Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

ÖrÖr! Olen tällainen ruma hevarinkuvatus Joensuusta. Tehtävänäni on levittää kauhua, pelkoa ja paheksuntaa eli siis kunnon raakaa heviä kaikkialle maailmaan. Toisinsanoen sitä tulee laulettua/ärjyttyä/kiljuttua/karjuttua metallia powerista bläkkiin, jonkun verran kotona sillon kun jaksaa eli melkein kokoajan kuunnellessa musiikkia.Bändeistä joissa vaikutan:Astrayed: Aktiivinen. Melodista metallia höystettynä dethmetallilla. Ns. totiesella naamalla väännnetty musikaali ja siinä hoidan rähinän niin kuin taidan. KÄYKÄÄ IHMEESSÄ KATSOMASSA, KUUNTELEMASSA JA KOMMENTOIMASSA!

Astrayed

Astrayed @ Mikseri

Astrayed @ IRC-Galleria

Astrayed @ Myspace

Astrayed @ Vampirefraks
banner_Astrayed.jpg
METALLISTIT! ASTRAYED KAIPAA TUKEANNE! ÄÄNESTÄKÄÄ; LADATKAA JA KOMMENTOIKAA!

SORROWFUL AGONY: Aktiivinen, mutta ei keikkalie ja säästääkseen maailmaa joukkoitkukohtaukselta, ei ikinä keikkailekkaan. Vitsipohjalla tehtyä jööttimetua, jossa hoilailen miten sattuu, mutta KURKATKAA KUITENKIN!

Sorrowful Agony @ Mikseri

Sorrowful Agony @ Myspace

Sorrowful Agony @ VampirefreaksHYVÄT GOOTIT ÄLKÄÄ KÄVELKÖ ONNENNE OHI, VAAN KYNTTILÄT MUKANA FIILISTELEMÄÄN!

Darksith: Ei kokoonpanoa. Jotain ihme älämölöä lievästi huumorilla varustettuna, jota joskus seiskaluokan aikaan myrskyn kanssa tehtiin. Äänitykset on tehty vuosina 2005-2006, mutta sävellykset ja sanat on ehtaa peruskoululaisen paskaa. Hoidan laulupuolen päin vittua. HYVÄT IHMISET ÄLKÄÄ KATSOKO, KOSKA HERMONNE EIVÄT LUULTAVASTI KESTÄ!

Darksith @ MikseriKAIKKI HUMORISTISET ROKKARIT! DARKSITH TARVITSEE TUOMIOTANNE!

MINULLE SAA MAINOSTAA biisejä, niin käyn kuuntelemassa niitä kun kerkiän ja kommenttiakin yritän laittaa. MUTTA MUISTA: BIISIEN TULEE OLLA KUNNON KATEGORIAA EIKÄ MITÄÄN RÄNKÄDÄNKÄÄ!PS. Arvostaisin myös, jos mainostamissanne biiseissä löytyy kaikki soittimet ja laulu, sillä mukavampi on kommnetoida valmista biisiä, kun keskenerästä työtähän ei saisi edes arvostella...PPSS. ARVOSTAN MYÖS SITÄ, ETTÄ JOS OLEN KOMMENTOINUT BIISEJÄNNE, KÄVISITTE KOMMENTOIMASSA BÄNDIÄNI ASTRAYEDIA!Semmosta...

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: