Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Syntyisin Virroilta, nykyisin asun Leppävirran Sorsakoskella ja olen naimisissa, sekä kolmen musiikkia harrastavan lapsen isä.

Laulan kuopiolaisessa ARSKAN KONE cover-rokkibändissä (mm. Popeda, Hassisen Kone, AC/DC, Hurriganes, Rainbow, Whitesnake, Deep Purple, Status Quo jne..). Olen myös yksi laulajista varkautelaisessa PORMESTARIT-ryhmässä, joka heittää teemallisia keikkoja showmeiningillä, viimeksi countrya, tulossa mm. keskiaikaa tyyliin Blackmore's Night, James Bond-teemaa ja Blues Brothersia yms. Näiden projektien lisäksi olen toinen puolisko leppävirtalaisesta DUO ViVosta. Aiemmin lauloin myös humppaa Duo Moonrisessa. Olen toiminut myös järjestäjänä erilaisissa musiikkitapahtumissa Leppävirralla, erityisesti Sorsakoski Soi-tapahtumassa. Karaokea laulan kurkku suorana aina kun mahdollista ja käyn sitä pitämässä myös muille silloin tällöin.

Olen kierrellyt myös laulu/karaokekilpailuja, joista saavutuksia: Savon Stara -09 laulukilpailun 4.sija ja paras mieslaulaja, Ruusan Rytmit laulukilpailun 2. sija 2009 ja voittaja 2010, Metallityöväenliiton karaokemestari 2010, Karaokelegenda 2011 semifinalisti, Akankannon Karaoken Suuren Karsinnan kilpailija 2011 sekä kevään 2010 Kuorosodassa 3.sija Kristiina Braskin eli LEPPÄVIRRAN KUOROSOTAKUORO kanssa. Esiinnyimme kuoron kanssa myös ohjelman jälkeen puolen vuoden ajan TYKKEE-KUORONA erilaisissa tapahtumissa Leppävirralla ja saatamme joskus vielä tulevaisuuddessa heittää nostalgiakeikkoja.

Kuorolaulu harrastukseni aloitin jo virtolaisessa PISARAKUOROSSA ala-asteiässä ja sen jälkeen oli taukoa aina tähän päivään asti. Soitin myös VIRTAIN MUSIIKKIOPISTOSSA harmonikkaa 1,5 vuotta Luoman Mikon opissa ja tanssin monta vuotta VIRTAIN MINITANHUAJISSA. Vaarini Atte Kalmari oli erityisesti kaksrivisen taitaja, mutta hallitsi myös mm. rumpujen, huuliharppun, kitaran ja viulun soiton, sekä lauloi ja tanssi komiasti. Isäni Unto taasen soitti viisrivistä harmonikkaa Virtain Pelimanneissa ja käyrätovea Virtain Torvisoittokunnassa. Siskonikin soitti kaksrivistä haitaria monta vuotta ja opin sitä hiukan itsekkin. Vanhin tyttäreni Nea (-94) laulaa, soittaa kitaraa, bassoa ja rumpuja, keskimmäinen tyttö Jenna (-96) taasen tanssii tanssikoulussa  ja nuorin poika Jesse (-99) soittaa rumpuja Leppävirran Nuorisotiloilla. Olen autellut heitä parhaani mukaan harrastuksissaan ja jopa laulanut harjoituksissa Jessen, Nean, kitaristi Toni Jylhän ja heidän ohjaajansa nuorisoohjaaja Marko Räsäsen (rumpali mm. Gru-V Tones, Deestyle, Maharad's Bazar) säestyksellä. Eli siis musiikki aina ollut tärkeä osa elämääni....jopa tärkein...mutta vasta perheeni jälkeen.

Kokoonpanot:

Arskan Kone:

Jauhiainen Ville - kitara

Roivanen Arttu - soolokitara (käy satunnaisesti harjoituksissa, ei vielä keikkaile, eikä siis vielä varsinaisesti kokoonpanossa)

Tirkkonen Kimmo - rummut

Tuhkanen Arto - basso

Viitala Petri - laulu


Duo ViVo:

Viitala Petri - laulu, lyömäsoittimet

Voutilainen Kari - laulu, kitara


Pormestarit:

Friman Heini - laulu (sopraano)

Ketola Pauli - kapellimestari, koskettimet, laulu (baritoni)

Kolari Pekka - laulu (basso)

Pekkinen Jukka - laulu (tenori)

Pietikäinen Niina - laulu (sopraano)

Pylkkänen Seppo - laulu (basso)

Toivanen Tiina - laulu (altto)

Turunen Birgitta - laulu (altto)

Viitala Nea - laulu (altto)

Viitala Petri - laulu (baritoni)

+bändinä keikoilla Iso KolmonenPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: