Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muusikonretale ja auttamaton kotihiiri ilmoittautuu. Reunassa näkyvän projektin kitaristi/huutaja/basisti/koskettaja/"säveltäjä". Nk. puoliammattilainen basson varressa parissa muussa bändissä. Viime aikoina olen keskittynyt pääasiassa levykokoelman kasvattamiseen (jo oli prkl aikakin!) ja perheenisyyteen...

Jos musiikista puhutaan niin Death, Black ja Doom Metal ynnä näiden yhdistelmät uppoavat (useimmiten) kyselemättä, kaikkeen muuhun suhtaudun hivenen varauksellisemmin. Tosin tilanne muuttuu aika ajoin, hyvää musiikkia kun on olemassa melkoisen paljon. Suuren kiinnostuksen kohteena myös jo pidemmän aikaa klassinen kirjallisuus ja erityisesti filosofia.

Mainostus sallittu. MUTTA! Älä hämmästy jos en reagoi mitenkään. Huonon päivän sattuessa poistan viestin kuin viestin samoin tein.


Metallimusiikki kaikissa muodoissaan saa varmimmin kommenttia, rohkeimmat voivat yrittää muitakin genrejä. "Vastapalvelus" on toivottava muttei pakollinen.

Jos innostun antamaan biisille arvosanan, on asteikko seuraavanlainen:

10 - kaikki kunnossa, täydellinen, myy demo minulle :) (ihan tosi, keräilen...)
9 - todella hyvä, kuuntelen tulevaisuudessakin
8 - ihan jees
7 - tavalla taikka toisella keskinkertainen
6,5,4 - en anna näitä arvosanoja biiseille: jos se on huono, se on sitten huono mutta asiaa ei ole tarpeen alleviivata. Niin.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: