Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ramzai - LifeInDarkness 12.04.2008

Ramzai - LifeInDarkness
Perinteisillä, terävällä ja wahwah-pedaalilla höystetyllä komppiskittalla säestettynä olisin tykännyt tästä vielä enemmän. Mutta mielipideasioista kannattaa ja PITÄÄKIN kiistellä :D Hyvä biisi! Jännä genre!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Höyhensaari 12.04.2008

Elämää ja aivokemiaa - Höyhensaari
Aika loppuun asti tuotettua kamaa. Kaikki soittimet ja laulu hyvässä tasapainossa ja hyvin miksattu. Kertsiin oisin henk.koht. kaivannut hieman enemmän draivia. Toinen asia joka pisti korvaan oli piano, joka etenkin biisin alussa veti melkoisen suoraviivaista stemmaa (liekö tarkoituksella?). Pieni "fiilistely" artikulaatiossa olis ollu poikaa, nyt alun piano kuulostaa vähän midi-kamalta. Hyvä sävellys. Kivoja voimasointuja oikeissa paikoissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Ambience Of American Dream 11.02.2008

Silent Parade - Ambience Of American Dream
Loppuun asti tuotettun kipaleen vaikutelma kestää alusta loppuun saakka. Ei oo mun juttu noin genrenä, mutta sehän ei oo kun mun oma vikani :D Hyvä toteutus! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Anna mulle voimaa 11.02.2008

unioni - Anna mulle voimaa
Ensimmäisenä täytyy kehua laulajan tekniikkaa. Aivan loistavaa työtä. Biisi sinänsä on mielestäni YÖ-henkistä angstipoppia, joka ei yleensä saa sukkia pyörimään jaloissa. Näin hyvin toteutettuna sekin näyttää kuitenkin toimivan, sillä biisi kuulostaa hyvältä aina sävellyksestä toteutukseen. Hyvää työtä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Yhden Roolin Vankina 11.02.2008

Halla - Yhden Roolin Vankina
Biisin alussa en oikein tiennyt mistä on kysymys... Toi "Every breath you take-komppi" pisti vähän pasmat sekasin :) Toteutus on mielestäni hyvä. Laulut on teknisesti hyvät ja laulajalla on persoonallinen ääni. Sävellyskin on mielestäni aivan onnistunut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valkyrend Varieté - Vapaus 12.04.2008

Valkyrend Varieté - Vapaus
Ihan hyvin toteutettu biisi klassisella sointukuviolla. Kivoja soitinvalintoja :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele LUCKY SEWEN - Musta varis 11.02.2008

LUCKY SEWEN - Musta varis
Harvoin näin rennnolla kädellä tehhty musiikki vangitsee kuulijansa hypnoosin omaiseen transsiin. Pitkän linjan Bob Dylan-faniin iskee kyllä toi laulajan ääni, joka on, kuin se olisi kiedottu kettinkiin ja uitettu viskissä :D Näin kuuluu musiikkia tehdä!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alava - Aika 11.02.2008

Alava - Aika
Kun komppi lähti käyntiin, sai hieman laimean tuntuinen sitar-henkinen intro välittömästi kaiken anteeksi. Soundit on aivan loistavaa tasoa ja sävellys sinänsä on hieno. Sanoistakin diggasin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overnite - Magic Carpet 10.02.2008

Overnite - Magic Carpet
Niin, kitarasoolosta unohdin mainita edellisessä. Mukavasti rikkoi rajoja ja kapinoi perinteistä "kaks venytystä ja tilutus, toistetaan tarvittaessa" -kaavaa. Siispä nostankin nyt hattuni ilmaan hyvästä ROCK-soolosta :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overnite - Magic Carpet 10.02.2008

Overnite - Magic Carpet
Joo, Biisi on kaikin puolin onnistunut sävellys ja erityisesti laulajan tekniikka lämmitti sydäntä. Toi genre... rock? Ehkä bossanova/Gospel jossa pyöreät reunat teroitettu :)
8