Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vinkuvan viiman, luonnonväripaletin ja hämyistyvän tunnelman hypetys: Ruskaretki; luontopoluilla ja lähiöisä paukkuu ja jyttää! TPA @ myspace

Dubiriimi, dubiriimi, dubiriimi, dubiriimi! Kuulusteluhuoneesa, aina, ku vettää hilijaseksi muuten vaan ja kun muisti tökkii, tilanteesa, ku tilanteesa: DubiRiimi!


Tuli Perseen Alla - Tunteilijan Vapaus huudeilla nyt! www.myspace.com/tuliperseenalla
@TKU 2008 -> Oli tarkotus levittää sitä repusta mut jäpät ei saanu aikaseksi pistää mulle tarvittavia tiedostoja s.postiin, niin jäi sikseen. Koitan kuumotella jäpiä et laitettas jotain juttuja jollekki mallille.

Fight for freedom and free your mind from mental slavery!

28.10. 20:00-23:00 Tuli Perseen Alla , Punakajo, B&v raahe/paradise

HIppikoppi R.I.P. (mun eka kämppä, joka ilmeni olevan homeessa) Monet projektit saanu alkunsa sieltä Kuten vielä uugeetäki uugeempi Happiloppuu jonka epn teon aikana kaikki biisit on hävenny. Demid.

23.4.2005 TPA oli Kuuselassa raahessa mitä todennäköisimmin.


Tuli Perseen Alla
[El Mzero, Rioshine ja Stiffi]
(tulitauko ollu pitkään)Qziainne vaanii..


"... luonnon tasapainon kannalta symbioosi alkoholin kanssa on erinomaisen tärkeää. Kannattaa ottaa huomioon myös että juomalla olutta rahoitat Suomen viljantuottajia ja maataloutta ja siten tuet koko yhteiskuntaa..! .."
-Iso-D

"mä ajattelin ostaa huomiselle 5 litran viskipullon"
"MULLA ON SAATANAN IDIOOTTI YÖTÖITÄ VITUN VAMMANEN JA MULLA ON HELVETIN PYÖRÄPIIRI"
"saatananhelvetinvittujenkevät miks kukaan ei voi tulla ja vaan ampua mua saatana!"
-Stiffi


www.myspace.com/tuliperseenalla -- Biisit poistettu.

Juttuja 2010 vuojelta. Silti uusimmat nettiin asti tulleet äänitykset. Still rappin ja scratchin balls. Date 12.06.2014

 

Suunnitelmissa saada jokin kombilaation vanhoista jutuista joita kohtaan tuli oltua ylikriittinen, mut näin jälkeen aateltuna oli aika vitun hyvä meininki. TPA oldies laitetaan vielä vireille jokin julkasu. Jos raituri on vielä tallessa korjatteella minne meni 2011 vissii, niin sielä olis kovaa settiä mun osalta uusista mitä on tullu. Joskin 3v. kyselemättä voi olla vaan toiveikas.

 

Ei ollu raituri korjatteella. Mitähän ne on teheny sillä. Ottanu itelle? Olis myyny mulle. No, ostan matka-kompaktin uuen. Dope. Biisit puhelin-nauhuri/sanelin laadulla soundcloudisa. Pittää tänne laittaa jotain. Tiedostot mitä oli raiturilla on backuppina levyllä, mut en vielä oo saanu niitä talteen. Jos ei koko poltto ollu susi, Ku kahen yrittämän jälkeen ei löyvy mitään. Paska. Mizi ja oz, osku Oliver-biisi on vanhalla läppärillä, pitää ostaa näyttö siihen. 21.06.2015Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: