Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Oon 1988 syntyny vaik toi syntymä-aika väittää jotai ihan muuta. Asun Meltsin lähel rajikses. Alkukesäl tein mun ekan biisin. Se oli tosin nii paska et en viittiny laittaa sitä nettii. Ennen tein vaa beattei mut nyt oon ruvennu sanottaa ja räbäyttää sen lisäks. Oon kehittyny paljon täs kesän aikana ja oon ollu aika ahkera. Nyt on tekeillää yks biisi jonka nimeks tulee international opinions. Featiks tulee Sp-Possen F.o.N.!!! Ilmottelen sit ku tulee valmiiks. Faniutukaa, kommentoikaa ja arvostelkaa. Voin sit ainaki tietää kenelle voin lähettää viesteis uutta infoo uusist biiseist jne. Siinä ne tärkeimmät.


Peace!

News:


15.09.04; 09:15: Sunnuntaina pääsin Sp-Possen Sensein a.k.a. NCO:n studiolle nauhottaa "Ein anruf reicht". Äänenlaatu on ihan vitun jees ja miksaukset kunnos. Kerranki kunnon matskuu. Tulee mikserii jossai vaihees. Käykää sit kattoo. Ois suunnitelmis hankkii kunnon mikki. Popkillerin oon jo väsänny et nyt tulevaisuudes ei pitäs enää P:t puskee niis nauhotuksis. Mut kiitokset Senseille.


19.01.05; 13:55: Aaight.. Elikkä oon jouluna saanu vihdoin uuden mikin! AKG D3700C. Tykki ;) Joo siis nyt on luvassa paaaaljon laadukkaampaa kamaa, MUTTA... se ei tuu mikserii koska oon väsäämäs demoo eikä se oikee tuu myydyks jos sitä voi hakee netist. Oon kyl pistämäs sellasen teaserin tänne. Eli siit voitte vähän katella et mitä siin demol on. Enemmän suomee ainaki ku tähän mennes. Ja parempii beattei ;) Ja parempi tekniikka. Kokemuksest on skillsitki parantunu. Eli silmät auki. Kerron sit ku on valmiina. P's

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: