Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thomas Volume - Other Side 15.05.2008

Thomas Volume - Other Side
Äänimaisemat on kyllä aikas mukavan kuuloiset.. Niistä ehdottomasti plussat.. Ja rumpupuolikin kulkee ihan kivasti. Vielä kun tulis jossain tossa loppupuolella vaikka sellane kohta, että rummut ja bassot pärähtäis oikeen kunnolla päin näköö vähän äreempänä, niin olis aika mahtavaa.. Ihan hyvä kipales silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - resurrection 28.01.2007

skelic - resurrection
njuu.. rumpuosastolle lisää maustetta ja bassopuolta ehkä kenties vielä astetta räkäsemmäks.. eiköhän noilla lisäyksillä saa jo kohtalaisen hyvää kipaletta aikaseks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - sunmaker 26.01.2007

wdm - sunmaker
Loistavaa tavaraa alusta loppuun..Toimii erittäin hyvin meikälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - plaguebloom 12.10.2006

skelic - plaguebloom
Current Valuen vaikutteet ainaki omaan korvaan kuulostais kovasti löytyvän tästä tekeleestä.. Hyvää settiä jälleen kerran. Vielä jos rummut laittas kovemmaks nii olis tapporaita..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - technical doom 12.10.2006

skelic - technical doom
Melkoisen hyvää settiä.. ei voi muuta sanoo. Ja vielä jos kerta ensimmäisiä varsinaisia tekeleitä nii täytyy kyllä sanoo, että tässä voi odottaa melkosen kovaa materiaalia jatkossakin.. Ei muuta jatka samaan malliin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Slayer - Technical Doom 12.10.2006

Soul Slayer - Technical Doom
Melkoisen hyvää settiä.. ei voi muuta sanoo. Ja vielä jos kerta ensimmäisiä varsinaisia tekeleitä nii täytyy kyllä sanoo, että tässä voi odottaa melkosen kovaa materiaalia jatkossakin.. Ei muuta jatka samaan malliin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Fantastic Wish 05.02.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Fantastic Wish
Intro taas vaihteeks pirun hienon kuulonen.. Hyvä äänimaailma koko biisissä ylipäätänsäkin... Sitte toi huilu tuo pikkasen semmosta hypnoottista tunnelmaa biisiin, vielä ku olis jotain muuta kivaa pistäny lisäämään sitä "hypnoottisuutta" nii olis ollu ehkä vielä parempi. Bassolinja on ehkä vähä liian yks toikkonen tai vähän vaimeen kuulonen, että siihen lisää potkua jonkin verran. Biitissä olis voinu olla kans vähä jotain lisää, mutta se sopii ihan hyvin tohon biisiin kuitenkin. Kokonaisuudessaan ihan ok biisi jälleen. Muutamilla pienillä parannuksilla bassolinjan ja biitin suhteen olis tullu vielä lisäpisteet, mutta ihan hyvä näinkin tosiaan. Siinä kasin ja ysin välissä ... --> 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AREA X - XDX 05.02.2006

AREA X - XDX
Joo... Alussa ei vielä ollu ihan varma että mitäs tulee, mutta sitten tota biittiäki rupes pikkuhiljaa puskeen sieltä. Siinä oli taas vähä rikkobiitin suuntaan, mutta potkua suoraan biittiin, että en oikeen tiiä itekkään sen tarkemmin kyllä sanoo, että mitä lajia tää oikeen sitte on.. Tempookin löyty jonkin verran taasen... Ehkä seuraavaan biisiin vois kokeilla ihan täysin rikkobiittiä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami K - Polar Night 30.01.2006

Sami K - Polar Night
Vähän samoja ajatuksia kuin Apolla. Mutta ihan hyvän kuuloinen raita muuten, mutta biitti on jotenkin liian "köykäisen" kuuloinen. Siihen terävyyttä lisää ja ehkä kenties melodia puolellekin jotain pientä lisää, niin kyllä se siitä... Tämä versio kallistuu vielä 8 puolelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Scared Fear 01.02.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Scared Fear
Juu.. Tunnelmaa löytyy kyllä kivasti ja jälleen kerran intro on melkosen mahtava. Mukavan synkän olonen ja silleen. Vielä jos olis pikkasen lisää järeyttä kokonaisuudessa nii kymppi paukkuis... mutta ei tälle ysiä pienempää voi antaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery 30.01.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery
Biisi alkaa aika kivasti.. Tulee sellanen mukava tunnelma... noi viulut ei ehkä välttämättä sovi tohon ihan kaikkein parhaiten, mutta menee ne siinä kuitenkin. Ylipäätänsä toi intro on kokonaisuutena melko hyvä. Erityisesti tykkään siitä yhestä kohasta ku toi joku kellon kilkatus tulee siinä just ennen minuuttia.. Se on aika hienon kuulonen. Sitte ku biisikin alkaa nii ei sekään oo yhtään hassumpi. Sen takia ei ehkä pure meikäläiseen ihan nii hyvin ku ittelle iskee paremmin rankemman puoleinen rumpubasso, mutta kyllä tää ihan hyvältä kuitenkin kuulostaa.. Toisaalta mietin että biitissä vois olla vähäsen jotain lisää, mutta toisaalta... Hyvä se on noinkin. Sitte lopussa siinä 6:13 ku biitti jää ja toi kellon kilkatus taas tulee nii se rauhottelee meiningin sitte taas ja biisi loppuu siihen sitten ihan silleen "sopivasti". Antaisin ehkä 8.5 mutta ku ei nii sitte ^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Sneaking Nightmare 01.02.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Sneaking Nightmare
Hieno alotus taas ja biitti kun siitä lähti rullaamaan nii ei siinäkään mitään.. Kivoja ääniä siellä täällä aina välillä jotka taas puski vähä tunnelmaa kehiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Gryphon 01.02.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Gryphon
Ihan mukava rennon olonen biisi. Pientä potkua ehkä kaipais vielä, mutta tällasena letkeenä raitana ihan hyvä jokatapauksessa... Tosiaan noi kaiut on ihan kivat ja tuo vähä tunnelmaa lisää biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - kyberpunk 29.12.2005

wdm - kyberpunk
Melkosta raastoo. Biitissä olis voinu ehkä olla viä jotain lisää, mutta enpä tiiä.. Melkonen vääntö tää jokatapauksessa on...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - grey velvet 19.02.2006

furi anga - furi anga - grey velvet
Biisissä on oikeen mukava tunnelma, melodiat ja silleen ja toi vokaalipätkä tuo mukavasti sitä tunnelmaa lisää... Kokonaisuudessaan melko laadukkaan kuulonen biisi jonka kuuntelee kyllä useemminkin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AREA X - Multicore 04.02.2006

AREA X - Multicore
Toi breakki on kyllä pirun hyvän kuulone mutta sais olla ihan täysin sitte breakbeattia ettei menis suoraan biittiin.. Mutta joka tapauksessa aikas hyvä pätkä...
9