Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 1170 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa 27.09.2012

Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa
Samanlaisella metodilla tullut itsekin tehtyä biisejä. Se on oikein hauskaa aikaa ja improvisaation seassa saattaa pamahtaa esille jotain todella validia settiä. Tässä ei ehkä päästä ihan sinne kirkkaimpaan kärkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Syyllinen 27.09.2012

Peloukoufa - Syyllinen
Tässä on biisinä aivan hyviä elementtejä kasassa, mutta tuotannollisesti jotenkin jää turhan tuhnuksi omaan makuuni. Eli soundit kuntoon, niin johan potkii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja 27.09.2012

P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja
Tulee laulusta aika paljon mieleen Radiopuhelimet, koska samantyyppistä lyriikkaa on heiltä tullut ja eikä Mäen laulanta muutenkaan niin kaukana tästä ole. Sillä saralla menee aivan hyvin. Sen sijaan soiton puolelta meininki saisi olla paljon dynaamisempaa omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 25.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Tässä on sellaista sopivaa Tommi Liimatan ja Jarkko Martikaisen perinnettä. Kaipaisin lauluun vielä vähän skarppaamista. Nuotin vierestä laulaminen ei sinänsä ole ongelma, mutta tälle saisi paremmalla tuotannolla sellaisen lopullisen silauksen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 25.09.2012

Death Generation - Clown
Tässä soundissa on jotenkin jännä pohjavire. Toisaalta tunkkainen, mutta täyttää myös mielenkiintoisella tavalla tilaa. Laulu jää hivenen liian perinteiseksi stoner-laulannaksi. Ei sinänsä mitään vikaa, mutta ei myöskään erotu muista lajityypin bändeistä. Myöskin biisiin kaipaisin vielä jonkin koukun lisää, jolla erottautua. Sinänsä tekemisen taso on silti mallikasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Näihin kuviin, näihin tunnelmiin 10.07.2012

P. M. Kostiainen Project - Näihin kuviin, näihin tunnelmiin
Tässä on kuultavissa hyviä melodioita ja sointukuvioita, mutta toteutus ei ole omaan makuuni sopivalla tavalla lo-fi. Vaikea lajityyppi tällainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Ninjaleikit 20.06.2012

Kirveli - Ninjaleikit
Tässä on soitannollisesti tämmöistä leppoisaa Karkkiautomaatti-meininkiä. Laulu on soundiltaan vähän tunkkainen omaan makuuni, joten sitä voisi vielä vähän tuottaa. Kitaroinnin haparoinnit ei haitanneet itseäni lainkaan. Ei soittamisen tarvi mitään suorittamista olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Vailla Työtä 20.06.2012

Sakka - Vailla Työtä
Kotikutoinen soundi, mikä ihan hyvin toimii. Biisin melodiat on vähän tuttuja jostain muualta, joten persoonallisuus meinaa jäädä esikuvien jalkoihin. Kumminkin aivan leppoisaa menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012) 20.06.2012

Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012)
Asennetta tuntuu löytyvän. Silti soundit ja toteutus ei ihan vielä osu maaliinsa. Kun lähdetään tekemään tällaista rankkaa meininkiä, soitosta pitäisi kuulua sellainen lihas, että oikeasti hakataan soittimia. Nyt on jotenkin semmonen fiilis, että siellä on vahvistimet täysillä ja vähän hivellään soittimia. Vaikka eri genre, mutta Slayeria kehiin. Mut siis aivan kehityskelpoista meininkiä kaikin puolin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars 20.06.2012

Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars
Aluksi olin ihmeissään, että onpa haettu Dylan-soundia, mutta sitten huomasin tuon Fake Dylan Song -skaban. Nappiin osuu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pinetree - If It is About Us 20.06.2012

Pinetree - If It is About Us
Tosiaan lempeä on hyvä sana kuvaamaan tätä. Laulussa semitunkkainen soundi ja lausuminen ottaa korvaan. Muutoin en löydä hirveästi kitisemisen aihetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Rakkaus on...erhettä (Feat. Kalevi) 20.06.2012

Fillari - Rakkaus on...erhettä (Feat. Kalevi)
Leppoisankuuloista soitantaa. Laulussa sen sijaan vähän tunkkainen soundi. Biisi omassa genressään ihan toimiva, joten vähän timmimmällä tuotannolla varmasti kova viisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Kukko tulessa 29.05.2012

R-iQ - Kukko tulessa
Koska kyseessä on treenislive, on turha paneutua tuotannon tasoon. Biisinä aivan kelpoa jammailua. Riffit pelaa, mutta kyllähän tämä jää jotain melodista elementtiä vielä kaipaamaan. Sitä odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Tiedän missä oot 29.05.2012

Peloukoufa - Tiedän missä oot
Pyyhkii oman musiikkimakuni ohi, mutta aivan kelpo ralli näin päällisin puolin. Tuotannollisella puolella kaivaittaisiin vielä ryhtiä, mutta muutoin tälle luulisi maastamme kuulijoita löytyvän. Ja paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 29.05.2012

Modestz - Memento
Aivan päheä sävellys. Soundipuoli jää omiin korviini vaisuksi etenkin biittien osalta. Saisi olla semmosta rajumpaa ja syvempää soundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 08.05.2012

Death Generation - Decay of Society
Tanakkaa soittoa. Kelpo sävellyskin vielä, joten ihan mieluusti kuuntelee. Tämänkuuloisia bändejä on useampia, joten vielä asteen - pari voisi yrittää löytää persoonallisempaa soundia kehiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Black Knight 25.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Black Knight
Eepistä meininkiä. Sävellyksellisesti ja tunnelmaltaan aivan toimivaa settiä, mutta soundipuoli tökkii omaan korvaani aika pahasti. Tämmösellä virtuaaliorkesterilla ei ihan autenttista soundia tietty tavoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit 25.04.2012

Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit
Kyllähän nämä teidän biisit täältä seasta erottuu selkeästi edukseen. Tässä ihan hauska sanaleikki nimessä ja kappale toimii kaikin puolin. Mitäs tässä enempää tuumimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - En jaksa purra omenaa 25.04.2012

Peloukoufa - En jaksa purra omenaa
Jotenkin hauskasti toimii nuo vähän köpöt rumpusoundit. Soiton balanssissa on vielä paljon hakemista. Tässä on sinänsä paljonkin potentiaalia, mutta vielä pitäisi löytyä tuotannollisesti paljon ryhtiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu) 25.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu)
Vähän Irwin tulee mieleen tuossa laulumeiningistä. Jälleen vähän ottaa korvaan jotenkin se, että kitara ja laulu ei puhalla yhteen hiileen. Kitarointi turhan löysää omaan makuuni. Sinulla on kuitenkin vahva oma estetiikkasi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover) 24.04.2012

Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover)
Tässä on tunnelmalliselta puolelta hommat hanskassa ja siitä isot pisteet. Rumpukomppi on jokseenkin jäykkä omaan makuuni, kuten myös englannin lausuminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Ei pitänyt, ei 20.04.2012

Peloukoufa - Ei pitänyt, ei
Tykkäsin kitaroinneista ja muutenkin vähäeleinen sovitus toimii. Laulut ovat jokseenkin monotoniset, mutta jos se on tarkoituksellisesti se "juttu" saattaa olla, että idea avautuu myöhemmin. Tällä kertaa ei ihan vielä käynyt niin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 20.04.2012

R-iQ - Opportunity
Meni aika kauan ennen kuin biisi lähti kunnolla liikkeelle. Aivan miellyttävän kuuloista chillailua. Jään vielä kaipaamaan hivenen diipimpiä soundia, mutta muutoin oikein oivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 19.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Tässä toi balalaika soundaa kyllä kivalta. Laulussakin ihan mellevä ilme. Biisinä tosiaan turhan yksioikoinen omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Running 18.04.2012

R-iQ - Running
Ainakin tässä hetkessä toimii biisinä hienosti. Tempaa mukaansa ja sävellys rullaa muutoinkin eteenpäin mainiosti. Soundimaailma sen sijaan varsin kehnoksi. Jotenkin tuhnut ja digitaaliset meiningit. Toki persoonalliset tietyllä tapaa, mutta jollain semmosilla vimosen päälle tuotetuilla Amon Tobin -tyyppisillä soundeilla tämä ois ihan pommia kamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Anal Defea-t 18.04.2012

Anaalitappi-O - Anal Defea-t
Vaikken soundeista välitä tippaakaan ja sisällöstä en saa selvää, huomasin naputtavani pöytää ja vähän jopa heiluttelin päätä musan tahdissa. Mukaansa siis tempaa. Se kai se tärkeintä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronkusema 18.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Poronkusema
Tässä jotenkin häiritsee, että kitara ja laulu jotenkin ovat irti toisistaan. Tämmöisessä lofi-meiningissä ois tärkeintä saada intiimiä tunnetta peliin ja tässä vähän jäädään puolitiehen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 16.04.2012

4 Eyes Only - In your dreams
Aika eeppinen meininki tuossa alussa. Soundit eivät itelle oikein kolise. Sinänsä hienoa, että tällaista mahtipontista meininkiä tehdään, vaikkei ihan omaan makuuni iskekään. Hyviä riffejä ja omaperäisyyttä enemmän kuin muissa biiseissä. Tässä hivenen englannin lausuminen häiritsi. Kuten sanottua ei ole meikän musiikkia tämmöinen, mutta tästä kuulee kyllä potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Automatic Make Up 16.04.2012

The Palm - Automatic Make Up
Jonkin verran jo aikaa äänityksestä, vaan mitäpä tuosta. Kitarameiningit kuulostavat mukavan pirteiltä. Muutenkin positiivisen menevä meininki toimii. Ehkä eniten miinusta tulee säkeen lauluista, jotka ovat jotenkin vähän vaisut ja tunkkaiset. "Kertsissä" sen sijaan on hyvä meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua 16.04.2012

Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua
Kappale pysyy aivan hyvin kasassa, vaikka vähän välillä tuntuu menevän vähän sellaiseksi rallateluksi homma. Tykkäsin tuosta kertsistä. Jonkinlaista dynaamista vaihtelua olisin kaivannut enemmänkin kuin vaan noiden huuliharppumeininkien kohdalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa 09.04.2012

Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa
Mainiosti polveileva kappale, jossa on kepeää tarttumapintaa, mutta myös kiemuraisempia koukkuja. Tulee vähän semmosia Absoluuttinen Nollapiste -viboja tästä kappaleesta, mutta silti kuitenkin koko ajan kuulostaa ihan omalta meiningiltä eli Kujanjuoksulta. Oikein hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 09.04.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
Tässä on kyllä omat lo-fi-estetiikan pointtinsa, mutta ei ihan maaliin asti vielä päästä. Asteen verran parempia melodioita ja linjakkaampaa soundia, niin johan potkii. Ideaa kuitenkin jo on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj_Assburger - Living Pictures 09.04.2012

Dj_Assburger - Living Pictures
Vähän tämmöstä huumorihumppaahan tämä. Ei oikein uppoa meikäläiselle tämmöinen, mutta netissähän tällaiselle yleisöä varmasti löytyy. Onnea matkaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slerbaali - Harjoittelin räbbää 09.04.2012

Slerbaali - Harjoittelin räbbää
Tässä on paljon lungimpi meno, mitä monissa räppibiiseissä täällä. Hyvä flow, josta tulee jollain etäisellä tavalla mieleen Tulenkantajat. Taustat toimii. Räpit ehkä vois olla vähän enemmän pinnassa. Sanomaa vois olla vähän enemmän, mutta tosiaan hyvä meno jo näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Betoni - Verta 09.04.2012

Betoni - Verta
Sävellyksellisesti aivan kelpoa meininkiä ja ihan tämäntyyppistä en ole Suomessa kuullut. Tuleehan tästä vähän joku Stam1na mieleen, mutta kuitenkin sopivan erilainen meininki tässä. Tuotanto kusee aika pahasti omiin korviini, mutta sinänsä sille puolelle on löydettävissä varmasti apuja. Tärkein, eli idea, on silti mainiosti kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Eyes wide open 09.04.2012

4 Eyes Only - Eyes wide open
Kiinnostavasti lähtee liikkeelle, mutta kun rummut astelee kehiin meininki heti vähän lässähtää. Jotenkin turhan raskas ote sillä saralla eikä oikein groovaa. Jälleen kelpo poprokkausta, mutta ei tässäkin kappaleessa kaipaisi sitä omaa ääntä esiin lisää. Tämmöiselle silti tilausta varmasti löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus) 09.04.2012

R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus)
Tässä on sellaista synkkyyttä, josta pidän. Tulee mieleen vähän Massive Attack ja The Future Sound of London. Soundeista osa jää vähän vaisuiksi, joten kokonaisuus jää vaillinaiseksi. Tunnelma ja sävellys kohdillaan, mutta vielä tuotantopuolta pitäisi vähän rukata.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Manifesti (Matinkylän vasemmistoprikaati cover) 09.04.2012

Snacken kisa-arkisto - Manifesti (Matinkylän vasemmistoprikaati cover)
Aivan toimiva coverointi. Oisko ollut rapbiisi alunperin? Jää semmonen sopivan ristiriitainen olo sanomasta. Laittaa ajattelemaan. Sävellyksellisesti ei mitään mullistavaa, mutta toimi alusta loppuun tällaisena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 08.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Aivan potentiaalista meininkiä. Silti heti ensi potkuista tulee myös se fiilis, että olen kuullut tämän biisin jo aiemmin, vaikken ole. Joten persoonaa tarvitsisi vielä lisää tähän reilusti. Soitto rullaa ihan tarpeeksi hyvin, mutta soundipuolta voisi miettiä vielä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Tappajasusi 08.04.2012

Susijumala - Tappajasusi
Raju meininki. Itse lähtisin rönsyilyn tielle. Jotain herkempää kohtaa väliin ja sitten tämmöstä tiukkaa pänttää loput.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 08.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Dynamisesti etenee biisi. Ite en tämmösistä rumpusoundeista hirveästi pidä, mutta vissiin se tähän genreen kuuluu. Yleisesti ottaen ihan uskottavankuuloista meininkiä. En tästä lajityypistä aivan älyttömästi tiedä, mutta näin maallikkona kuulostaa, että tällaista meininkiä olisi olemassa enemmänkin. Pidin noista keveistä kohdista ja luulen, että niitä himpun verran lisäämällä kokonaisuudesta voisi saada persoonallisemman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 07.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Onpa tykit soundit ainakin. Pisteet niistä. Laulajan ääni persoonallinen, joskin ei ihan omaan makuuni kolise, mutta uskoisin, että pystyn tottumaan tämmöiseen. Itse lähtisin kasvattamaan dynamiikkaa entisestään kohtien välillä. Nytkin on jo ihan kivaa polveilua sillä saralla, mutta vieläkin voisi otetta jyrkentää. Kelpo biisi ja toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kiekkaan 07.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Kiekkaan
Melodiahan on aika suoraan jostain trad.-biisistä, mutta mikäs tuosta. Lo-fi-meininkiä, jossa on jotain kiehtovaa, mutta silleen tarttumapinta jää puuttumaan kuitenkin omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen 12.03.2012

Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen
Tässä on sinänsä palaset kohdillaan. Kitaroinnissa on mukava tunnelma ja laulussa oma persoonallinen soundi. Kappale sen sijaan tuntuu hukkuvan pahasti persoonattomaan massaan. Sinänsä tässä on sen verran rehellinen meininki, että varmasti monille uppoaa. Itse jään kaipaamaan jotain vistoa elementtiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 11.03.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
Tässähän on vähän sellainen trad.-fiilis, kun on niin tuttu poljento kappaleessa. Yllätyin tästä meiningistä positiivisesti. Pidin kokonaisuudesta kaikin puolin. Sopivan lo-fi-meininki, tunnetta mukana ja kuitenkin ilmaisu sekä laulullisesti ja soitollisesti riittävällä tasolla. Erittäin hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 06.03.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Hyvin kyllä tallentunut kitara purkkiin kännykällä. NIrvanaahan tässä aika rajusti lainaillaan noiden kitarakulkujen suhteen. Muutenkaan ei hulluna tarjoa mitään uutta musiikkimaailmalle tämä viisu. Sinänsä hauska sanaleikki toi naamapalmuilu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 23.02.2012

isoah0 - Uplift
Tässä on itelle vähän liian tietokonepelisoundit, mutta tämä sama sävellys sellaisilla räkäisemmillä sampleilla voisi toimia itelle hemmetin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Saturday Night Slump 23.02.2012

Crookmachine - Saturday Night Slump
Tässä on hyvä tunnelma ja sävellyksellisiä ideoita, jotka toimivat. Kokonaisuus jää silti vähän puolinaiseksi, koska kaikkien soittimien hallinta ei ole timmeintä mahdollista. Tämäntyyppinen musiikki tarvitsisi aivan äärimmäisen tiukkaa soittoa ja tämä jää nyt vähän siitä esim. rumpujen osalta. Toki soundimaailman tuotannollisella tiukkenemisella kokonaisuuskin tuntuisi timmimmältä. Kiteytettynä: Hyviä ideoita ja tunnelmaa, mutta toteutukseen tarvitaan lisää potkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 23.02.2012

Susijumala - Rockrama
Tällainen aika perinteinen suomirock-poljento ei toimi yhtä hyvin teille, kun teidän huuruisempi flow. Soitossa tapahtuu välillä ihmeellisiä muljahduksia ja muutenkaan jotenkin groove ei ole mitenkään paras mahdollinen. Perussäkeen hivenen Neil Youngin tuotannon mieleen tuova soitanta toimii mallikkaana keveästi, mutta kokonaisuus on jokseenkin levoton. Tämä ei omaa korvaani miellytä yhtä paljon kuin monet muut raitanne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta 22.02.2012

Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta
Mietenkin, miksi nuo lyriikat kuulosti jollain tapaa tutulta, vaan siellähän olikin nimimiestä niiden takana. Sävellyksellisesti kappale sopii hienosti sanoihin. Sovituksessa voisi miettiä matkan varrelle jonkinlaista yllättävyyttä lisää. Toisaalta tällaisena riisuttuna luomukappaleenakin toimii mallikkaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤ 22.02.2012

Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤
Aloitetaanpa biisin parhaasta osasta eli tuo YUP-henkinen väliosa rullaa mainiosti ja rakentaa hienon vastapainon säkeille. Tässä on laulusoundissa enemmän omaa persoonaa eikä Dumari-vertauksia tule yhtä paljon mieleen kuin aiemmissa teiltä kuulemissani viisuissa. Eniten korjattavaa löytäisin rumpupuolella, joka ei oikein hengitä. Siellä saisi mielestäni olla sellaista luomupöhinää ja -kihinää. Kelpo biisi kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 22.02.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Räpithän tässä on ensiluokkaiset. Sillä saralla hommat ovat niin hyvin uomissaan, että taustojakaan ei ala sen tarkempaan kuuntelemaan. Tämä on siis merkki siitä, että nekin ovat hyvässä kuosissa. Tähän sopii hyvin tällainen laiska biitti. Nuo "orkestraaliset" elementit voisivat olla omaan makuuni vähän orgaanisemman kuuloiset. Muuten en napisemisen aihetta keksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 02.02.2012

Freshco - Northern Exposures
Soitannollisesti ja sävellyksellisesti ryhtiä löytyy. Laulussa lausuminen vähän häiritsee. Muutoin silläkin saralla kelpoa tekemistä. Tuotannollisesti kappaleeseen olisi vielä mahdollista saada potkua lisää. Kelpoa kuitenkin jo näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 02.02.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Ei oikein omaan makuuni ole, mutta soundillisesti kuulostaa aika omaperäiseltä mixtuuralta. Vähän vielä enemmän munaa toivoisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 02.02.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Pidän kitaran poljennosta kovasti. Laulua vaivaa jonkinlainen tunkkaisuus, joka voi johtua osin lausumisesta. Se ei ole ihan timmeintä osastoa eikä myöskään niin persoonallista, että se kantaisi. Kappale sen sijaan on oikein kelpo. Tästä saisi timmimmällä julkituonnilla mainion teoksen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavevankkurit 02.02.2012

Susijumala - Aavevankkurit
Tässä poljennossa on jotain klassista, mikä toimii kuin häkä. Laulu jälleen menee tosi lähellä Dumarin soundia ja sinänsä vähän vie pojoja siitä omaperäisyyden saralta. Hyvä biisi kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi 02.02.2012

P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi
Kitaran ja laulun välillä tuntuu olevan jotenkin outo ristiriita. En tiedä, mikä se on, mutta tuntuu jotenkin, etteivät ne ole keskenään balanssissa. Ansiokkaitakin hetkiä joukossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 19.01.2012

Susijumala - Sade
Soundeissa on kyllä munaa vaikka muille jakaa. Taas tulee Nurmion Dumari mieleen tästä lauluilmaisusta. Jotenkin ois ehkä hyvä saada vähän eroa ilmaisussa maestroon, kun sen verran merkittävä tekijä kyseessä kotimaisessa skenessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Symphoid 18.01.2012

Melodies in the Moonlight - Symphoid
Soundtrackiksi tämä kävisi varmasti aivan hyvin, jos soundimaailma sais syvyyttä, kun nyt on niin ohut sointi. Sävellyksellisesti aivan kelpoa menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Baby Cry 18.01.2012

Anaalitappi-O - Baby Cry
Raju meininki päällä. Tuo välillä jotenkin etäisesti Ministryn mieleen. Pisteet siitä. Itelle käy vähän turhan puuroiseksi meininki pitemmän päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - PrätkäMies.. 18.01.2012

MarcoN. - PrätkäMies..
Tämä sopisi niin hyvin johonkin pikkukaupungin pystybaariin, jossa kaupungin ainoa prätkämies tulee vetämään kaljaa. Tuotannollisesti vois olla timmimpi toki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Places for Seeing 17.01.2012

Freshco - Places for Seeing
Tässähän on oikein mehevää ja mureaa sointia, jos näin niinku ruokatermein alkaa kommentoimaan. Hyvä biisi. Laulupuolella sais olla tuotannollisesti vielä vähän enemmän munaa soundissa. Ilmaisullisesti sekin puoli aivan kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 17.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Mukavat riffit ja lauluilmaisu tuo mieleen jossain määrin Kauko Röyhkän. Tämä vähän timmimmällä äänityksellä on aika valmista kamaa. Itse toivoisin vähän kokeellisempaa meininkiä esim. soolo-osuuteen. Vaan oikein pätevää soittoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gangnam style - Ooh Beibee 12.01.2012

Gangnam style - Ooh Beibee
Jännää lo-fi-fiilistelyä. Ei ole nyt itellä vastaanottavaisin olo, mutta pitää palata tämän pariin vielä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - rt41 12.01.2012

Snacken kisa-arkisto - rt41
Tykkäsin tuosta rauhallisesta alusta, mutta sitten kun ponnekkaamin lähti liikkeelle, ei ollut enää ihan meikän makuun. Tulee mieleen Jarkko Martikainen tyylistä ja uskoisin tälle hyvin löytyvän kuulijoita, koska teknisesti ja ilmaisullisesti varsin pätevää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Feel The Zen 12.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Feel The Zen
Jotenkin ei meikää tuo kitarasoundi puhuttele. Tavallaan siisti, että on noin rujo, mutta joku tökkii. Suoraviivainen biisi tosiaan. Jotain yllätyksellisyyttä silti kaipaisin tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 07.01.2012

Indigou - Aradia
Tyylikästä soundia kaikin puolin. Itse näen, että biisin vahvuus ja heikkous piilee siinä, että tämä ei oikein jää mieleen. Sopii siis mainiosti taustamusaksi, mutta syvemmässä kuuntelussa jää vähän tyhjäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Miss Tokyo 07.01.2012

Sunset Boulevard - Miss Tokyo
Ei ole tämäntyyppinen rock yhtään meikäläisen teekuppi. Aivan kelpoa soundia ja soittoa, mutta tällaistakin matskua on maailmalla niin paljon, että jotenkin pitäisi vielä aste saada kovempaan suuntaan, että tämä erottuisi niistä muista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 04.01.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Toinen instrumentaalifiilistely heti perätysten täällä ringissä, mikä syö ehkä vähän tehoa tältä, koska oli aika samankaltainen viisu tietyllä tapaa. Tästäpä siis ensimmäinen huomio, että ehkä tähän pitäisi löytyy vielä jokin elementti, joka jäisi mieleen. Nuo taustalla olevat äänimaisemahäröilyt ja vingut kyllä pelittää aivan mallikkaasti. Vaan ehkä jää himpun keskeneräiseksi vielä. Hieno tunnelma silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot 04.01.2012

Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot
Ihan jännä stoori lyriikoissa, mutta vähän turhan perinteinen omaan makuuni. Ei anna oivallettavaa tai uutta näkökulmaa tarpeeksi. Kertsin tuplauslaulut toimivat makiasti. Vähän timmimmällä tuottamisella tästä sais varmasti kovan jutun suomalaiseen makuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 04.01.2012

Dropsy - Goldo
Kappaleen huumorielementit eivät niin hirveästi meikäläistä miellytä. Tai siis en oo varma, onko ne tarkoitus olla huumoria, mutta sellaiseksi ainakin ne helposti omissa korvissa kääntyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut 04.01.2012

Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut
Tässä on sellaista ronskia meininkiä, mikä toimii. Miksaus on sen sijaan jotenkin omiin korviini vähän epätasapainossa. Tuntuu jotenkin, että soitto ja laulu tulisi eri tilasta tms., mikä häiritsee aika paljon. Biisinä varsin kelpo. Tuo mieleen paikoin Tuomari Nurmion, mikä ei oo ainakaan omassa mittarissani koskaan huono asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 04.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Alkusoitosta tulee mieleen jokin jenkkiläinen 80-luvun leffa, jossa on hyvä tunnelma. Eli tarttuu heti. Laulun lähtiessä mukaan fiilis vähän tipahtaa ihan alun meiningeistä. Pikkaisen on sellaista epävirettä paikoin laulussa eli muutama ottoa lisää voisi tehdä terää. Ei aivan meikäläisen settiä, mutta tällaista happyhappy-meininkiä tarvitaan kyllä Suomeen lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 13.12.2011

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Soundeissa on hyvin ryhtiä. Laulu ei oikein omaan korvaani istu. Omaperäisen kuuloista settiä. Pisteet siitä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa 10.12.2011

Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa
Tulee tosi paljon mieleen tästä Samuli Putro. En tiedä, onko tämä yhtäläisyys hyvä vai huono asia. Aivan mallikas kitara ja mies -biisi kumminkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 30.11.2011

GARM - Fuck The Grace
Soitto ja soundipuoli erittäin tymäkkää ja kulkee hyvin. Laulu ei miellytä oikein omaa korvaa ja en muutenkaan ole lajityypin tuntija. Aivan asialliselta kuulostaa kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Breaking Down My Heart (...again) 30.11.2011

Sunset Boulevard - Breaking Down My Heart (...again)
Bändin nimi sopii jotenkin tähän musaan erittäin hyvin. Ei ole meikän mieleen, mutta varmaan genren ystäville maistuu, kun toteutus on aivan mallikkaalla tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus tuulelle - Lakaiset ne pois 30.11.2011

Anomus tuulelle - Lakaiset ne pois
Kotikutoinen soundimaailma, mutta muutoin oikein mukavankuuloista progea, jossa on aika retro fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 30.11.2011

Moukka - Sato (single)
Tämähän kuulostaa aivan valmiilta meiningiltä. Ei ihan omaan makuuni, mutta kyllähän tämä kelpais ihan levykauppojen hyllyyn varmasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mentastic - Summer Chillin' 30.11.2011

Mentastic - Summer Chillin'
Muutoin mun mielestä aivan hyvää jumittavaa chillailua, mutta soundeissa on jotenkin vähän liian diskantti viba omaan makuuni. Sais olla jotenkin diipimpää tai leveämpää soundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Second Cumming - Stuffed Venus 30.11.2011

The Second Cumming - Stuffed Venus
Melkoisen ankaraa soitantoa tosiaan. Sopivasti psykedeliaakin sieltä taustalla. Laulu on vähän raskaan kuuloista omaan makuuni. Ukulelesoolo on tiukka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Still Miss You 30.11.2011

Harken - Still Miss You
Kaunis kappale. Aivan hyvin voisi käyttää jonkin elokuvan taustalla. Jälleen soundimaailma on omaan makuuni vähän "digin" kuuloinen. Jotenkin jos sais semmoista luomumpaa pöhinää, niin uppoais kovaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 30.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
On aika erilainen soundeiltaan kuin muut sinulta kuulemani biisit täällä. Pidän soundeista. Kertsin laulujutut toimivat. Eniten itsellä ottaa korvaan lausuminen, joka kuulostaa vähän kankealta. Jotenkin jos siitä sais vielä hullummankuuloisen, niin se vois toimia vähän niinku tyyliin Björkin lausuminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bald Beaver - He-Man (Heavy Metal Part I) 28.11.2011

Bald Beaver - He-Man (Heavy Metal Part I)
Tämä toi mieleen System of a Downin. Aivan kelpoa ilmaisua kaikin puolin. Ehkä just vaan ku tuo SOAD tulee niin voimakkaasti mieleen ja se on niin loistava bändi, että vähän tähän on sitten vaikea suhtautua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Ennen Nukahdusta 28.11.2011

Dokumentia - Ennen Nukahdusta
Ihanhan tämä punkilta kuulostaa. Kaipaisin joko aavistuksen skarpimpaa soittoa tai sitten vähän rosoisempaa soundia. Silti aivan hyvin rullaa näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 28.11.2011

Autotallirallijoukko - Lehmät
Musisoinnin puolesta tuli vähän Ministry mieleen. Sinänsä ei tarvitsisi olla huumoriaspektia edes mukana tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matkalla 27.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Matkalla
En tiedä, mikä riffissä on koukuttavaa, kun se kuulostaa aika perinteiseltä. Mutta toimii! Laulu ei tässä samallalailla kiehdo itseäni. Myöskin balalaikan vire välillä vähän hinkkaa vastaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FatShit - Varovaarau (Miksi ihmeessä?) 24.11.2011

FatShit - Varovaarau (Miksi ihmeessä?)
Mielenkiintoinen tyylillisesti ja hyviä pätkiä paljon. Kokonaisuus on vähän sekava ja soundillisesti paikoin vähä turhan kotikutoinen omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Kalevala 24.11.2011

Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Kalevala
Itelle tämä trance ei ole koskaan oikein maistunut, mutta tässä on ihan toimivat nuo melodiaosuudet. Jos niistä ammentaisi johonkin eri lajityyppiin, niin toimis varmasti meikäläisellekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Latotanssit 24.11.2011

Autotallirallijoukko - Latotanssit
Itselle huumorimusiikki ei ole oikein koskaan iskenyt, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Valitettavasti tämä ei ole niitä poikkeuksia, mutta eiköhän tämä joillekin muille maistu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Latotanssit 24.11.2011

Autotallirallijoukko - Latotanssit
Itselle huumorimusiikki ei ole oikein koskaan iskenyt, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Valitettavasti tämä ei ole niitä poikkeuksia, mutta eiköhän tämä joillekin muille maistu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 23.11.2011

Sonar Transistor - Major Transistor
Hyvin kyllä uppoaa meikään tällainen fiilistely. Jos biisiä alkaa enemmän analysoimaan, niin eihän tässä lopulta hirveästi ole purettavaa. Silti tämä vaikuttaa tunteisiin, mikä on se tärkein juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Rakastan Sinua 22.11.2011

Kakkofonia - Rakastan Sinua
En ole koskaan mitenkään enemmän rakastanut metallikielisen akustisen soundia, kun sitä soitetaan tällä tavalla. Silti tässä se jotenkin toimii. Lauluissa paikoin saisi olla skarpimpi ote, mutta tällainen hento soundi sopii sulle pääosin hyvin. Tajunnanvirta ollut kyllä kohdillaan jos tällaiset lyriikat irronnut ihan extempore.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the lumi experiment - Drunk By Noon 21.11.2011

the lumi experiment - Drunk By Noon
Soitossa ihan mukavan unelias groove. Sellainen kiireetön kesäpäivä tulee jotenkin tästä mieleen. Lausuminen ei oikein miellytä korvaa, mistä tulee lauluilmaisuun vähän miinusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Kohti taivaita 21.11.2011

Musta Lista - Kohti taivaita
Soundit ja toteutus ihan laadukkaan kuuloista. Musiikillisesti jotenkin liian mahtipontista omaan makuuni, joten en oikein saa otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Horns out of icons 21.11.2011

KRANK - Horns out of icons
Tässä on aika härskin raju meininki. En nyt välttämättä ole hirveämmin tällaisen menon ystävä, mutta rispektit annan kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - F.I.P. 21.11.2011

Bad Monk\'s Hill - F.I.P.
Lähtee kyllä tällainen grungemeininki vähän Alice In Chainsin tyyliin komeasti teiltä. En ole vuosiin jaksanut kuunnella genreä, mutta tämä ihan hyvin maistuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 20.11.2011

yolk - Closed Doors
Vallan kelpoa altsurockia pelittävällä laululla. Biisi ehkä himpun verran perus meininkiä omaan makuuni. Jään kaipaamaan jotain omaperäistä koukeroa mukaan. Silti tekemisen taso on aivan hyvällä tolalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - A Kiss of the Black Swan (2011) 20.11.2011

Andy Livid - A Kiss of the Black Swan (2011)
Tässä on ihan hyvää tunnetta messissä. Laulut ei ihan itelle uppoa. En tiedä, onko lausumisessa vika tai jossakin. Muuten kyllä toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuhataurinko - Pihla (raakavedos vielä) 20.11.2011

Tuhataurinko - Pihla (raakavedos vielä)
Alkaapa olla jo aika vanha biisi, joten en tiedä, missä kondiksessa bändi on tällä hetkellä. Hyvin rullaa ja on sellaista mukavaa koukkua ollut jo tuolloin.

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12