Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 102 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 09.03.2007

Silent Dream - Far Away
Popahtavaa metallia. Alku oli pirun jännän kuulonen, alko heti natsaamaan jokin. Laulajan ääni oli romanttisen karhea =D ja kappale oli muutenkin sellainen pikkuhevi-irroittelukappale (minun mielest), mikä ei oo ollenkaan huono asia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 09.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Laulajan ääni jäi hiukan vaimeaksi. Se noin ens alkuun.
Itse en tykkää kovin paljoa Nightwishista, tämä oli hiukka parempaa. =D
En aluks ollenkaan kattonut nuita teän tietoja ja logoja (juujuu, hieno on =D) ja tsiigasin ensin sanat. Tuli mieleen Kiuas, kielten sotkemista. Pistin soimaan, edelleen Kiukaan tapaista sävytettynä folk-saundeilla. Sitte alko laulu. Prkl et säikähdin. Loistavan kuuloinen, pikkupikku koukku vain jäi puuttumaan lopusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Pretending 18.02.2007

A Day in Paradise - Pretending
Melankolinen fiilis, ihanat skitat. Laulu nyt oli alussa turhan heviä tämmöseen kappaleeseen, mutta nää "yhteislaulu"kohat oli loistavat. Miksaus oli hyvähyvähyvä. En tiiä, mut tuli jonkinlainen intiaanileffan nuotiokohtaus mieleen, jossa cowboy ja intiaani tuijottavat toisiaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Foul Fellows 13.10.2006

Groke's Clan - Foul Fellows
Tiukhaa settiä, vain laulusta hiffaa soittajien ikähaarukkaa. Rässissä itse pijän enemmän syvästä ja hiukka möreästä laulannasta. Tosin suht kirkasääninen laulaja on mukevaa vaihtelua. Ei helvetti, moon kade. Mä tahon osan teijän soittotaidoista, voitteko laittaa postissa tulemaan? Aivan loistavaa! Jopa äänitystasot ovat erinomaiset, ottakaan immeiset näist mallia. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 13.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Kivan paskainen ääni, jei. Itse en pitänyt miksauksesta, ääni jäi taustan varjoon, jäi osa sanoist hiukan epäselväks. Kauniit taustat =) (se ääni vaan on vielki varjos!) Sanoitus on upee, mennee kylmät väreet pitkin selkää... Eikä vithus ole viimene!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kaunis Katarin 23.09.2006

Hamarapuoli - Kaunis Katarin
Ehkä hieman melodisempi laulu olisi ollut jees, sanat huomioon ottaen. Kuulosti monin kohdin Kamaralta, se ei oo paha asia. Laulu olis saanut olla paremmin esillä ja kitarat äkäisemmät. Laiskan kuuloista. Sanat olivat mielenkiintoiset, hyvä tarina. Kasin herutan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan 27.09.2006

Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan
Enpä punkiksi menis kutsumaan. Letkeetä, kivat soinnut. Laulu on paikoin paskasta. Miksatessa laulu on jätetty liian alas.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - siivet vievät toiseen maailmaan 17.02.2007

RAUTAKANKI - siivet vievät toiseen maailmaan
Vitun kaunis biisi, loistavat sanat. Eihän tässä ole mitään vikaa. Vitun kaunista, perkeleen herkkää. Luuv <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 15.09.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
Kitarointia olis saanut nostaa enempi esille, hiukan äkäsemmäksi. Laulu oli kans piilossa, toi laulajan hiukan paskanen ääni soppii tähän =) Virvelin naputus oli melkosen random, rupesin ensin kuuntelemaan et kuka helkkari siel naputtelee sormuksilla mikkiä. Kappale parani pirusti loppua kohden, menoltaan ja ääniltään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Mulle Toi 17.07.2006

Jenkki - Mulle Toi
Voi helvata =D aivan ku ois meitsistä kertonut. Nojoo =D Kevyt kappale, rantafiilistelyyn sopivaa. Mietin just et, biisi kaipais jotain vaihtelua ja sit tuli noi n. 3min kohalla olevat "tankatakatat" jne. Alussa (n. 00.17 min kohalla) oli käytetty Makken elementtejä? Se oikeastaan herätteli entisestään mielenkiintoa. Oli kivaa, ku olit jatkanut samalla linjalla, tästäkin tulee yksi niistä illan renkutuspiiseistä =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 31.10.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Lopp ol ihan ehoton =D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Makkara 18.07.2006

RAUTAKANKI - Makkara
Hehhah, et naureskelin tota kertosäettä. Kyllähän kyseistä kansallisvihannesta voisin syyäkin, jos makkara paremmin maistuis. Hyvä renkutus, joka sopii jokaiselle kuukaudelle. Prkl, tässähän tuntee itsensä jo melkein suomalaiseksi, kun makkaramusiikki soi. Seuraava kappale taitaakin kertoa saunasta ja sisusta. Taustalaulut olisivat saaneet olla inan kovemmalla. Kesämakkara-makkarakesä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 09.07.2006

Warriors Of Might - Cry For War
Nojoo, pakko yhtyä aiempiin ja sanoa, et kitaristi oli aivan v*tun hyvä \,,/ Soitannassa on yhtä tukkonen ja paskanen saundi, ku Black Sabbathin aivan ensimmäisissä treenikämppä-äänityksissä. Laulua oisin tahtonut paljon kovemmalle ja lauluun enempi asennetta ja munaa, se jäi niin paljon soitinten varjoon. Rummut oli jees, hiukkasen ankeat, nekin ois saanut olla inan korkeammalla. Muutenkin kappaleen yleisäänitasoja ois voinut laittaa ylemmäs hieman rankemmalla kädellä. Jokin kohta, missä musiikki ikäänkuin räjähtäisi korville olisi kunnon herätys. Fight Till You Die- biisin melodioista pidin enempi. Komioit sivuja katselin ja kiinnitin huomiota pieneen juttuun; teette kahestaan vai? Siihen nähden helvetin hyvää. Ja koska taas katosin aiheesta, ois hyvä aika antaa propseja. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Vankila 22.06.2006

Alaskan Maisema - Vankila
Pidin! En mie ainaskaa löydä mitään valittamista. Kertsissä on reippaasti munaa. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - My Prison 26.06.2006

Ansuz - My Prison
Rummut ois mielestäni saanu olla kovemmal, mättömeiningil. Örinät oli aivan huikeet, hyvin tehty =D Mielenkiintosen kuulosta, kun ensin siin 1.30 kohal puristetaan pallit kasaan (iiiiiiiii) ja perään raivotaan (öööörrh). Hyvin selkeesti kuvailtu -.- Kappale ei jää erityisemmin päähän soimaan, mutta on varsin pätevää tavaraa. Vetää hyvin turpiin, ku on luurit korvilla ja volumet täysillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Kylmät kädet 08.06.2006

ivalo - Kylmät kädet
Näistä kolmesta uusimmasta mun suosikki. Eivät kuitenkaan ainakaan viel yllä tällä ekalla kuuntelulla noiden kolmen ensimmäisen tasolle. Kauniita biisejä kuitenkin. Tälle biisille ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 07.06.2006

Pigswill - Drifting away
Oikeen hempeen kuulonen, tämmöstä ku itte soittaisin ollessani ukkoni kainalossa. Ääni ei hukkunut soitinten sekaan ja volumenappia ei tarvinnut väännellä, ku normilla kuuntelee. Laulajalla on kaunis ääni, moon kade ku mikä. Kumarrus teille. (Kenties tavoitteena kerätä kaikki Heidit ja Joonakset bändiin? =) )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Ankee - Wiinapeikko 18.07.2006

Make Ankee - Wiinapeikko
Kaikua olis saanut olla aikalailla vähemmän. Emmätiä, kohtuullisen vakava aihe ja tässä käsitelty hyvin. Tarttuva kertsi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruaste - Jumputusta 25.06.2006

Ruaste - Jumputusta
Hyvinhän se subbari soi =D Mainio kesäbiisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downcast - The Fall Of My Heaven 23.05.2006

Downcast - The Fall Of My Heaven
Intro oli hämy, sillä ensimmäisenä tuli mieleen jokin Ruoskan kappale. Muuten tää biisi on mukevaa menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 15.05.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Hauskan rento meininki. Vanhahtavaa, tulee Popedan ja Eppujen touhut mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 18.06.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Mukevaa soitantaa, enpä oikeen keksi mitään valittamista. Kymppihän täst heruu. Niin, ja kyllä perkele muuten kiinnostaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 20.09.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Hyvä myöntää näin heti alkuun: en ole koskaan ennen kuunnellut tämän kategorian musiikkia, siispä anteeksi tietämättömyyteni. Eli, rentoa, sumuista. Jazzmaisuus on aina jees. Haikaleva, Lapin kesää. En oikeastaan osannut kuunnella tätä, päässä alkoi heti pyörimään eräs kirjoittamani stoori tuolta lakeuksilta. Milloin kuuntelisin? Jes, kun tahdon rentoutua, saada inspiraatiota, nukahtaa rauhalliseen uneen. Joku vertas tätä 50-luvun Amerikkafiilikseen. En itse väitäis niin. Henk.koht. tästä tulee mieleen pienen pohjoisen kunnan aamuyön kadulla laahustus. Keveää ja unenomaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PunkcorN - Räidättää (väijyy, möyhii, jyllää) 04.06.2006

PunkcorN - Räidättää (väijyy, möyhii, jyllää)
Hyvä meisinki piisis, mut laulaja on kuin Eppu Normaalin Martti Syrjä, eli kohtuu korkea ääni ja sanat ja epäselviks. Jos tarkkoja ollaan, niin täähän on älyttömän paöjon samanlaista ku Eput alkuaikoinaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Lahna. 07.03.2006

RAUTAKANKI - Lahna.
Enää ei voi tietää mitä odottaa. Mut heti jatkui samalla linjalla ku "Äiti, olen pannu". Jep. *Huoh* Niin saatanan dorka teksti, mut.. Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset ja joku ei vaan koskaan muutu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Para Ti (Euromix by Jenkki) 07.03.2006

Jenkki - Para Ti (Euromix by Jenkki)
Oh.. Tos about 1.40min kohdil pätkäsee. Tahallista? Mut tää on ihana. Tulee kesä mieleen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostburn - Inner Desire 07.03.2006

Frostburn - Inner Desire
Huih! Iih! Aah! Ooh! \,,/ (O)o) \,,/ Perkele mä oon myyty. Missään ei oo mitään valittamista. Ja on edelleenkin vaan niin koomista, et soittajilla 80%:lla alkaa nimi jiillä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epilogi - Pimeä Päivä 23.06.2006

Epilogi - Pimeä Päivä
Sanat ovat hyvät, nätit. Soitanta toimii, mutta laulu jää soitinten varjoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Polttaa 26.06.2006

Epäreilu Evoluutio - Polttaa
Tästä se miun kesä alkaa (Satakunnassa). Asennetta niin pali, et alkaa potkiin perseelle. Mahtava saundi ja moon edelleen lääpälläni laulajan ääneen. Kesäkesäkesäkesäkesä!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Silent Force 07.03.2006

Crimson Dawn - Silent Force
No olipa tukkosen kuulosta, varsinki ku kyseessä on melodinen hevi. Kivasti öristy juu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karkkipäivä - Nahjusten vapauslaulu 25.06.2006

Karkkipäivä - Nahjusten vapauslaulu
Reggemäinen meininki, vaappuvaa. Ihan mun piisi. Ei sanomaltaan kauheen kesäinen, mut hauska melodia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 27.01.2006

Sonicmind - Reflections
Hyvää vääntöä. Tosin jossain vaiheessa laulajan elvismäisyys ärsytti ja stemmojen ufomaisuus etäytti. Mut kuitenkin ihan jees kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Risa Auto 07.01.2006

Avohoitopotilaat - Risa Auto
Hauska piisi, ei mitään valittamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut 24.12.2005

Sulauma - Huurut
Äh.. Takana on valvottu yö. Tulipa harvinaisen skitso fiilis. Nääh.. Emmätiä. Emmä osaa tätä genreä kommentoida. Normaalia pöljemmän olon se kyl aiheutti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Homoristo 13.10.2006

Kaytanhousuja - Homoristo
*Reps* Kaveri on Risto
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 25.12.2005

Deadly Maids - Run To The Light
Toimii ihan jees. Paljon melodisempaa, ku odotin, mut parempi vaan. Tää ois vanhana kunnon örinänä voinut olla loppujen lopuksi melko rasittava. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUSKAband - Lepakko & Pesukarhu (seukkarit live) 29.01.2006

RUSKAband - Lepakko & Pesukarhu (seukkarit live)
Aijai... Ommasin parille tutulle. Eimen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 18.12.2005

Keisari - Toinen meistä
Ei paskempi. Hämmentävästi tuli laulajasta Yön solisti mieleen ???
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Make me Complete 22.11.2005

May i cry - Make me Complete
Toimii. Ehkä oisin henk.koht. kaivannut enemmän kitaroita... Mut toimii ku hirvi suolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - Grimeshine 22.11.2005

graydance - Grimeshine
Aijai, et teki makiaa. Pojatkin piti tos taustalla. Laulajan ääni on jotain.. Mm-m..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death & Decay - Intro - Satanic Ritual 29.03.2006

Death & Decay - Intro - Satanic Ritual
Hyvän kuuloista. Katoin vaan projektin omistajan ikää, et mitä helvetin vittua... Tästä se lähtee. Ois vaan ollut mainiota, jos ois ollut muutakin, ku toi yks ja sama kuvio koko ajan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Henkäys 28.12.2005

Minoria - Henkäys
Hieno fiilis, samantyylinen ku tuolla pihalla; lunta, pakkasta ja tuiskua... Onnistui iho menemään kananlihalle. Tunnelma on hienosti luotu, taustat on ihankuin toisesta maailmasta (positiivisessa mielessä), laulajan ääni oli just jättehyvä tähän (kuulosti Timo Rautiaiselta). Jäin kaipaamaan ainoastaan parempia ylä-ääniä ja jotain pientä kuoromaista kohtaa... Naisääni laulamaan stemmoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moses Hazy - Rock`n`roll Alien 23.12.2005

Moses Hazy - Rock`n`roll Alien
Aijai.. Hyvää vaan tekee. Hauskaa jammailua pyörien ja keinuen. Klassisen soittimen soittajana diggailin noista foneista.. Millos teitä näkyis livenä..?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Saatana jakaa! 21.11.2005

RAUTAKANKI - Saatana jakaa!
Haa! Tää toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 01.12.2005

POLTE - kesä 96
Kesä 96... Siitä on aikaa... ROCK!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 Joululaulut - Joululaulu salarakkaille 2005 20.12.2005

Makes69 Joululaulut - Joululaulu salarakkaille 2005
Just näin... Terveisiä salarakkaille. Hauska ääni laulajalla, muutenkin snadi meno... tai menottomuus??? Rentoa meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:) 21.11.2005

RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:)
Saatana ku lahosin ku kuulin tän... En vieläkään hiffaa, et mitä helvettiä tää oli! Anyway, laulajalla upee ääni, eikä muussakan oo valittamista... Onks tää hyvää vai huonoa? Saatana, pitää kuunnella muutkin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Kompastuskiviä 15.11.2005

Jez - Kompastuskiviä
Sanoja en ihan välttämättä kuullut, mut muuten ok. Kyl menee. Sellasta kivaa hengailumusiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 04.10.2005

Anomus - Valoon
JESH! Pitkästä aikaa soi uusi kappale päässä. Kaunis intro. Laulajalla on komean persoonallinen ääni, tunnistettava. Niiaukset kitaroille. JAtkuu hyvin eteenpäin, menoa

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 24.09.2005

ivalo - Tuntematon tie
Sadetanssi, Petri Munck... Ekat, jotka tulivat mieleen. KAunis pop/rock-balladi, sai hymyn huulille. Paljon enemmän, kuin pelkkää hissimusiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu) 20.09.2006

Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu)
Hmm, pakko vielä kommentoida lisää. Harmittaa hieman, sillä paikkapaikoin äänet on ruvella. Ihana silti =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu) 02.08.2006

Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu)
Ei helkkari et osaa olla ihana =D Ja on pali parempi ku suurin osa rapin blingbling-superstaroista =) Miksauksesta: Kappale loppui kuin seinään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO) 28.11.2005

Käärmenäyttely - Manalan Lautturi (UUSI VERSIO)
YEAH!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 28.11.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Diggasin skittoista ja sanoista.. ja laulajan äänestä. Ei mikään paska biisi. "Istun sohvalla, Jumalan selän takana." Ihana kertsi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kill The Romance - Dark Filth Water 29.03.2006

Kill The Romance - Dark Filth Water
Täs on sitä jotakin.. Munaa. Mussiikkia parhaimmillaan. Kertsi on aivan upea.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Makke on mies 16.12.2005

Jenkki - Makke on mies
Hyvä piisi. Ei tätä mukana laulamatta kuuntele. "Nyt tanssitaan: käsi ylös, käsi alas." Juuri näin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOPE (rock band from Stidilä) - HOUSE OF PAIN 22.11.2005

HOPE (rock band from Stidilä) - HOUSE OF PAIN
Iski, iski, jopa naiseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 01.12.2005

Tric - Circles
Hui.. Täähän on hyvä!! Introsta jo alkoi kuuntelemaan.. Toimii!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - In the Cellar 22.11.2005

The Zombi - In the Cellar
Haa!!! Tässä musiikkia rakkaille naapureille ja vielä rakkaammalle kämppikselleni. Ei kuitenkaan ehkä sitä parasta mahdollista rääkkimusiikia, mut meneehän tuo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noitatohtori - Sokkotreffeillä 23.06.2006

Noitatohtori - Sokkotreffeillä
Tästä tulee jollakin tavalla Leevi & the Leavings mieleen, sekoitettuna Ismo Alankoon. Laulajalla on valtavan hauska ääni, myönnettäköön, muistuttaa A.W.Yrjänää (ja Ismoa). Laulussa ja soitannassa tuntuu olevan oikeasti sitä munaa, ettei sitä tarvii hakea ja sitä kautta unohdu itse musiikki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noitatohtori - Noitatohtori 23.06.2006

Noitatohtori - Noitatohtori
Tää kappale paranee jokaisella kuuntelemalla, siispä oli aivan pakko nostaa numeroa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noitatohtori - Noitatohtori 18.06.2006

Noitatohtori - Noitatohtori
Yeap, basisti on aivan oikeessa. Hauska piisi, nauran niiinku hullujen kuuluukin. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rites of the Youth - First Love, First Scar 29.03.2006

Rites of the Youth - First Love, First Scar
Ei paskempaa... Propseja rumpalille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perikato - Mörrimöykky (instr.) 07.03.2006

Perikato - Mörrimöykky (instr.)
Oow... Mörrimöykkyäkö sitä jyystetään? Ehanata. Rockrock!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapasujunitti - Tosta Vaan 23.06.2006

Naapasujunitti - Tosta Vaan
Eka kuuntelemal kiinnitti just eniten huomiota tuohon Grease-meininkiin. (On muuten hyvä musikaali) Aivan loistavaa biletykitystä! Jätkist kuulee hyvin, ettei tätä oo kauheen vakavas mielentilas tehty, hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 10.07.2006

Iron Sphere - Shadow Dance
Tämä olis aivan v*tun mahtava kappale herätä aamulla (tai yöllä). Hyvä välillä kuulla näitä kappaleita, joissa ei oo ollenkaan laulua vaan soittotaito korostuu. Ja tässähän ei oo tasan mitään valittamista, kaikki toimii. Soitto ei oo sitä yhtä tasapaksua paskaa, jaksaa kuunnella turpa kiinni loppuun saakka. Kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava 25.11.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava
Voi saatana...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 28.11.2005

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
Tää toimii. Angstia, cool. Hip-hopissa yms. musiikissa on usein ongelmana, ettei sanoista sa selvää, tässä artikulaatio on kondiksessa. Makee sanoitus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Kaikki jatkuu 28.11.2005

AGR - Kaikki jatkuu
Intron tökkiminen ärsytti hemmetisti. Turhan Finteligenssiä, mut jengi diggaa. Meneehän tää bilemusana.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Joulukinkku - Porsaita Äidin 20.12.2005

Trio Joulukinkku - Porsaita Äidin
Laulut kovemmalle ja heti lähtee!! Kyl taidan muutenkin laittaa Mun Mikseriin.. Tänks poijjaat ja happy Christmas!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostburn - Embrace Me (Die For Me) 15.11.2005

Frostburn - Embrace Me (Die For Me)
Yep... Diggasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 28.11.2005

Proyo - Luulette Tietävänne
Tää on makee! Mä mitään tsätä genrestä tiedä, enkä muutenkaan harrasta, mut tää toimii... Puhukoon pisteet puolestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joulun Tulkit - Joulun Tulkit 20.12.2005

Joulun Tulkit - Joulun Tulkit
Hä? Täh? Hähhelihäh? Beatles taisi juuri kohdata vertaisensa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Kerran lähdin baariin 25.06.2006

Kaytanhousuja - Kerran lähdin baariin
Tää on vaikee arvosteltava, osin pidin ja osin en. Tarina on hyvä, laulu toimii, soitto toimii sekin. Itte pidin justiinsa tuon lopun ölinärallatuksesta. Ei oo välttämättä mun lempibiisini, tuntuu kyllä poikiin toimivan. Ja pystyn täten luomaan itselleni sellaiset kauhuskenaariot, etten kavereitten kans baariin lähe. Ainakaan valomerkkiin saakka. Ja taas aiheesta karattua, miksauksessa ei oo mitään vikaa, alussa ääni menee hiukan ruvelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Kaljaa ainiaan 16.12.2005

Kaytanhousuja - Kaljaa ainiaan
Ihana poppis.. Tiiä siit onko ylivertainen, mut meneehän tää viikonloppuna kavereiden kans.. vettä juodessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet) 28.11.2005

Hullutiedemiesh - Hyvästi (itsemurhakirjeet)
Täähän on ihan helvetin hyvä. Kuulin tän sattumalta yhen tutun luona ja iski heti korvaan. Rakastuin heti tohon melodiaan ja sanat.. Voi saatana!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hellbox - Execution 29.03.2006

Hellbox - Execution
Tämmöstä sen pitääkin olla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Hyväntahdon feat.Katariina Hänninen 10.03.2006

Epäreilu Evoluutio - Hyväntahdon feat.Katariina Hänninen
Joillekin vaan toi humalatila sopii... Kaunista..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Isä meidän 25.06.2006

VIP - Isä meidän
Tämmöstä tää ateistimatonen ois voinutkin kuunnella omina rippikouluaikoinaan, sopivan jumalainen sen varsinaisessa merkityksessä. Bassosoolo ois tosiaanki ollut jees. Laulajan ääntä ois saanu laittaa hiukkasen kovemmalle, se jää piiloon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Centaur Force 22.11.2005

Amppiworks - Centaur Force
Helvetin makee. Ilmoita ku pääset isompiin piireihin duuniin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DT-MOB - Leijona - Pidä huoli sun omist asioistas 28.11.2005

DT-MOB - Leijona - Pidä huoli sun omist asioistas
Njoo, meneehän tää. Hokema mitä kelle vaan voi toistaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Syyntakeeton 25.12.2005

Alaskan Maisema - Syyntakeeton
Kilveltä tää enempi kuulostaa kuin Kotiteollisuudelta. Kertsi ei erityisen tehokas, mut ihan jees. Jokin äänityksessä tuntuu hiukan tökkivän, oisko jossain kohtiin mennyt äänitys särölle hiukkasen tai huonot laitteet?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Dokaa tai Kuole!! 28.11.2005

Kukkalapio - Dokaa tai Kuole!!
Hee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Päästä Paha Pois 18.06.2006

Alipaine - Päästä Paha Pois
Hämmensi hiukkasin, sillä Dingolla oli 1980-luvulla samanniminen biisi, jota he esittivät vain livenä. Mut aivan totta, kuulostaa valtavasti Apiksen alkuajoilta. Piisis kaikki tuntuu olevan kondiksessa. Great!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casanndra - Enkelten hautuumaa 10.03.2006

Casanndra - Enkelten hautuumaa
Helvetin paska miksaus, ääni ja skebat täysin tukossa. Hyvä lyriikka, kaunis ääni, selkeä artikulaatio. Pistäkää tasot kohdilleen, niin tää on jotain näppärää..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Voima 22.06.2006

T-ace - Voima
Ei helevetti mie repeilin noille sanoille. Tää tuntui niin omalta *ikuinen pörröpää* No joo, tosi on, et tää tuo mieleen gosbelin. Nykypäivinä se skittan särö ja laulajan örinä tois tähän piisiin sitä legendaarista elintä, eli munaa. Hauska ja erilainen veto tänne massaan. Onks tää tosiaankin äänitetty 80-luvulla? Missä? Treenikämpil vai jossai pikkustudios? Jäi häirittemään, ku täs on näin hyvätasoiset äänet..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 15.11.2005

Hepsakka - Muistojen Silta
Mm-m.. Yleensä tää genre ei nappaa, mut...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Sinä 10.03.2006

Alipaine - Sinä
Teijän bändistä tulee mieleen Retkibanaani tai Ripsipiirakka.. Varsinkin laulajan äänestä. Ei siinä oo mitään valittamista, moon molempien puolella. Ja täähän on kaunis piisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 14.07.2006

VPM - DNA - (demomaster2)
Yllätyin, kun löysin näin hyvän tanssikappaleen. Laulu hyökkäs sieltä jostakin aivan yllättäen, pitäisin kappaleesta jopa ilman laulua. Ainut asia, joka pientä mieltäni häiritsi, oli se että laulajasta tuli mieleen aluksi Paula "Aikuinen nainen" Koivuniemi. Emmä tiä, eipä oikeestaan oo valittamista. Kappale vaan tuntui loppuvan liian pian =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Kaupunki Jää Taa 18.12.2005

Putous - Kaupunki Jää Taa
Snadi biisi. Vähän Apulannan ja Dingon sekoitusta (ihan näin lonkalta). Meneehän tää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Star 22.11.2005

Tric - Star
Helvetin hyvän kuuloista. Ei voinut olla pitämättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jonon Viimeinen 28.03.2006

Kongo - Jonon Viimeinen
Kuulosti hauskasti Egotripiltä... Ihan hauskaa poppista =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jonon Viimeinen 28.03.2006

Kongo - Jonon Viimeinen
Kuulosti hauskasti Egotripiltä... Ihan hauskaa poppista =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Sano mua rehtoriks 28.11.2005

MjN - Sano mua rehtoriks
Täähän on ihan legendaarinen.. Saatanan sekopäistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Amis-Arto 28.11.2005

Bluefever - Amis-Arto
Äh... En digannut sit paskaakaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ashtray - Don't Run 25.06.2006

The Ashtray - Don't Run
Aivan mahtava! Tietenkin täs alkaa nyt hiukan hävettämään, kun muut arvostelijat muistelevat kasarinuoruuttaan, ja tämä arvostelija on nuorempi kuin kappale itse. Tässä on juuri sitä aitoa autotallimeininkiä, pojat ovat kovia ja cooleja. Vaikea uskoa soittajien (ja laulajan) ikää, tästä nykyajan nuorisosta ei saa enää mitään munallista asenne(kasari)rockia nylkemälläkään. Stemmat ois ollut jees ja ehkä vielä raskaampi soitanta kertsiin. Piisi toimii nyt, melkein 20 vuotta myöhemminkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ansgaros - Maailma on sairas 10.03.2006

ansgaros - Maailma on sairas
Miksauksessa ois aikalailla toivomisen varaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 29.03.2006

Deep Red Divine - Better Day
Äänitys on todella tukossa, laulu jää soittimien varjoon joissakin kohdissa. Laulajalla on makee ääni. Heti kun laitatte tasot kondikseen, ettei tartte laittaa kaiuttimia liian kovalle (ne pirulaiset alkaa särisemään), niin kaikki on kondiksessa eikä ole mitään urputtamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ls-Danger - Mennä ja kokee 13.07.2006

Ls-Danger - Mennä ja kokee
Peruskamaa sisältönsä puolesta. Kuulosti vaan turhan tukkoiselta. Kirkkaammat melodiat ja laulut olisivat tehneet kympin arvoisen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Nopeus ratkaisee 07.06.2006

Juliste - Nopeus ratkaisee
Hauska! Ja ei voi sanoa, ettette osais soittaa.
10

Sivu: 1 2