Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 136 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 02.02.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Hienoja diablotilutuksia heti alkuun, ja makee naislaulaja vaikkei mikään omaperäinen ääni olekkaan. Biisi itsessään jotenkin keskinkertainen. Kokonaisuus on todella ammattimainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - These Wary Souls 02.02.2008

Nauticus - These Wary Souls
Soundeja on parempiakin, mutta homma tulee kuitenkin selväksi. Jotenkin tulee Voivod mieleen. Soitto on hanskassa, ja jos progebiisi kolahtaa ekalla kuuntelulla sen täytyy olla hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 02.02.2008

Loudrunner - Loudrunner
Aluksi korvaan pistää aika hyvät soundit ja hyvä soitto, sitten tulee laulaja josta en pidä kyllä pätkääkään. Jotenkin britannian kieli ei vaa sovi tuon miehen suuhun. Muuten meno kyllä kuulostaa teidän idoleilta joten siitä pisteet kotiin. Loppupuolella tuo ei kuulosta ollenkaan huonolta biisiltä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 02.02.2008

Pääoma - Yövieras
Laulaja on 5 pisteen arvoinen, bändille sentään voi antaa ainakin 9. Biisi itsessään on keskinkertainen. Miksaus ja soundipuoli on aikalailla kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Murhaaja 02.02.2008

Pääoma - Murhaaja
Laadukkat soundit, akustista myöden. Laulajalle tuntuu vaikealta matalat äänet, jotenkin liian ohut ääni. Hienot soinnut ja melodia. Tulee mieleen Timppa Rautiainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Vapaa 11.02.2008

Pääoma - Vapaa
Aika hempeetä jokapäivästä kevytrockia. sanat olivat jotain jokapäiväistä myös. Laulaja on aika lailla aloittelijan kuuloinen. skebasoundit oli ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 02.02.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Copy pasteetteko te nämä lauluosuudet näihin vai laulatteko ne ite? Tämä yhden soinnun biisi ei muuten kyllä kolatanut, ehkä missasin jotain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 02.02.2008

KVI - Parantaja
Genrestä en tiedä mitään, mutta kuulosti ihan siistiltä. Sen verran kipeet soundit oli. Täähän sopis vaikka johonki leffaan soundtrack osastollekkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 02.02.2008

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Laulajan ääni ei vaan riitä antamaan munaa tähän sekametelikokkeliin. Vaikea saada selvää mitä on soitettu koneilla ja mitä ihmisvoimin, onko se sitten hyvä asia en tiedä? ainakin kannattaa get wasted ettei get stoned.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - EC part2 02.02.2008

MAP - EC part2
Oudot putkisoundit rummuissa. tuleehan tästä 80-luku mieleen kaikkine kaikkihuutaa kohtineen ja flangerilauluineen. Fiilis oli kuitenkin positiivinen ja osaavaa porukkaa joten peukut pystyyn.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 02.02.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Tältä rockin pitää kuulostaa. Laulajalla on mukavan androgyyni ääni (olettaisin olevan nainen), ja silti niin helkkarin rouhee laulu. Kokonaisuus on hyvin kasassa ja vieläpä hyvillä soundeilla. Tätä voin vaikka suositella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 02.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Mää pidän kokonaisuudesta, hianoja melodioita. Sai kaljunkin heiluttamaan tukkaansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 11.02.2008

TOB - Therapy Office Blues
ylitiukka virveli, ja siisti kaiku laulussa. Tulee lähinnä soolosta mieleen pitkäpartapojat, on löydetty samoja soundeja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Behind Closed Doors - Burn In 03.02.2007

Behind Closed Doors - Burn In
Aika helevetin menevää rockia. Ja vieläpä hyvillä soundeilla, tai ehkä kitarat oli hieman kuivia ja iron maidenimaisia. Tuo loppuveto tuplabasareilla kruunasi koko jutun. Oli pakko kuunnella pariin kertaan ja kyllähän sieltä ammattitaito paistaa läpi kokonaisuudessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 02.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Kuiva laulusoundi, laulajan ääni kyllä ok. Hienot stemmat efekteillä. jotenkin hieno biisi, muttei siltikää nie hieno.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 21.01.2007

Control Banned - No Place Like Home
Tässä oli heti hieno fiilis. Sooloskebaan vaa pikkasen lisää volaa. Eihän tällästä musaa soitakka semmoset jäbät jotka ei osaa soittaa, joten peukku pystyyn :) mutta sitä ei myöskään kovin moni semmoinen jaksa kuunnella joka ei muista miten se miksolyydinen skaala menikään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 27.01.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Alku saa kaljutkin heiluttamaan tukkaansa. Laulu oli jotenkin puhdas ja kaiuton? On äijällä kuitenkin Aholan ääni ja taitoakin vielä, ja kas kummaa piisikin on aikalailla samaa linjaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla 02.02.2007

Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla
Tuli mielee joku kauhuelovuvan/pelin soundtrack. Kuinka paljo täytyy kamaa vetää et pystyy tämmöstä tekee? Olihan siinä tietysti rytmikästä delaytä havaittavissa. Lähden tästä kasvattamaan partaa itsekseni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 27.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Biisi ei itsessään iskenyt, toteutus on ihan muuten ok. Mukavan alakuloista meininkiä. Laulajan ääni ei myöskään ollut mieleeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 02.02.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
soundit o ha mahtavat, jotenki mokomamaiset. Aika rohkea laulaja jotenkin ja kyllä sieltä stam1nakin kuuluu läpi. Vielä ku hommaatte 7 kieliset skebat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Lehmipoika 27.01.2007

Lepakkotiimi - Lehmipoika
15 vuotta sitte tällä ois päässy listoille. Hyvin tehty kokonaisuus, tekstiä tuli kilometrikaupalla josta mieleen jäi ainaki lehmipoika, ei sen enempää. Genrestä en vaa piittaa sitte yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahtomo - Musta todellisuus (demo) 02.02.2007

Tahtomo - Musta todellisuus (demo)
Ihan keskiveromusaa paskasoundeilla. Lisää tahtoa niin kyllä se siitä. Soundit oli jotenkin ärsyttävät nuossa säröskeboissa. Kuuntelin useaan kertaan, mutta jotenkin kokonaisuus ei iskenyt. Laulajalla siisti ääni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 21.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Hianoo ku on skebat matalalla, laulajaa pitäis potkia vähän lisää jotta rouheutta tulis enemmän. Kyllähän sepulturat on ilmeisesti kuunneltu. Noi kitara luritukset oli myös tosi siistejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 21.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Ekoista soinnuista tuli mieleen CMX:n elokuun kruunu(vaikkei ookkaa edes samat soinnut). Mutta sieltähän tuli prittipoppia. Jotenki rummut, tai ainaki haitsu on mun korviin hieman turhan pinnalla. Tai sitten se johtuu kahden euron kuulokkeistani. Ei saanut jalkaani vipattamaan yhtään, mutta en silti ihmettelisi vaikka tämä soisi radiossa huomenna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 02.08.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Kivaa kuunneltavaa, väkisin päähän tarttuva melodia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 29.10.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Teki mieli ruveta huutamaan laulajan kanssa: Alun liruttelu oli tosi mielenkiintoista. Soundit on ok. Ei tässä muuta vikaa ole kun , että siitä pitää minunlaiseni liian pieni kuulijakunta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 29.10.2006

Pyromaniac - LÄPI
Nyt jotain mitä ymmärrän. Siisti laulu , vielä kun olis heittäny siihen vaa lisää volaa. Näis on useasti sama vika etttei laulaja haluu kuulla omaa ääntään. Tekninen toteutus muuten aika vimosen päälle miksattua. Sormet ylös. Sanatkin siltä osin kun niistä selvää sai nii kuulosti ihan kivoilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 29.10.2006

Faro - Medusa
Tää o ihana laulaja, taitaa olla Gwen.S sisko. Ettei vaa ois tekemistä sen alladinin kans? Iha kivoja sointukulkuja ja melodioita. Kuuntelisin ihan mitä vaan tämän solistin suusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 29.10.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
bass bass bass bass ja sitä rataa, ihan niiku tempo ois kiihtyny tuos alus? oliko fiilis vai vänkä ohjelmointi? Ei kuitenkaan tarjoa mitään mitä en olisi kuullut genreen perehtymättömälle ainkakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 27.01.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
olihan siisti passokuvio, veikeesti soitettu konehella. Myös panorointinappulan tarkoitus on ymmärretty. En tie onko tän genren tarkotus hypnotisoida, mut se on lähinnä vaikutus:) Ja lopuksi vielä helekkarin pitkä delaydelaydelaydelaydelaydelaydelaydelay.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 29.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Basso pumppaa mallikkaasti, genre kuitenkin on niin kaukana jtta tyydyn arvostelemaan fiiliksiä. Joita tulee vasemmalta oikealle heilumiseen, kuitenkin näin pitkän biisin ollessa kyseessä sekin rupeaa puuduttamaan pienoisten fillien pysöyttöessö toiminnan ja menon jatkuessa Muutamalla soinnulla voi tosiaan täyttää vaikka kuinka pitkän ajan, sanoo asiasta mitään ymmärtämätön.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Common Sense 29.10.2006

Marccus - Common Sense
huonoa englanninkielen lausuntaa voisin kuunnella kyllä muuallakin. Tässä kyllä on kuitenkin joku tyyli, että sekin meinaa sopia nuotinviereisen laulannan kanssa. Tai sitten soinnut ovat niin hienosti plokattu. Valitettavasti playeri jumitaa puoleen väliin. Joten heitän uutta arvostelua kun kaikki toimiii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon 29.10.2006

Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon
rouheen siistit soundit, mitähän nyt yleensä koneilla voipi saara aikaan, hienosti oli ainaki panorointia käytetty. Idea on sit toinen asia mitä niillä hianoilla soundeilla vois saada aikaan. Minulle lähinnä päänsärkyä, ja pelon että PC on jäänyt jumiin jotenki hirveään luuppiin josta ei pääse pakoon ilman buuttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Falling to Pieces 29.10.2006

Ever Since The Day - Falling to Pieces
Vitin hyvät soundit, ja laulantakin yli kasin arvoista. Jotenkin menee sekameteliksi kun lyödään kunnolla särkijät päälle. loppua kohti jotenkin huononee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 06.10.2006

Ever Since The Day - Crash
Kyllähän se kasin arvoista englannin kielen laulantaa on ainaki. Jotenki keskinkertaista. Soundipuoli kunnossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 29.10.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hienot soundit, laulua lukuunottamatta. kuuluu vain muminaa.ja samulin öljyinen käsi. ei se sitten innosta kuuntelemaan enempää, ja rasvaamaan omia käsiään. siitähän voisi tulla rivo olo :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 29.07.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Eipä sanonu mulle mitään, rummuissa oli kuitenkin kivat soundit. Jotenkin on hypnoottinen meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken) 29.07.2006

Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken)
Tää takominen oli iha siistii, muuten aikamoinen sillisalaatti josta ei saanut otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 29.07.2006

Above Sanity - They
Aika hirveenkuuloset soittimet introssa, mun korvaan ei mahtunu. Mutta loistava basso ja kevytsäröinen kitara paransi tilannetta. Ja soundit on ihan vitin hyvät. Laulus on hauska efekti, sopii tommoseen ku sanat tulee tiputellen. Tuli ihan voivod mieleen noista näteistä riitasoinnuista ja letkeästä menosta, aika progee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 20.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
Aika hienoo ku artisti ite käy antaa kympin omalle biisille, peukalot ylös sille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 23.07.2006

Metalshit - 225
Olikohan täski vedetty noi skebat ilman mikityksiä, soundit ainaki oli sentyyppisen huonot. Ja jälleen leveäksi panoroidut kitarat vois soittaa paremmin tahdilleen. Konerummuissa sen sijaan on makee basari. Hieman rouheempi laulaja voisi saada pään myös heilumaan enemmän. Tiedänpähän nyt pedon numeron :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 08.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Olihan tuo vokaaliosuus aika särmää kamaa, ja bassos iha vitinmoinen särö tos alus. Edelleen soundeja voisi hioa nii johan ois munaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 08.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Mikäs vitin M.A.Numminen tuo laulaja on? vetelee ihan samalla lailla nuotinreunoja perverssin hienolla tavalla. Muutenkin soitto on ammattitaitoisen kuuloista. Ryhmäkertsin voo ooo huuto on jotenkin aneeminesen kuuloinen, ehkä tarkoituksella. Kokonaisuus jotenkin keskinkertainen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 08.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Johan on biisillä nimi. Kun kitarat on panoroitu noinkin leveäksi niin kannattaisi soiton tarkkuuteen panostaa hieman enemmän. Laulajalla olisi voinut olla enemmän munaa niin tämä voisi jopa kolahtaa. Kultaista keskinkertaisuutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - Kvas-o-mat 08.07.2006

Radio Pohmelye - Kvas-o-mat
Funkki rupee aina panettaan mikähän siinä on vikana, ehkä sitä on käytetty liikaa pornofilmeissä. Siistiä venyttelyä, sopis ihan mihin vaan. Yksinkertainen on kaunista tässä tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - Flug 08.07.2006

teemu t vs human dextroid - Flug
Teemulla on kauheet tappelut meneillään dextroideja vastaan ja siltä se vähän kuulostaakin. Lähinnä voisin kuvitella johonkin peliin taustamusiikiksi kohtaan jossa pääpomo juuri hiipailee esiin jostain ruumiskasan takaa heitellen sisälmyksiä ympärilleen. Ei kyllä mene perille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Kesä taikaa 06.10.2006

Tyylisekous - Kesä taikaa
Omaperäisyyttä ei puutu, on saatu ympättyä mitä erikoisempia ääniä. voisin kuvitella tämän soivan vaikka subtv:n mainoksessa. Muutama minuutti lisää ja tää piisi jää mun päähän soimaan eikä lähde sieltä ikinä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 03.06.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Live-esitys kertoo aina enemmän bändin taidoista kun studiossa hiottu lopullinen versio. Kertsin basarit anto hieman hevimpää fiilistä muuten kivalle wahwah flätkyttelylle. Lyhykäisyydessään hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 02.06.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Rumpalille tosi unettava biisi, soundit hassun kuuloset basso kuuluu kivasti. Perusheavyä keskinkertaisimmillaan. Soolon alle ois voinu äänittää vaikka toisenki kitaran nii ei ois ollu nii yksinäinen fiilis. Toi loppu rytmitys oli omaperäinen, en kyllä päässy sisään siihen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 03.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Sen verran tavallista metallia on, että voisin hyvin kuvitella biisin soivan radiossa paremmilla soundeilla tietysti. Soolo oli kiva. Toisella kuuntelulla jäi jo päähän syyllistävä huuto mitä olen tehnytkään joka tietenkin aiheuttaa hirveitä ahdistuksentunteita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Elä enää 02.06.2006

Grosal - Elä enää
Onhan kivoja sointuja mukavilla soundeilla, ja tommonen japanilaisten käyttämä särkijäsoundi. Kaikua on vaikka muille jakaa. Kertsin MUSEmaisuus kuulosti hieman paremmalta, muuten biisi ei oikein iskeny kuitenkaan. Vaikka kitaristi päästettiin lopussa valloilleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 02.02.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Kyl o laulaja jääny johonki bändin taakse hiljasemmissa kohdissa. Enklanti vielä paremmin haltuun. Nousee tempo hauskasti tuossa ekan kertsin jälkeen. Ois ehkä kantsinu harjotella pari kertaa lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Sieluja kaupan 08.07.2006

Grosal - Sieluja kaupan
Laulaja on ihan järkyttävän omaperäinen, ei kyllä sovi minulle. Ehkä tuo hirvee kaiku hieman myös hämää. Kyllä sieltä kevyttä huutoakin lähtee. Myös kokonaisuudessa on aikamoinen kaikupohja. Biisi itsessään on aika perseestä, tai sitten se on suunnattu todella pienelle alternatiiviryhmälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 24.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Ja taas tunnen astuvani silent hill maailmaan, tekee mieli huutaa. Ne yhet äänet kuulosti siltä ku ois viinipullosta kaatanu jotai litkua. Mut toi alkurätinä joka toistuu siinä puoles välis on iha hieno. Tää huminasoitin tais olla läsnä alusta koppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 14.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Johan oli lyhyt, mutta hieman ytimetön=pitää kuunnella uudestaankin. Silti looppuu vähän kuin seinään. Soundit sopii kyllä hyvin tällaiseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Driver 24.05.2006

Underground Groovement - Driver
Aika pornoo musaa, tavaraa löytyy niin paljo ettei korvat meinaa pysyy mukana. wahwah on mahtava vehe ku sitä osaa jotenki käyttää, on tainnu sanottajan joku kuski jättää kyyristä. Ennen ku piisi loppu niin mää rupesin jo heiluun mukana, mikä yleensä viittaa tavattoman hyvään biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 24.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
Night & Fog oli kyllä parempi, tää tuntu lähinnä joltai doomin kenttämusalta (mikä ei silti oo huono). Jotenki ei vaa iske jälleen, hienoista soinnuistaan huolimatta. Ehkä noi ankeahkot keybordisoundit.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Toisessa unessa 24.05.2006

Belz Krov - Toisessa unessa
Säveltäjällä taisi jäädä psyykelääkkeet ottamatta. Sen verran kaoottista menoa on luvassa. Tekee jälleen mieli avata suu ja huutaa kuin eläin. Ehkä se on tämän tarkoitus, tiedä häntä? Sopisi johonki leffaan OST:ksi. Ainaki hiljasen kohdan jälkeen ku meno jatkuu ni pää kyllä heiluu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Night & Fog 15.05.2006

She-Goat - Night & Fog
Hiirellä on mielestäni helpompi soittaa kun kitaralla. Silti minuutin paikkeilla odotin, että koska tapahtuu jotain. Hiljaisemmassa kohdassa oli hyvä tunnelma, ja kivoja vokaalisointuja. Loppujen lopuksi rupesi pää kuitenkin heilumaan, ja oli pakko kuunnella uuestaan. Tää tosiaan sopii luukutusmusaks hyvien saundiensa takia, saa ainaki napurit ärtyneiksi ja adrenaliinin pumppaamaan. Yksinkertainen on kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (version +) 12.05.2006

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (version +)
Vois kuulostaa joltai jos sitä laulua edes vähä kuuluis sieltä, muuten niin ykstoikkoinen komppi ei pelkästään lämmitä. Mikä siinä oli K-18?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 27.01.2007

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Vinkeää jumputesta, joka väkisinkin pistää raajat liikkeelle. Toi särölaulu oli ihan makeeta (taitaa kuulua genreen, ei oo aavistustakaa?). Sopii pieninä annoksina huumaavien aineiden kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 16.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Laulaja on mukavan kuulonen, hieman ehkä Yrjänä-tyylinen. Koskettimien tarkotusta en oikeen ymmärtäny, alussa tuli joku David Lee Roth jopa soundista mieleen, että nyt hypitään. Hauskat stemmat ois voinu vähä ottaa enemmänki pintaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - troniq house 16.05.2006

Westis - troniq house
Aika yksinkertaista, yksinkertaisilla soundeilla. Kolmen minuutin kohalla toi basson oktaavivenyttely oli kiva. Kolahti oikeestaan vaan toi basari.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Sota 25.05.2006

Cravestoalytuzum - Sota
Mahtava särö alussa, kerro mulle sitte ku et enää käytä koneita musan teossa, ja jätät sen laulamisen jollekin muulle. Täähän on vaikkapa konepunkkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 09.05.2006

Her Wickedness - See Me
Tuo lähinnä mieleen mansonin, empä tosiaan oo genreen aikasemmin päässy tutustumaan. Oikeestaan ihan siistii. En kumminkaa käy arvosteleen. Miksaus tosin on onnistunu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 09.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Ei vielä vielä Ronnie James, mutta ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 09.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Ihan kivaa, skeba on vähä viiltävällä soundilla, bassokin siellä jossain taitaa olla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 15.05.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Soundit mahtavat, ja Paulikos se siellä lauleskelee? Sooloon lähdössä biisi hieman pysähtyi pitemmäksi aikaa (kerkes laskuhumala tulla). Ja lopun pannausdelay hieman meni tunkkaseks. Paljon saa pienellä määrällä sointuja aikaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 14.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Kaikki soittimet kuuluu kuten pitää, särkijä on jotenkin ankee(mut se on mun mielipide). Toi stemmahuuto lähinnä nauratti(kiinnostakkaan). Skebasoolo hieno ja sen jälkeinen hiljainen riffi. Ja hyvä delay laulussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 11.05.2006

CORA - Tatuoitu Maa
Laulu ei oo mun miäleen, saundit kohallaan, sopii genreen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaforn - Endless voyage 16.05.2006

Kalaforn - Endless voyage
Kyllähän siinä joku moottori pauhaa, kolmen minuutin kohalla kuulin ku varoventtiilit anto periks. Peittää hieman tinnitustakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - The Ancient Machine 10.05.2006

Dream X Project - The Ancient Machine
Täähän sirisee ku mun spectrum48 ennen vanhaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - Last Wish of a Dying Man 12.05.2006

Dream X Project - Last Wish of a Dying Man
Melkee kuulostaa akustiselta skebalta tuo soitin, mut ei oikeestaa sinne päinkään. Muutama sointu siitä löytyy sekä kivoja ääniä ja vingutuksii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 09.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Soundit iha kohdallaan, ja muutenkin tekniikka kohdallaan. Biisi vaan unohtui saman tien vaikka siinä jotain toistettiinkin riittävän monta kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Stim Of Misery 24.05.2006

Incendium - Stim Of Misery
No voihan ONE(alku vaa), Laulajan lausunta oli loistavaa. Kokonaisuus muutenkin todella miellyttävää. Joten useammalla kuuntelukerralla varmaankin rupeaisin ylistämään tätä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 12.05.2006

Soundslay - Terrordome
Laulu oli vähä hiljaa :) mut olihan toi alkuriffi ihan peukun arvonen. Koneella saapi huomattavasti helpommin paremmat saunditkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 24.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Oha alussa hauskoja efektei, skebasahaaminen jotenki suttuista, ehkä vähä liian kaikurikasta. Stemmat jotenki ankeet. Riittävästi toistetaan shalalalaa. Laulaja ihan miellyttävän kuuloinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 12.05.2006

Cranky - Mind Games
Loistavat efektit skeboissa, oikeen äänimatto. Hevihetket oli hieman liikaa muuten niin leppoisaan menoon. Soitto hyvälaatuista(mitä muutakaan voi odottaa). Laulut omaperäsillä melodioilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coglioni brutti 10.05.2006

superdurak - Coglioni brutti
Ihan väärä jätkä sanomaan tästä yhtään mitään. Tuntui ku levy ois jääny jumii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Verta & kuolemaa 10.05.2006

Turingin poppikone - Verta & kuolemaa
Mahoton reverbbi laulus, ja laulu on jotenki nii ku joku M.A.Numminen. Jätkät osaa tehä musaa. Sanatki on kivat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 14.06.2006

Routaraja - Usva
Miellyttävän pehmeä skeba. Hieman Nick Cavemainen biisi, laulu mukaan lukien. Todella hyvä kokonaisuus. Laulun rock/iskelmäkaiku on jotenki korvaani ehkä hieman liikaa hiljaisessa kohdassa. Soolo oisi voinut mennä rauhallisemminkin tai sitten puhtaammin. Kyllä tämän tahdissa voisi itseltään hengen riistää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 09.05.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
No johan pomppas kauas omasta genrestä, tää ei oo tarkotettu kuunneltavaks viiden watin tietokonekajareista (ainakaa ilman subbarii).

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Omdurman 29.10.2006

superdurak - Omdurman
ihan ok soundeilla tuotettua kökköö johon 90% ihmisistä ei pääse kiinni? Vai olenko väärässä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Pickwick samba 12.05.2006

Masa B - Pickwick samba
Kyllä se siitä lähtee, laulu oli ainaki omalaatunen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Maa vaikeroi 13.05.2006

Eki Pop - Maa vaikeroi
Jotenki pistävä kitara akustisena. Särönä taas paljo miellyttävämäpi. Onkohan se Servo mikä siellä lauleskelee. Sopisi melkein jopa tanssilattioille. Soolo kertoo ettei sieltä ainakaan tule tilulilusooloa pariin vuoteen. Jotenki tuli myös Heikki Harma mieleen(ake make..), ehkä tosta kertsin melodiasta ja sanoista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 10.05.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Soittopuoli on kunnossa, vielä ku löytyis jotai ideaa. Skaalankelaajia on ihan tarpeeksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 10.05.2006

Sigil - Holy Water
siisti virveli, oikeen poks. laulaja iha kybän arvoinen genressään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 12.05.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Pahaa veivausta, mitä muuta voikaan odottaa noin hauskalla bändin nimellä. On piisiä kuitenki tehty useempi päivä ja hauskaa on varmaan ollu. Laulun volat heittelee ärsyttävästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 12.05.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Soitto kulkee ja ideoita riittää, laulajan kyllä vaihtaisin, tai miksaisin laulun uuestaan jotenkin tunkkainen ääni. Mitä lie saatananpalvontaa siinä puoles välis ja lopus oli, ku en jaksanu pyörittää levysoitintani takaperin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 16.06.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Olihan tunnelmallista ja dynaamista. Laulajasta pidin paljon. Soundit ei nyt ollu huippulaatua, mutta kaikki soittimet erottuivat hyvin. Slide soolo on kiva ylläri, Muutenkin skeba soitettu puhtaasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Sam's Centenary Song 12.05.2006

Afar a Bird - Sam's Centenary Song
Kivaa skebahelinää, ja loistavaa englannin lausuntaa. Muihinkin rumpuihin kun virveliin oisin kaivannut vähä kaikua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Moodswing (Rewind Remix) 16.05.2006

rewind - Moodswing (Rewind Remix)
Genrestä mitään tietämättä tuli prodigy mieleen, kivaa kompittelua hyvillä soundeilla. Soinnut olivat keskinkertaisia, ei tullu järkyttäviä tunnetiloja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Paint the river on the wall 14.05.2006

Found my Head - Paint the river on the wall
Vaikuttavaa bassomölinää alussa, muutenki taitaa vireet olla aika matalla, Ja laulaja on edelleen mielestäni muutaman vuoden liian nuoren kuuloinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Ritual - Alert 02.06.2006

Dark Ritual - Alert
Meinas kajarit haljeta sen verran kovaa tuli pumppausta kaapeista. Kyllä muutamalla äänellä saa biisinkin rakennettua, nyt ne eivät vaan iskeneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 29.10.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Minunkin elämä on kuin muovipuun sisällä. Jälleen joudun kuuntelemaan konepajaa suihinoton sijaan :) Huomasin samalla, että enkun lausumisen harjoittelu ois laulajalla kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 02.06.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
soundit makeet kunnes rummut tuli mukaan, ja laulu myös hieman heikolla laadulla ja vireen äärirajoilla. Kertsi kuulostaa ihan hyvältä . Sitte noi pelleilyt ei naurattanu kyllä pätkääkää, alensivat ainaki pisteellä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 14.06.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Täähän vois olla melekeen räppirockia. Noin yksinkertaasella riffillä ei tehrä muuta ku räppiä. Ja jälleen toi ihme tausta höpötys lähinnä ärsyttää. Uppoo varmaan 16v. kuulijakuntaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - Love In Vain 24.05.2006

Sweet Moses - Love In Vain
Tiettyyn rajaan asti muutamalla soinnulla pärjätään kertsiä lukuunottamalla. Soolo oli hauska. Minä en ehkä kuitenkaan pidä rokista vaikka niin luulinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Found my head 11.05.2006

Found my Head - Found my head
Loistavaa bassokolinaa, laulaja ei oikein kolahda. Soolosta kuulee, et soittotaitooki löytyy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2) 02.02.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2)
aika hiano äänimaaailma ihan kuulokkeidenkin kautta. Jotakuinkin treenikämpällä vedettäis nousuhumalas kauheeta skebaa, mut kuitenkin muiden instrumenttien mukanaolo on pakollinen lopputulokseen pääsemiseksi. yheksän minsaa on pitkä aika selvipppäin. silent hill tulee nuosta commodore soundeista mieleen. Ja myöskin se slick'n slide.

Sivu: 1 2