Midnight hymn (Radio edit)

Vanhaa shittiä | 05.11.2005 | Eurotrance
4:11

Uutta biisiä kehissä vähän euromaisemmalla meiningillä.

9.33   911 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Mihailov 14.01.2006
Mukavaa biittiä tosiaan. Tuo piippi saundi oli varsin kivan kuuloinen. En itsekkään ole enää nykyisin tämän musiikkityylin perään hirveämmin mutta biisi on ihan kelvollisesti tehty. biittiin olisi voinut lisätä lisää tehoa, niin meno olisi ollut hiukan jytäkämpi. 2:37 kohdalla alkava pikkuinen rauhallinen pätkä oli biisin paras kohta. Harmi että se oli niin lyhyt. Ysi tulee tästäkin. Hyvää mukavien.melodioiden siivittämää musaa. Loppu olisi voinut olla iskevämpi. Loppui hiukan seinään mutta mitäpä tuosta. Hyvä biisi silti.
0   +1 +2
 
Aurisgale 06.11.2005
Pirteä startti euron tunnelmissa tosiaan. Henkilökohtaisesti en pidä yleensä eurosta, eikä tämä sinällään tee poikkeusta. Euron hengen olet kuitenkin vangitsenut tähän hyvin. Voisin kuvitella tämän soivan hyvin vokaalistin voimin.

Sahakuviot ovat soundiltaan ja rakenteeltaan laadukkaita, mutta niiden pidempiaikainen jankkaaminen on hiukan puuduttavaa. Aikaisempaan nähden olet kuitenkin saanut enemmän joukkoon vaihtelevampaa melodiaa, mutta jotenkin tuntuu että se ei kanna siltikään tarpeeksi pitkälle. Vokaalit auttaisi tässä todella paljon. (Leadi on kuitenkin oikein erottuva ja toimiva)

Lopun suvanto on ihan mukavaa vaihtelua, vaikka onkin rakenteellisesti hiukan erikoinen... ja joku pieni napsuminen (onkohan atackia jossain liikaa?) kiusaa hiukan sen soundia. Hyvään suuntaan olet jälleen menossa, vaikka en niinkään tästä innostunut (makuasia lähinnä). Muutamat erittäin laadukkaat soundit kantavat tässä pitkälle. Vaihtelua tämä kuitenkin kaipaisi purjeisiin, että tuuli jaksaisi puhaltaa tämän merelle saakka.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta