Alone

alpha C | 13.09.2004 | Trance
6:12

Intin jälkeen ensimmäinen julkaistu biisi.

8.13   2332 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Dj ZizaFizz 31.07.2005
ian menevän oloinen biisi mutta basari oli hieman pehmeä eikä oikein erottunut joukosta.. muuten ihan hyvän kuuloinen biisi..
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 10.10.2004
Juupa juu. Tossa alussa oli kyllä tyylikkäitä kikkailuja ja hienoja efetejä. Biitti nous hienosti käyntiin ja leppoisasti rullaa. Melodiat ovat ihan asiallisen kuulosia. Sounditkin ihan mukavassa jamassa. Toi breikki tuossa 2min - > toimii mielestäni hyvin. Se on ehkä hienoin osa koko biisiä. Tulee sellanen leijaileva olo ja noi melodiat on muutenki hyvät. En mä nyt tiedä soiko mun makuun mitenkään liian korkeelta. Ihan hyvältä kuulostaa. Tää on ihan menevä ja kokonaisuudeltaa hyvin toimiva kappale. Kyllä tätä mielellään kuunteli. Hiukkasen jotain lisäkoukkua vielä ehkäpä kaipaisi, jotta kiitettävään yltäisi. Hyvää työtä kuitenkin! :)
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 29.09.2004
Mukavan kuuloiset reverbit oot heittäny alkuun... Hyvän kuuloista ja bassossa on kyllä sopivasti voimaa=) Ehkä vähän jotkut äänet soi toistensa päällä... Breikkibeatti kohta on ihan jees vaihteluna. Rummut pysyy kyllä hyvän kuuloisen terävänä... Välillä ääni vähän sekoilee... Saattaa johtua mun kuulokkeista... Äänen liitos kohtia sais parantaa vähän. Tilan tuntu on hyvä kyllä sun biisissä. Kyllä mä tätä voisin bilettää, mut muuten toimis ehkä vain tausta musana... Kyllä tää on muuten ihan laadukasta tavaraa ja miksaus on melko hyvin kasassa=)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 18.09.2004
Alkumatka menee ihan mukavasti rullaten, hyvän kuuloisia soundeja mukana, mutta ehkä olisi niihin soundeihin voinut panostaa vielä hieman lisää. Taukoon laskeudutaan ihan mukavasti. Breakbiitti toimiikin ihan hyvin. Melodiat ovat tässä kyllä ihan toimivat, mutta turhan korkealta soivat nuo useimmat melodiat, oliisi varmaankin toiminut paremmin, jos soisivat alempaa. Rummuissa on kyllä ytyä. Kick potkii hyvin ja muutenkin on tuo rumpupuoli melkosen hyvin kunnossa. Rakenteessakaan en näe oikeastaan mitään vikaa. Sopivasti vaihtelua ainakin löytyy. Sisältöä olisi voinut olla ehkä enemmän. Kyllä tässä on ihan hyvää menoa, mutta soundeja olisi saanut vielä parannella, että olisi toiminut paremmin.
0   +1 +2