Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tervehdys sinullekki, kun eksyit katsomaan profiiliani. Jos vain kehtaat niin käy katsoon projektiani, mutta pahoittelen nyt jo äänenlaadusta. Vaikka on vaikea usko, niin mekin keikkailemme ja olemme saaneet positiivista palautetta:D. Studio olisi haaveena ja miksemme poikien kanssa pian menisi tekeen demoa:).Mulle saa mainostaa Erityisesti toivon, että metallinsoittajat mainostavat projektejansa.

Lempi metalligenrejä ovat: Dark-metal, Black-metal, Power-metal, Death-metal, Melodic-metal,Doom-metal, Folk-metal, Fantasy-metal jne. Paitsi Nu-metal ja muu samantapainen on metalli genrejä joita en halua kuunneella, joten älä mainosta minulleToki rock, trance ja pop bändejä saa mainostaa mulle, mutta kuuntelemisesta en ole varma, siitä iso anteeksipyyntö:D.

Mutta sitten räppi ja HipHop ei ole minun mieligenreni, joten älä turhaan mainosta sitä minulleItse soittelen bassoa ja laulua projektissa Beneath Under ja muihin projekteihinkin on pyydetty basistiksi ja laulajaksi (aikamoinen yllätys), joten saattaa tulla useampiakin bändejä.

Pyydä toki kommentoimaan kappaleitasi (varsinkin metalli bändejä, niitä kommentoin varmasti) ja esitä rohkeasti projektejasi. Laitan mielelläni palautetta kappaleista. Minun pyyntöni on se, että kun olen kommentoinut kappalettasi niin laitat jotain viestiä kommentistani niin tiedän, että oliko siitä mitään hyötyä.Olen saanut luvan kertoa seuraavista projekteista mikserin ihmisille.Sitten haluaisin mainostaa Yhtä älyttömän kovaa electro-indrustial projektia, joka ei ole kylläkään ole omani. Kapital Violeur! Mikserin paras electro-indrustial projekti. Käykää katsomassa. Suosittelen lämpimästi.

Fantasia-metallia löytyy mikseristä mutta Suurimpiin nimiin kuuluu ehdottomasti Avathar. Tämä bändi on aivan kuin Tolkienin maailmasta ja musiikkikin pitää siitä huolen. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan tätä projektia, koska tulemme kuulemaan bändistä vielä tulevaisuudessa lisää.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: