinta tehty. Sanat on mikserin keskitason yläpuolella jonkin verran, mutta kirjottelemalla ne saa vielä paljon paljon paremmiks. Nytkin on jo ihan hyvät. Flow menee hyvin eteenpäin eikä virheitä ole kuin muutama todella pieni jotka ei haittaa menoa yhtään. Äänenkäyttö on ihan perus hyvää, mutta joihinkin kohtii ois vähän enemmän tunntetta kaivannu. Kertsi on ihan hyvä, vaikka sen ois voinu jotenkin erillailla vetää, että ois erottunu selvemmin verseistä. Miksaus ja masterointi on perus hyvää eikä siihen oikeastaan mitään lisää kaipaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Aikaa 10.01.2007

LePe - Aikaa
Alussa kuulostaa hyvältä, mutta fiilis laskee loppua kohti vähän. Ei niin paljon ettei jaksas kuunnella, mutta kuitenkin hyvin jaksaa kuunnella. Sanat on hyvät, vaikka vähän jotkut jutut menee ohi jostain syystä. Flow menee hyvin eteenpäin ei siinä valittamista. Äänenkäyttöön kaipais lisää tunnetta niin ois tosi kova. Biitti on ihan perus Satta Timo laatua. Loppua kohti alkaa vähän kyllästyttämään, kun melko paljon samaa toistaa. Vähän tempo tuntus turhan hitaalta sulle, mutta mene tiedä. Miksaus ja masterointi on toimivaa, ei siitä mitään sanottavaa ole. Ei mikään paras biisi sulta. Osittain tykkäsin ja osittain en. Tunnetta kun olis enemmän mukana ja biitti vähän nopee temposempi niin ois tosi kova kappale nytkin tää on ihan suhteellisen hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Portinvartija feat. Amoc 29.06.2007

Edorf - Portinvartija feat. Amoc
Kyllä tääkin on kova! Junnaa ehkä vähän liikaa, mutta muuten oikein toimivaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Raatojen varjot 29.06.2007

Edorf - Raatojen varjot
Vaikka vanha meininki oli ihan erilaista ja toimivaa niin on tääkin sitä. Ei tässä oikeesti ole mitään moitittavaa. Se on vaan hyvä, että uskaltaa tehä jotain erilaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmoisryhmä - Kolmoisryhmä - Kaikki Kaatuu 18.12.2006

Kolmoisryhmä - Kolmoisryhmä - Kaikki Kaatuu
Kyyllä on kova biisi! Kaikki vetää hyvin, mutta Suunta veti ehkä hiukan muita paremmin. Ei tähän keksi oikein mitään moitittavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Hate Me 11.12.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Hate Me
Tämmöstä just ettiny! Tarpeeks yksinkertasta ja iskevää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastis - Vastis - Mä en pärjäis yksin 28.04.2007

Vastis - Vastis - Mä en pärjäis yksin
Sanat hyvät ja verset iskee muiltakin osin mutta mutta kertsi jää laimeeks ja ei iske. Biitti toimiva mutta sekään ei pelasta kertsiä. Versejen takia ysi tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Genesis - Dark Blue 22.07.2007

White Genesis - Dark Blue
Tämäkin on todella hieno tekele! Kaikki elementit sulautuu toisiinsa hienolla tavalla. Todella rentouttava kuuntelu kokemus. Voisin vähän päivemmällä näihin tutustua paremmin ja kommentoida muitakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 21.11.2006

LePe - Pimeydestä aurinkoon
Ei ny jaksa muuta sanoo kuin toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eltanin - Breathing 30.10.2007

Eltanin - Breathing
Kyllä se vaan niin on, ettei natsaa koko bändi sun äänelle, ja muulle meiningille, yhtä hyvin kuin pelkkä kitara. Kuitenkin on ihan hieno biisi, vaikka rumpu fillit vähän napsahtaa korvaan. En oikein muuta osaa nyt sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Etsimässä 25.10.2006

Lil\' Salsa - Etsimässä
Joo kovaa!! Räpit rullailee hyvin eteenpäin koko biisin. Lyriikat toimii vitun hyvin ja flow ja äänenkäyttö hyvin hallinassa. Biitti on sopivan tsilli tämmöseen biisiin, mutta rummut sais vähän enemmän kyllä potkia. Vähän ois voksuja laittaa kovemmalle, kun hiukan jää biitin alle, mutta kokonaisuutena kuitenkin loistava biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Näkijä 29.06.2007

Edorf - Näkijä
Nyt, kun näitä aloin kunnolla kuuntelee ja kommentoimaan niin tämäkin menee samalla. Tääkin on loistava eikä mulla oo hajuakaan miks en tästä aiemmin tykänny. Nyt en keksi tähänkään mitään moitittavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 18.10.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
Loistavaa!! Biitti on just sopivan letkee ja sopii biisiin. Läpät on aika vitun kovat. Räpit kulkee muutenkin hyvin kummallakin. Loistava biisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 13.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Jaajiijaajuu... Sanat on paikoittain aivan loistavat ja välillä hiukan heikompia laineja, mutta ei paljoa. Flow rullaa ihan hyvin. Pikku virheitä muutama, mutta ei muuta vikaa. Äänenkäyttöö vois reenata vielä jonkin verran. Siihen kaipaisi vielä jotain. Biittihän on aivan mahtava. Loistavat soundit ja rummutkin on hyvät. Kertsikin on ihan hyvä. Ei ihan loistava, mutta kuunneltava. Sanat jää biitin alle, joka hiukan laskee kokonaisuutta, mutta hyvä biisi tää on. Kannattaa jatkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Kolmetoista 19.09.2006

Edorf - Kolmetoista
Biitti on älyttömän hyvä. Sanat on loistavat niinkuin sulla aina. Kertsi toimii älyttömän hyvin. Kovaa Edorf laatua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Pala Sielua 01.11.2006

Tode - Pala Sielua
Alotetaampa biitistä. Hyvää melodioiltaan ja saundeiltaan. Snare on ärsyttävä ja hihatti kuvio alkaa ärsyttää. Sanat on älyttömän kovat. Asiaa löytyy laineista ja riimit rimmaa hyvin. Flow rullaa hyvin läpi biisin ja äänenkäyttö toimii. Kertsiä vois laittaa vähän kovemmalle muuten se on hyvä, niin sanoiltaa kuin lauluiltaan. Miksauksissa ei muuta vikaa kuin että kertsi on hiukan liian kovalla. Kokonaisuutena tosi hyvä biisi! Ei ihan loistava, mutta lähes.
10

Sivu: 1 2