Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 39 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele STR/KuosiRec - DaBo - Nyt Se Ymmärrän 06.03.2011

STR/KuosiRec - DaBo - Nyt Se Ymmärrän
vitun hyvä. kertsi toimii justii noin. perkele asiabiisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele STR/KuosiRec - DaBo- Huora Ft.KuosiRecord 06.03.2011

STR/KuosiRec - DaBo- Huora Ft.KuosiRecord
jätkät on kyl vitun lärvit ku duunannu tän :D tai jotain muuta. Mut oli sanat päästä tai paperista nii hyvät oli sen verran mitä sai siltä räkätykseltä selvää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Wituttaa Wielki! 10.01.2010

6-Feet UG - Wituttaa Wielki!
10 koska riimit on paremmat ku hitlerin lääkekeksinnöt ja biitti/melodia on aah, murder, murdeeer!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Wituttaa Wielki! 10.01.2010

6-Feet UG - Wituttaa Wielki!
Täähän on Solonen 2 mut paljo aggressiivisempaa. KOVAA! Oikee Spyrma punk tyylistä hoppia. Ja asiaa löytyy enemmän ku kukaa mikseris uskaltaa sanoa :-) Jou, Vanhanenki vaa viestittää halujaan/ Kanervan kans hieroo yhes kalojaan :-D Vittu, tää on kovaa. Ei muutaku lisää nii saadaan suomi kellistettyä perseelleen :-) 1010101010
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNi - Hoopee Ft. Nani - Tahtoisin Unohtaa 06.01.2010

NaNi - Hoopee Ft. Nani - Tahtoisin Unohtaa
Joo, riimit oli selvii. Hyvin Hoopee puski riimit nii et ne rävähti korvaa. Nani kuulosti vähä et nuorelta. No problem, ehkä nenäääni tuli liian selvästi esille. Mut ok muuten. Vähä lyhyeksi jäi, mut Hoopeen omalaatunen ääni teki biisistä taas kovaa kamaa. Jou. Jaksaa kuunnella. Ja toisaalta miks biisistä pitää vääntää ylipitkää jos toimii näinki. Hyvä oli bro, ja propsit muijalle kans :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele In Flamerson - Kutuklitoris 15.12.2009

In Flamerson - Kutuklitoris
Kyllä oli jotain niin karmaisevaa kuultavaa että lieneekö tuota musiikiksi kutsua enää. Ja jos kutsuu niin joku todella maanis-depressiivinen, äitinsä menettänyt, Pasilaa 24 h katsova henkilö joka hautoo itsemurhaa :-D Ensinnäkään, sanoitukset oli sen verran paskat ja niistä sai viä huonommin selvää ku mun huonosta englannin lausumisesta, sekä tuo möykkääminen mitä tuollaases Children Of The Bodom-tyylises sonnas piretähän on nii korvia rikkovaa että hullukaa kuuntele. Hyi. Sen huomas ku "laulu" lähti nii tiesi viimeistään että tätä biisiä ei koskaa enää halua kuunnella ja rahoolle löytyy 100 kertaa parempaa vastinetta ku ostaa In Flamerson levy. Mieluummin ostaasin kymmenen dildoa ja tukkisin ne poikittain perseeseen ku kuuntelen tällästä. Ja PS: älkää herranjumala äijät menkö Eminemin soldier biisiä tekemään, se olis räpin raiskausta, vaikka vetäisitte tosissanne. Mut ainut plussa on että ootte tehny tästä biisistä tarpeeks lyhyen. Tätä ei olis jaksanu 8 minuuttia niinku jotain metallicaa. :-)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilho! - Hoopee - Räppäristä astronautiks Feat. Wilho 15.12.2009

Wilho! - Hoopee - Räppäristä astronautiks Feat. Wilho
Joo, elikkäs Hoopeelle kirjotinki jo mitä mieltä oon. Ja vitun hyvä biisihän tää on. Nasta, rento meininki ja kertsi oli täydellinen joka jäi heti mieleen ja päähän soimaa. Kova biisi siis. 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VK-P - Keitä me ollaan 03.12.2009

VK-P - Keitä me ollaan
Noh, parin kuuntelun jälkee rupes aukee. Kertsi toimii ja mukava soundi, vaik vähä tökkii, mut ei laitteet oo kellää parhaat. Eli vitut siit. Säkeistöt oli siistit koska jäbien äänet erotti ettei ollu fintelligens tyylii et kumpi ny räppää. Se on tärkeetä ja tarina melko yksinkertanen. Mut kukapa ei omia hoodeja puolusta ja puhu niistä. Eli nasta sinänsä. Ei muutaku uutta biisiä pukkaan nii arvostelua kehiin. Käykää tsekkaa Couch Casen projektit. Kiitos etukäteen!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Politiikasta puutteeseen feat.Comeetta 02.12.2009

Mc Mane (Vanhat) - Politiikasta puutteeseen feat.Comeetta
Noh, mikäs Manee on mennyt? Nyt on koko kesä ja syksy räpätty kesästä ja naisista, dokaamisesta. mut ei oikee asiaa, noh, tää on läppää asialla varustettuna. Kuulostaa kertsi mukavalta ja Comeetta on mukavan coomisen kuulonen mies. Tukiais-sikaflunssa läpät uppos :-D Nyt rupes mane taas uppoo. Hetken jo luuin et samaa shittii rupeet vääntää. Eli hyvää mut sitä samaa you know? Elikkäs kertsi toimi, äänes natsas niinku aina, vähä tammerforssia ja hip hop tyylinen korostus :-) Tästä biisistä tuloo mielee skandaalin vanhat. Itseasias biisi on tosi hyvä, jaksaa kuunnella enemmän ku kerran. Siit yleensä huomaa et tää natsaa. Sun verset oli täynnä hyviä läppiä. Tällästä lisää, ja jotain muuta :-D 9 koska saatii taas vanha kunnon mane takas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Hetken mielijohde 26.11.2009

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Hetken mielijohde
No huh, joistaki noista sun kivikautisista biiseistä tuloo mielee TR :-) mut ei tästä enää, jätkähän vetää ihan omalla (jopa uudella) tyylillä. En ainakaa muista kuulleeni ees tän tyylistä biisiä koskaa. vissii paska musamaku ollu... Mut tää natsaa. Turkulainen rakkausbiisi ;-) Kertsi oli aika yksinkertanen eikä oikee herättäny mielikuvia enkä ees aluks huomannu sitä, mut verset pelasti biisin + biitti oli kova heti alusta, tuli mielee joku Markiisin biisin alku, toki en oo kuunnellu sitä enää monee vuotee, mut näin mä muistan sen biisien melkee aina alkanee kultalevyllä. Mut se sopii tähän aiva vitun hyvin ja toi mutsi-koulu läppä lopus oli vitun jännä. On se jännä juttu :-) Kyllä tätä vois pajaribileis kuunnella ja hyvis fiiliksis mennä äitin ja isin makkarii jonku vosun kans :-D Nasta ja mukavaa taas löytää joku biisi jota jaksaa oikeesti kuunnella :-) 8. kerto tiputti pari pinnaa mut vitut siitä :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RakoRikos - Vitun Lutka! 26.11.2009

RakoRikos - Vitun Lutka!
Nätti biisi :-) Hyvä biitti ja äänimaailma kolahti. Vähä jotain ruuvausta mut vitun lutka :-) Kovaa kamaa. Riimit kohillaan ja mukavan laiton meininki :-) Vähä pitempi olis saanu olla mut 7 tuloo :-) JEP! Käyppäs kommentoimas ja kuuntelees Dream'd For The Pills BECOME ILL proggiksesta. Kiitos etukäteen :-)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Ulkona on sota 16.11.2009

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Ulkona on sota
No yks: Kerto jäi mielee :-) Ja sehän yks tärkeistä elementeistä! Säkeistöt oli kaikki ok, mut joku juttu puuttu. (mun mielipide) Sun äänestä tuloo nii joku pyhimys mielee. Joskus jopa shaka :-) Mut pyhimys tuloo kyllä ekana ja aika paljon. Biisit vaa on sulla paljo parempaa. Se mitä oon kuunnellu. Pyhimys on nii monspin artisti et se on uponnu ykstoikkosuuteen. Sotikaa, sotikaa, ulkona on sota :-) Tuleeko tummempaa kamaa ku tää kyseinen biisi nii levylle? Tää biisi jäi jotenki päähän, ku tätä on ny pari, kolme kertaa kuunnellu. Itse pidän tällä hetkellä biisin teosta taukoa. Musta on tulossa isä! :-) On siis vähä muuta mietittävää....... :-) Mutta tätä kuunnellaa ja fiilistellää. Jatka, susta tuloo vitun paljo isoompi ku pyhimys :-D 9, et jää parantamisen varaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supisuomalainen Ep (2009) - Tyhjää peltoo 29.10.2009

Supisuomalainen Ep (2009) - Tyhjää peltoo
Mulle biitti on yks ja sama mut riimit on tärkein. Tässä ne toimi. Ja vitun hyvin! Kerto toimii niität tyhjää peltoo. :-) Ja julkkis selkkausta oli sopivis määrin ja vittu mitä deadlineja :-) tukiainen myy sielustaa satasen.. :-) doupingista jauhetaa, ai vieläki ne jaksaa. Tää biisi jäi mieleen. Kuuntelin muitaki mut tää jotenki oli niistä se joka jäi eka kuuntelulla heti päähän. Joskus yhteistyötä kenties? :-) Mullaki tulos eka omakustanne Become ILL =sairastua :-) 19 biisiä täyttä Couch Casea :-) Mut pari biisiä oli pakko napata sulta Ipodille :-) ää toimii paljo paremmin ku vanhemmat. Ja sun soundi ja ääni toimii suomi hip hopiks aiva vitun hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Anna Parasta 17.09.2009

B2 Spirit - Anna Parasta
Ohhoh, TR vetää samantyylisillä biiseillä/biiteillä vuodesta toiseen ja jengi diggaa vaa. Noh, nii mäki diggaa. Tää on tätä TR valistamista joka toimii, mut vähä liikaa samankaltasia biisejä. Mut Lotukselle propsit mahtavasta biitistä sekä sävellyksestä. Ja tietysti TR vetää omalla turkulaasella äänensoundillaan. Ja se toimii ja joskus pelastaa biisin joka kerta. :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Väki Ja Valta feat. Hoopee 19.08.2009

6-Feet UG - Väki Ja Valta feat. Hoopee
Noh, toi alku oli liian pitkä tota hyysäämistä, mut ku säkeistö alko nii vittu tipuin perseeltäni, jätkät veti säkeistöt ihan helvetin hauskasti ja turha kenenkää väittää et tää olis läpällä tehty. Asiaa ja tunteella vedetty :-) jätkien huumorintaju/vakavuus yhdistyy. Vakavaa kertosäe kamaa ja tiukkaa humoristista tykitystä säkeistöis. Kyl 9 ehrottomasti. 6-feet mother fuckin' UG's :-D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Vittu Mä Oon Pilvessä 07.08.2009

6-Feet UG - Vittu Mä Oon Pilvessä
Jouh, Porin poijat taas vakuuttaa tällä biisillä että pori on yks huumehelvetti :-) no ei vaan mikäs blossaukses on vikana. Asiaan: Biitti letkee, mut ykstoikkonen, vähä reggea(nopsajalka) tyylinen. 1säkeistö: jätkä veti hyvin, välil sanat hukas mut pysyin messis ja kellä ny ei olis sanat hukas :-) Kerto: kertoa ei aluks tajunnu, mut sit kun sen hogas nii rupes hymyillyttämään. :-) 2säkeistö: ei saanu selevää sanoosta mut pointti tuli tostaki versestä selville: kannabis, jointti + nikotiini ja hyvät pajarit :-D tollanen letkee nuotion ääres pienes horkas kuunneltava höpöhöpö-heinä biisi :-)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kiikareilla 10.08.2009

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kiikareilla
Jouh, kyllä turuusta aina löytyy kovia hoppareita vaik city muuten on täys perseenreikä :-) ei vaan mulle vaan liian suuri ja murre etelä-pohojalaaselle liian vaikia. istusin, kaatusin, nukkusin ja istusin taas :-) noh, asiaan. Riimit: hyvin lausuttu, paskanjauhantaa jos flow muka perseestä. Hieno flow, diggaan. Ääni: Mahtava,,, sitä itseasias jäin täs biisis kuunteleen ekana. Pisti luun kurkkuun. Ei tavallisen räppärin ääni. Ja hyvä niin. Ei meinaa tänäpäivänä tunnistaa ketää suomalaasta hopparia, ku kaikilla fintelligens,cheek,mcmane-sekootus :-D ei pahalla kyseisille artisteille. paitsi cheekille...hinttari :-) Toi kertosäe äänimaailma toimii perkuleen hyvin. Kerto: Niinku sanoon, ääni toimii, ja hyvä biisi, fiilistelyä parhaimmillaan. Ja jos ymmärrän oikeen et jostain ihastuksesta, rakkaudesta kysymys niin erilaanen tarinakin ja hyvät metaforat. Toimii. ite en osaa rakkaudesta kertoa, vaik olis se fiiliskin :-) hyvä et joku osaa! Biitti: Toimii fiilistelybiisiin niinku tää. Ja sun äänen kans se on tuplaten parempi. Nasta akustinen, nasta komppi. Hienoa, mahtavaa :-) Biisi toimii, jaksaa kuunnella kyllä. Pakko siis ottaa itelle. Ja tiputetaan 9 niin ei nouse kusi päähän :-) muuten siis kybä :-D ei vaan pitää taiteilijalla olla fiilis et seuraavasta tuloo viä parempi :-D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUORAKULMA - Syntynyt Juhlimaan feat. Dementik 19.07.2009

SUORAKULMA - Syntynyt Juhlimaan feat. Dementik
No huomas heti et Suomen Naasvilleläiset vetää :-) eikä ollenkaa paha asia. Lepposa biitti, hauska meininki, tyypillinen bilestaili :-D kertsi toimi hyvin. Jäi mieleen. Laitappa ihmees kommenttia ku tuloo lisää settiä :-) pakkohan se Ibelle on fanitua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DTR - Älä Luotain Lähde 01.06.2009

DTR - Älä Luotain Lähde
No joo, eipä nää rakkausläpät oikeen iske muhun. Niit on tehty ja tehdään kokoajan lisää. Eiks ne oo vähä old schoolia? sillai iskelmä-poppi-juttu? No tää on sun versio. Hyvät säkeistöt sanojen puolesta, kertosäe ei toimi. Kulutettu ja ääni ei riitä tohon lauluosuuteen. Mut jokanen tyylillään. Kyllä tälläsellä muijien päät sekasin pannaan. (EI KAIKKIEN) mut anyway :-)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Comeetta feat.Sarkastinen - Mitä vittua?! 16.04.2009

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Comeetta feat.Sarkastinen - Mitä vittua?!
Kyl toi alku toimi täs. Siis vittu, ku vittu joka paikas. niin mikseris, ku vittu tuolla vitun voicella, BET:llä ja MTV:llä vittu ku joka paikas :-D joo, manen verset tyypillisesti toimii, noh, comeetta ihan all right. Sarkastisen verset jäi vähä takalalle, mut kyl parin kuuntelukerran jälkeen seki aukes Biitti toimii ja vitun hyvin. Sitä mä vaan et mitä vittua???? :-D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Toni Pandora & Katya - Ei lyö 11.04.2009

Toni Pandora - Toni Pandora & Katya - Ei lyö
No täähän on roihu-meininki. :-) tiukat lyriikat, biitti stadi-tyylinen. Ja Katya mukana. No eihän siihen muuta tarvitakkaa. Lyriikat toimii, biitti tosiaan natsaa, ja asiabiisi. Ei turhaa lässytystä. Kovaa, Kovaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rätlock - Rappionuori 05.04.2009

Rätlock - Rappionuori
Jou, tää on asiaa. Nuoren lähiönuoren elämää :-) biitti toimii ja pomppii hyvin taustal. Keskityin sanoihin, ne donkkas hyvin. Niinku naula pääs. :-D "haluis takas kohtuu" :-D kovaa kamaa. Täs on asiaa. kerto toimii täs biisis. Se mitä oon tutustunu sun biiseihin, niin hyvää ja erilaista matskuu. Jatka samaa!! Ei mitää turhia rakkaustarinoita, niitä on synnytetty jo tarpeeks. Aggressivistä, elämästä kertomista. Melodia on scary ja sopii tarinaan. Osa lyriikoista jäi päähän. Osa meni vähä ohi, mut pääosin nasta ja synkkä meininki. +lyriikat +riimit +flow +tarina +kerto +biitti -pitemmät lainit -kertoon joku muu (ehkä) toimii kyl noinkin. Hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - The Pain 19.02.2009

Katya - The Pain
mahtava. siis...... tää sinun ääni, kimma, kaunis, tunteellinen, poru meinas tulla. :-P olis niin eri tasoo ku moni mikserinjuttu. Tai turha ees verrata. Kimma. Mitä vi##uu? mikset oo amerikas? Tää on paras mun kuulema biisi ikinä naispuoliselta laulajalta. Kaunis. Biitti funkkaili taustala, mut en kiinnitä kyl ikinä enää siihen huomiota, ku tätä kuuntelee.... Kaunis. en mä osaa enempää tällä huonolla sanavarastolla sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MafiaBroidit - Hold Up! 10.01.2009

MafiaBroidit - Hold Up!
Mukava flow. Riimit potki. Kertsi oli aivan mahtava. Biitti/Melodia oli nastaa, sellasta lungii ja noi taustat sopi biisiin. Kyllä mafiabroidit on talossa. :-D Luulosti vähä ton yhen jäbän ääni Moneylta A.K.A Julma-Henkalta. Hold Up
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele B2 Spirit - Sä Maksat (Tuot. Lotus Beats) 20.12.2008

B2 Spirit - Sä Maksat (Tuot. Lotus Beats)
Taas kovaa TR:ää. Vittu, yks suomen angstisimmista mc:stä. Digaan TR:än äänestä. Hyvän rosoinen. Tää biisi oli tyypillistä teeärrää. "Terroriguez style 2008/ elämän sotilas tulee soppas keittämään/" tr on vitun hullu! ja paras. Ainut miinus et tääkää biisi ei yllättäny.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc_Mane & Sarkastinen - Kadut puhuu 19.03.2009

Mc Mane - Mc_Mane & Sarkastinen - Kadut puhuu
Joo, tuota kuunneltavaa matskua. biitti rullas ja säkeistöt natsas. Mut toi kertosäe veti vähä aiheesta sivulle, tiätsä? Huomaa et monet jotka kuunteli tätä niin ku ne huomas et luetellaan kaupunkien nimiä, nii jäi venaan vaan et oska se niitten mesta tulee sieltä. Mut Manen säkeistö toimi, Sarkan ihan ok ja toi loppu loppui hyvin. siihen sopi noi kaupunki luettelo. Mut joo, näin. +biitti +säkeistöt +ulosanti -kertosäe (kaupunkien esiintuominen)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-pallo - Omal taval 10.12.2008

8-pallo - Omal taval
Jees. Hyvää matskuu. kaikki omal taval. Jäbä heitti riimii. Kovaa shittii. Kertsi oli hyvin luupattu. Digasin. Ja maikki vähä kauemmas. Mut vitun hyvät sanat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen & Inde - Lihavat on lepposia 15.02.2009

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen & Inde - Lihavat on lepposia
HEH. Vitun nasta meininki. Ismo is the best. Haluux turpaa? pesäpallomailalla :-D heh, heh. Jätkä osaa käyttää kaikkee hyväksi. Mane 1säkeistö kovaa stuffii. Muut säkeistöt ylitti munki ymmärryksen. aika makeita. Ismoa käytetään hyväksi. Joka paikas. Youtubesta, mikseriin, mikseristä, manelle, manelta yleisölle :-) näin se homma etenee :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talenttiyksikkö - Mc JamBo - Sori Must 11.04.2009

Talenttiyksikkö - Mc JamBo - Sori Must
Hyvä biisi. Nasta biitti. Hyvär riimit. Ja kerto toimii. Ja jees meininki. Iltasin streitti bileis tää soimaa. Jengi sheikkaa ja toimii lämmittelijänä :-D Kovaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DTR - Pikku Tuhmeliinit ft. Luntti 08.01.2009

DTR - Pikku Tuhmeliinit ft. Luntti
Riimit raisio-tyyliin. Kovaa ja härskii. Siitä pointsit. Biitti oli mukavan lungi tähän biisiin sopiva. Jeesz! Kertsi oli mukavan häiriintyny kymppilinjaa totta helvetis
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja 09.01.2009

Shabo (wanhat) - Sotkusii Satuja
Mukava biisi. Rento meininki. Biitti toimi, riimit kohdallaan ja ääni oli aiva vitun nasta. Flow toimi ja diggasin soundista täs biisis. Kyl mahtavaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele solonen - LÄSKI! F. KOSOLA & ALAMAA 24.08.2009

solonen - LÄSKI! F. KOSOLA & ALAMAA
Ei vittu, mikä meno. Nyt jäi Manet ja sen läski riimit taakse, kauas. Jätkät vetää niin ihanan vihasesti läskivitsejä et pakko kommentoida. 1.Säkeistö: Solonen kuulostaa steeniltä ja pahoon mut sehän ei haittaa ku Liekehtivä Sikiö puhuu poliisintappamisesta ja Solo vetää yhtä raivona läskien pilkkaamisesta.. "onko sulla vittu jotain meitä lihavia vastaa hä?" :-) ei jumalauta mikä kerto, natsaa ja jää päähän jytäämään. Ja Solon riimit puree ku isoo rakki!!! Kerto: no sen on jo kaikki sanonu. 2.säkeistö: Kosola veti ihan ok setit, mut jäi pimentoon. Pari hyvää lainia jäi mieleen. 3.säkeistö: Alamaa itseasias yllätti, en ollu kuullu ennen. Kosolan kuulin räpin sm kisoos 2005 mut alamaa oli tuntematon. Hyvin laukes läskiläpät alamaaltaki. Biisi toimii ja Löytyy: SOLONEN TEESE levyltä! Käykää heivaas levy ja kuulette suomi hip hoppia parhaimmillaan heti 2000-luvun alun jälkeen. VITTUUN CHEEKIT, Solonen tuloo :-) kovaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MekkaRec. - AA&Loco-Antaa virran viedä 08.01.2009

MekkaRec. - AA&Loco-Antaa virran viedä
Helevetti, täähän on EP-kamaa. Sika hieno meininki. Oli pakko faniutuu. Oon itekki EP:ltä. Kurikka, Vaasa-akseli. :-D Mut joo, siisti, funkahtava biitti. Hyvät puhtaat EP riimit! Vitun nasta kertsi. Hyvän kuulosta toi tausta hälinä. VITTU, mä diggaan. "Tehrähän asiat, niinku teherähän, muut voi haistaa pitkän paskan" :-) Hei, kyl tää vitun matsku kymppilinjaa noudattaa. Propsit ja rispectit
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kuilu 23.03.2009

Tribal - Kuilu
Täähän natsaa! Kertosäe jää päähän niinku ekallaki demolla "kauna"-kipale. Nikon lyriikka puoli toimii, niinku yleensäkki. Ja kyllä näitä kuunteloo tälläänen hip hp äpäräki :-) rummut oli hyvät. Oikia mies löytyy rumpujen takaa!, ja muutenki kokonaisuutena potki perseelle! Ja Nikon äänen tunnistaa. Ei sitä saatana mihinkää sekootaa voi. :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VKBL - VK & BL ft. Verneri -Valmiina 23.12.2008

VKBL - VK & BL ft. Verneri -Valmiina
Mukavan letkeetä matskuu. Jätkät veti hyvää settiä ja biitti rullas menemään! Jätkillä oli hyvä ääni ja muutenki ok meininki biisis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele iq0 (Vapaat Biitit) - Vapaa biitti nro. 4 09.02.2009

iq0 (Vapaat Biitit) - Vapaa biitti nro. 4
Tää on mahtava, nopeetemponen biitti. toiminnallista. Tätä varmaan voisin käyttää. Vai? äijä tekee mahtavia soundeja :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele iq0 (Vapaat Biitit) - Vapaa Biitti nro. 2 29.01.2009

iq0 (Vapaat Biitit) - Vapaa Biitti nro. 2
Jees oon tsiigannu kaikki biitit. Kaikist tulee hyvä fiilis, mut noi rauhallisemmat toimii kaikist parhaiten. Mut joo, diggaan todella. Aattelin käyttää ainaki noit rauhallisempia. ilmoottelen sitku jotain on purkis :-D thanks man!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni 18.03.2009

Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni
Mängi hoitaa homman himaan. Sanat laittaa mietti et ei löydä koskaa takaasin. :-) biitti toimii tarinan mukana. Ja toi lastenlaulu homma toimii ihan Hel#vetin hyvä. Vitsi, kyllä tätä kuuntelee. Ja hyvä ettei oo väkisin väännetty mitää 4-5minsan hommaa. toimii tälläsenä lyhyenä. 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Eteläst Läntee 13.09.2009

6-Feet UG - Eteläst Läntee
Niinku muukki sanoo, kertsi tiputtaa penkiltä :-) vittu: "vaikka vereni vetää takaisin...istun alas ja juon mun huoleni" voi jumalauta, tää reggea-tyyli nois kertseis toimii vitun hyvin. Ja 1säkeistö: tuli viesti postis et haistappa vittu..sitku :-) nasta meininki. Ja "en oo narsisti, enkä myöskää rasisti/ ..kuhan vaa varmistin :-) hyvin sanottu kovaa, noi kerrot on 6feetillä aina viiiituuun kovaaaaa! :-) täyren kympin arvoosta :-)
10