Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trauma - Suuri Hyy 31.07.2007

Trauma - Suuri Hyy
Menipä kauan, ennenkö tajusin kuunnella sanoja, vaan se lienee oma häpiä. Riipiviällä kuvauksella kaikki lapsuuden traumat tiskiin. Hieno tiivistys, eikä musiikillisessakaan annissa ole mittään vikkaa, mukavan taitavaa, mutta rososta. Hienua menua pojat. En kyllä arvannu, että Kemissä kukkaan oikiasti ossais tehä mittää järkevää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Star without fame 30.03.2006

Twiline - Star without fame
Basson miksaisin alussakin paremmin esiin ja rummut kertsissä. Ja tolle korkealta lähtevälle laululle pikkusen vastapainoa jämäkämmillä kitaroilla. Se stemmalaulu tossa alussa toimi hyvin. Vähän ehkä tarkkuutta ja vaihtelua laulutekniikkaan kautta linjan. Laulu on alussa hyvä, mutta loppupäässä biisiä kovaa laulaminen kuuluu jo stressinä äänessä. Vähän kaipaa semmosta rauhallista taukoa tohon keskivaiheille kun on aika tiukkaa vetoa koko biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Echoes from the past 30.03.2006

Twiline - Echoes from the past
O. Loistava kitarabiisi. Aivan loistava. Rumpukomppiin kaipaisin jotain koukkua. Basso toimii todella. Hyvät stemmat ja laulu alussa tuo mukavasti brittibändit mieleen. Matalamman lauluteeman vois miksata pikkusen voimakkaammaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 30.03.2006

Twiline - Lanewalker
Ensimmäiset tahdit ja olin myyty. Kiitos mainostuksesta. Basso on kiehtova ja toimii hyvin rumpujen kanssa. Samoin kitarasoundit toimii erityisesti alussa ja lopussa. Laulutapaan kaipaisin vähän lisää syvyyttä. Ääni on muuten linjaan sopiva, mutta ulottuvuutta vaan lisää. Ja stemmalaulu sopis tyyliin aivan loistavasti. Taustalaulut on pop. Biisin rakenne on hyvä: tarpeeksi monipuolinen, mutta linja pitää. Heitättekö te keikkaa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasitusvamma - Talvi ei tule 16.02.2006

Rasitusvamma - Talvi ei tule
jeeah.. tämä miksaus on hieno. Me likes, mutta taidan olla jotenkin jäävi kommentoimaan enempää. Laittakee nyt niitä muitaki biisejä tänne...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Macc3 - Locomotion 10.02.2006

Macc3 - Locomotion
Ensimmäinen mielikuva - ritari ässä. Sori, mutta jotenkin se vaan tuli mieleen. Ei sillä että se paha asia ois. Ritari ässä on kova jätkä. Aika tiukkaa tykitystä läpi biisin. Tavallaan on aika kiinnostavaa, ettei saa hetkeäkään hengähdystaukoa. Ja näin lyhyessä kappaleessa se käy laatuun hienosti. Kompinvaihto on sulava ja basso ja taustat loistavasti synkassa. Melodiapuoli on hienolla tavalla ärsyttävä. Lähtee soittolistalle. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Eyed Mary - In Loving Memory 30.11.2005

Blue Eyed Mary - In Loving Memory
Tämä todella riivaa tämä kappale. Kokonaisuutena hyvä ja laulun sävyn osalta uskomaton. Sopivasti rosoa ja kauneutta. Kiitos tästä. On muuten levinnyt kaveripiirissä aika laajalle...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - bittersweet 15.11.2005

graydance - bittersweet
Terve taas...tulin tarkistamaan tätä luvattua uutta materiaalia. Tämä biisi on aamuyön tunteina soinut. Jotenkin tämä teidän musiikki vaatii aika monta kuuntelukertaa ennen kuin pääsee sisälle. Mitähän mie sanosin. Laulu ei lähe niin hyvin ko se vois lähtä. Heittää vähän isommissa intervalleissa. Jos laulas lujempaa niin vois lähtä puhtaammin (ainakin noisa revittelykohissa lähtee ihan hienosti). Hiljaa jos laulaa niin ääni jää jotenki kiriäksi ja kuullostaa vaikialta. Stemmat on taas kerran hyvät, vaikkakin puhtauden kanssa vois säätää ehkä hieman. Rakenteeltaan tämä biisi on ok. Tarpeeksi vaihtelua osien välillä. Tuossa 2:50 paikkeilla on muuten aika mukavasti Muselta kuulostava kohta ja hiton hieno kitarasoundi. Lopussa ehkä menee vähän liian puuroksi. Vähän. Ei paljon. Soitanto on kohdillaan, rytmissä pysytään eikä mittään häiriöääniä ainakaan näistä kaiuttimista särähä korvaan. Balanssissa ollaan suurimman osan biisiä tuon miksauksenkin kansa. Erityistä kiitosta rumpujen soundista ja joistakin syntikkakohdista. Joo-o. Nyt vois napsauttaa tuon repeatin pois päältä...soinu viimeset 15 minuuttia tämä sama kipale :D Kuulostaa muuten joka kerralla paremmalta. Vaan rajansa kaikella. Arvosanaksi seiska, ihan hyvä, muttei teijän parasta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - Grimeshine 15.11.2005

graydance - Grimeshine
No oho. Onpa menevä veisu! Tosiaan se rokkinamikka löytyny jostakin... Ja tuo äänenkäyttö, onpa komiaa. Mahtavia säkeenlopetuksia ja nyansseja. Bassokin kuuluu kunnolla. Muuta mie en jaksa sanua ko oon niin vaikuttunu o.O Arvosanaksi ysi ettei nouse päähän...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Amen 02.08.2005

Escapist - Amen
Pidän hyvin paljon tästä kappaleesta. Kokonaisuus (näillä kaituttimilla ainakin) on harmoninen ja kappaleen rakenne kohdallaan. Jää soimaan päässä, mutta hyvällä tavalla. Mukava aksentti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Macc3 - Coastline 10.02.2006

Macc3 - Coastline
Olennainen on pitkälti sanottu. Tosiaan osa äänistä särkee ja aika voimakas volyymi koko biisissä. Jotain vois ehkä kätkeä tonne vähän hiljasemmalla semmoseksi koukuksi, mikä avautus vasta vähän tarkemmalla kuuntelulla. Kilinät on ehkä vähän turhan junnaavan monotonisia, sinne vois keksiä jotain vaihtelua. Toisto on tehokeino, mutta se korostuu kun se katkaistaan jollain. Biisi loppuu aika yhtäkkiä. Tuntu niinku ois jääny tyhjän päälle. Nee how, tykkään kickistä ja perkuista ja muutenkin koko äänimaailmasta. Kitara on hauska letkeä lisä tuossa matkalla ja bassokuvio vaan paranee kuuntelu kuuntelulta. Kokonaisuutenaan hieno biisi. Tängjuu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 29.06.2005

Paoçala - Green fields
Tämä musiikkityyli ei ole ihan mulle ominaista, mutta kokeeksi jätin soimaan taustalle. Puolen välin kohdalla napsahti, kun huomasin olevani aika syvällä tunnelmissa. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - will you come? 05.07.2005

graydance - will you come?
piru...menin niin hämmennyksiin että kommentoin toista biisiä toisen kommenttilootaan. Yh. Niin, edellinen kommentti tarkoitettiin tuolle *snif* balladiväännölle nimeltä like a may morning. Tätä biisiä en ole edes ehtinyt kuunnella kun koko ajan pitää vahtia ettei työntantaja huomaa minun kuluttavan kallista työaikaa tällaiseen. Noniin, menen itseeni. Moi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - will you come? 05.07.2005

graydance - will you come?
Loppua kohti paranee. Joku tässä junnaa kuitenkin aika raakasti. Ehkä se on nuo syntikkasoundit, joiden taso vois olla korkeampi. Vaan kyse lienee siitä, mitä laitteesta saa ulos. Tämä aidoilla jousilla, ja polvet notkahtaisi tällä tytöllä aika rajusti. Nyt en saa ilmaistua itseäni oikein. Alusta. Kokonaisuus on lähinnä outoa vellomista. Ääniä ja toisistaan poikkeavia rytmejä on liikaa. Balanssikaan ei ole aivan kohdallaan. Tuo, miten tuon kitaran (onhan se kitara? instrumenttia tuskin tunnistaa) soundi on väännetty, on mennyt liioitteluksi. Sinällään hieno sävelkulku menee hukkaan. Kuitenkin. Tässä on sitä jotakin (TM). Lauluosuudet olivat hienoja. Upea ääni ja tapa käyttää sitä. Laulumelodiakin on kaunis. Laulun osalta ehkä paras biiseistänne. Miellyttävä on myös lopun ja kertosäkeen kitaravääntö. Oikein mukava stemmalaulu. Sävellyksenä hieno ja tuo tunnelman kohotus loppua kohti on huima. Ensimmäiset kaksi minuuttia saa arvosanakseen 6, loput kahdeksan. Keskiarvoksi tullee 7.
7