Granulized Fingers

SpeaK(wanhat) | 16.12.2004 | Downtempo
6:34

Noniin pitkästä aikaa taas uusi biisi. FL Studio5:sta käytetty musisoinnissa. Biisin rakenne taisi mennä vähän mönkään. Kertokaa mitä pidätte.

(tuo genre taas on mitä on, valaiskaa minua jos tiedätte paremman vaihtoehdon)

8.25   1124 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kloku 09.07.2005
Aika letkee :)
0   +1 +2
 
odkid 15.05.2005
Konemeininkiä, vähän turhan dancen tuntuinen omaan korvaani. Tälle on vaikea antaa numeroa, toisaalta tykkäsin paljon mutta oli myös paljon oli myös sellasta mistä en pitänyt. Mutta kyllä tässä potentiaalia löytyy, nyt ehkä vähän tavanomainen. Kehittelyä, kehittelyä... niin kyllä se sieltä tulee.
0   +1 +2
 
8
scaramangas 08.05.2005
Soundit aika kohdallaan. Vaikkakin alapääossatossa erittäin pehmeät basari ja bassosoundit. Mun makuun just siinä rajalla että onko liian pehmeät soundit. Miksiin voisi yrittää saada enemmän ulottuvuutta, rankkuutta. Tällaisella musalla on välillä vaara juuttua lounge, hissi, designhuonekalumyymälöiden taustamusiikiksi mutta kyllä tämä on erittäin nautittava biisi.
0   +1 +2
 
7
Von Beast 12.03.2005
Kannaattaa katsella tuota bassorummun soundia, kun jää hieman töksähtäväksi. Tällaista looppimatskua ja bassokuvioon on nähty aika paljon vaivaa. Se onkin tämän biisin parasta antia. En erityisemmin näille instrumentaali-luuppeiluille lämpene. Toki taidokkaasti tämä on tehty ja vaihtelevuutta on paljon. Tv-chatin taustalle tai teostovapaana johonkin vastaavaan sopivaa.
0   +1 +2
 
8
Subbari nautiskelee liikutellen seiniä ja huonekaluja ympäriinsä basson tahtiin. Pidän suuresti etenkin tuosta aiemminmainitusta efektistä. Biitit voisivat olla ehkä hieman monipuolisempiakin, mutta yleensäottaen ihan menevää tavaraa.
0   +1 +2
 
Mc_Mane 11.03.2005
tääästä on vähäää vaikee sano mitää...kuuntelin tän tosin varmaan seittemän kertaa alusta loppuun vahingossa ja nyt se soi mun piässä xD no jaa emmä oikeen ossoo sanoo mitää...
0   +1 +2
 
9
Mielenkiintoinen alku ainakin. Häiriintynyt bassolinja, ei paha ;) Suhinat takaraivossa kuulostivat erityisen hyviltä. Rummut kuulostavat hyviltä myös. 2.12 kohdassa alkava haitsu + pädi kasvu kuulostaa todella hyvältä. Todella kuunneltavaa matskua.. Etenkin näin yömyöhään ( ja deth metallin jälkeen ;) 3.25 alkava häiriintynyt liidi melodia on hieno. Hieman on vivahteita IDM:ään sinulla tässä. Vielä kun biitit vedät granulaiseriin vaikka sendissä ja siihen joku stereokikka ja sitä miksaat originaalin päälle ;) Hyvää matskua.
0   +1 +2
 
Tumppi 10.03.2005
Siellä mennään kierrellään ja kaarrellaan mutta ei päästä asiaan. Biisi on vajaavainen kun se itse JUTTU puuttuu. Olisi se sitten joku laulu sämplen renkutus tai jotain pientä melodian runkkausta niin homma olisi jo parempi. Tuleehan tuolla noita soundeja messiin mutta ei nekään vielä oikein kanna. Nyt mennään vähän tämmöisellä tausta mölinä meiningillä. Eli kehitystä hiukan peliin niin tää on hyvä. Nyt tää on vaan OK. ja se on typerää biisiltä joka vois olla enemmän :)
0   +1 +2
 
8
Vihru 10.03.2005
aika kivaa jälkeä Fl Studio 5:lla oot saanu aikaan.. sinänsä. rummut on kivat. ja tuo "pianokin".
rummut on tosiaan kyl aika mahtavat. biisi tosistaa aika paljon samaa. mut kiva veisu silti!
0   +1 +2
 
Genrestä en osaa sanoa. Alussa ainakin on tunnelmaa ja lopussa menoa ja meininkiä. Jätän arvostelut niille jotka enemmän ymmärtävät jotain tällaisesta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat