Halfway

Malahide | 25.09.2006 | Funk
3:55

Compromises are virtues!

9.00   514 kuuntelua

Kappaleen sanat

You got to meet me in the halfway babe
Halfway is where then I'll meet you
You got to meet me in the halfway babe
Halfway is where then I'll meet you
You gotta show me some respect now babe
Or I'll show you the door and handle too

War zone is environment
Where no-one voluntarily wants to live
But you seem have dug yourself a trench
As you wanted a combat with me

You got to meet me in the halfway babe
Halfway is where then I'll meet you
You got to meet me in the halfway babe
Halfway is where then I'll meet you
You gotta show me some respect now babe
Or I'll show you the door and handle too

Battlefield of happiness
Where word is lethal as a mine
Now is time for you confess
Basically you're so sweet and kind
Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

digius 06.10.2006
En ole ennen skrivaillu näihin omiin biisieihin vastauksia, mut ny oli niin monta epäselvää kohtaa etten voinut olla puuttumatta:
Ihan ekana Scion; ei oo midisoundeja vaan kaikki on tehty sormilla/äänihuulilla. Piano ja torvet on toki synasoundeja, mut sormin soitettuina, äänityksen yhteydessä.

Pedron kysymä "mandoliini" on Thomannin kaikist halvin akustinen kitara josson kielet niin korkeella et meinas sormenpäät olla "nauravat nakit" jo pelkästään tän biisin vuoksi. Mut sain ihan kivan soundin aikaan, eiks joo?
Ja tosiaan, miksailin tätä kuulokkeilla, joten niillä Sinäkin saat varmaankin parhaan kuunteluelämyksen, tosin monitoreillakin tää on testattu!
Ja jarpat:lle; mull ei todellakaan oo mahdollisuus aina rummuille, aidoille torville..ym.. joten käytän niitä "eväitä" mitä on saatavilla.. ja laulusoundi on se minkä luoja antoi, oli kähee tai ei, mut vielä yritän whiskyllä sitä lisä"käheyttää"...ok?? :DD !! Love U guys!! <3<3<3
0   +1 +2
 
9
jarpat 06.10.2006
Toimiihan se kun on osaava mies tekemässä.Ei tässä juuri kritisoitavaa ole. Tietysti ois kiva kuulla noi torvet ja rummut ym "aitoina soittimina", mutta ymmärrän kyllä että seei aina ole mahdollista. Jännä tuo Sun laulusoundi edelleen... tuo pehmeys ja melkeinpä tietynlainen tukkoisuus, mistähän se tulee...?
0   +1 +2
 
9
korpikorppi 28.09.2006
Hyvä roots-poljento tällätäämpä se sitten minne lokeroon vaan. Biisin
a-osa vedät komeesti ja tyylillä, ehkä vähän lisää kitarisoja kaipasin b-osan lauluihin, toi lopun 'meet me in the half..' -hokema kuulostaa hyvältä.
Kuuntelen tätä läppäristä hotellihuoneessa, joten soundimaailman täytyy
palata uudelleen kotopuolessa. Tää on pirun hyvä biitti, täähän toimii
aina kun palikat on näin hyvin handussa kun sulla on! Ysi ilman muuta.
0   +1 +2
 
Pedro 27.09.2006
Aina se Veli vaan laajentaa musaansa uusille urille. Hyvin kulkee funky-poljento ja jalka rupeaa väkisin vispaamaan. Olen aina diggailut Velin hiukan kähisevää lauluääntä, joka tässäkin tulee hyvin esille. Kuulokkeilla kuunnellessa vasta biisi rupesi toimimaan. Tää miksaus vaatii selvästi, että basson matalat murinat saadaan kuuluviin. Pc-kaiuttimilla kuunnellessa tää oli ihan eri biisi.

Mandoliinin kuuloinen akustinen kitara oli hauskan kuuloinen ja istui tähän hyvin. Vai oliko se mandoliini? Vähän autenttisemmat rumpu- ja torvisoundit jos jostain löytäisit, niin biisi lähtis vielä korkeampaan lentoon ja lopun nostatus tulis vielä paremmin esille.
0   +1 +2
 
9
Scion 25.09.2006
Funk Soul Brother Vinell vetää letkeästi, bluesin veivaaminen kuuluu alta, mutta siellähän ne funkin juuret (roots) onkin. Rytmi kulkee hyvin riffien vetämänä, vähän miinusta midisaundeista. Basistina olisin halunnut kuulla oikeiden kielten läiskyvän, mutta kun ei kaikki olla Sufjaneita, niin midi tulee apuun. :)
0   +1 +2