Blue Blue Sky 2007

8:00

Elikä kyseessä on remix viime vuonna väsäämästäni Blue Blue Sky -biisistä. Tykästyin melodiaan kovin, joten päätin ajankuluksi ruveta kikkailemaan remiksiä. Omasta mielestäni varsin onnistunutta melodista paukutusta. Palautetta saa ja pitääkin antaa. Kiitos!

8.80   1400 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Mihailov 01.05.2007
Kivaa bassojytkettä. Hiukan erikoinen veto tuon melodian kanssa. Erittäin hyvällä tavalla! Alun häilyvä melodia oli ihmeellisen hypnoottinen. Sitten lähdetäänkin kunnolla menemään!! Asiaa! Melodiat ovat kivoja trance maisia niin kuin olla pitääkin. Monipuolinen biisi kerrassan. Taidanpa faniutua ja katsoa mitä seuraavaksi tulee. =)
0   +1 +2
 
ArrestKulak 06.04.2007
Ziisus. Kaikil on näitä kaheksan minuutin settejä ;) Mul menee terveys kun kuuntelee kaikilta näitä törkeen pitkiä vetoja. Nnnöh..

Bassokuvio suht menevä, joten ehkäpä percut vois kans tukea sitä jollain menevämmäl kuviol myös. Tohon hiljaseen nostatukseen ois voinu keksiä jotain todella himokasta. Nyt se jäi vähän kesken. Ehkäpä kertsin olis voinut erottaa jotenkin lisäämäl sinne jotain erottuvia saundeja ja kuvioita.

No eipä ainakaan pituutta puutu sitten. Näillä mennään..
0   +1 +2
 
Vespe 18.03.2007
Ompa kyllä ysäriä. Hemmetin timmiä sellaista. Miksaus kuulostaa hyvältä ja soundit on mukavan retrot mutta silti raikkaat. Eipä tässä muuta, aamuja aamuja. Kyllä tämä soittimeen lähtee.
0   +1 +2
 
9
m1ze 09.03.2007
Jaa a pitihän se lopultakin potkia itteesä persuksille ja tulla kommentoimaan tätäkin biisiä ;)

Tässä versiossa kaikki kuulostaa ainakin omaan korvaani paremmalta kun tuossa aikasemmassa versioinnissa.. tämän tahdissahan voisi jopa heilua ihan mielellään kännispäissään ja se on jo hyvä juttu se.

Ehkä parhaimpana uudistuksena mainitsisin tuon tilulilu synan tuossa, tuo mukavasti ilmettä tuohon muuten hieman kulahtaneen kuuloiseen melodiakulkuun (ei huono silti).

Mitäs muuta... No pituutta olisit voinut karsia muutaman minuutin.. tämäntyylisistä eurotyylisistä kiksuista ei mielestäni vaan toinna tehdä 4 minuuttia pitempiä, voin olla kyllä väärässäkin. ;P

Hyvinhän tämä potkii, ei siitä mihinkään pääse. Tai no tuosta potkimisesta tuli mieleen että basari saisi olla hiukan iskevämpi, vähän munattoman kuuloinen tuollaisenaan. Eipähän tässä muuta, hyvä muttei kuitenkaan "aivan vitun hyvä". Tästä hyvästä 9. Ja eikun nukkumaan kun silmätkin on jo puoliks kiinni.
0   +1 +2
 
10
matula 07.03.2007
Tää on kyl ihan loistava! Hienoja ääniä ym. uudet melodiat =) paljon parempi kuin vanha vaikka jo se vanhakin oli loistava =D Jatka samaan malliin ja uutta biisua kehiin vaan.
0   +1 +2
 
8
Hate Halon 06.03.2007
ihan hyvin jytisee mutta ei sentään koukuta. En löydä mitään teemaa tästä. Ei jää mieleen biisinä, pikemminkin taustabiittinä johon lisätty jotain kosketinjuttuja. Jos siinä on kuuntelun kestäviä ideoita niin ne pitää tuoda paremmin esille.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta