Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Oon -91 poika täältä Klaukkalan suunnalta ja soittelen
- Pianoa: n.11 vuotta takana. Klassisessa oon ehkä D-tasoa, mutta oon parempi vapaassa säestyksessä ja etenkin improvisoinnissa
- Syntikkaa: Roland Juno-G (tosin näyttövika pitäis saada hoideltua pois) + Yamaha YPT-400
- Kitaraa: ESP-LTD M-50 sähkiksenä ja klassisena kitarana joku Yamaha (oisko C-50). Pari vuotta takana. Sointuja, nuotteja, tabulatuureja, heikkoa improvisointia. Sointukomppaus sujuvinta.
- Poikkihuilua: Kaksi vuotta tunteja ja siihen loppui. Startone SFL-55
- Laulu on nykyään ensisijainen treenauksen kohde. Äänialana tenori, laulutunteja reilut pari vuotta takana ja kehitys nopeaa. Realistisia toiveita F5-nuotin ongelmattomasta laulamisesta on :P

Sävellykset Guitar Pro 5 ohjelmalla. Vaikutteina kaikenlaisia satunnaisia hevibändejä tai Final Fantasy-musat, mutta silti suht oma tyyli mulla vaikutteista huolimatta taitaa olla. En mä ainakaan löydä genreä noille tai toista samanlaista säveltäjää. Säveltäjistä fanitan Nobuo Uematsua eniten, erityisesti niitä vanhempia sävellyksiä, joissa hän vielä käytti doorista moodia melko usein :P (FF V ja FF VI -peleissä esim. Searching Friends ja Dear Friends)

Kuuntelen mm. power metalia (Sonata Arctica, Freedom Call, Edguy), progressiivista metallia (Dream Theater), musikaaleja (Chess, Rent, Les Miserables) ja videopelimusaa (Final Fantasy-sarja, Chrono Cross).


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: