Regeneration

A-Trax | 19.03.2007 | Eurotrance
4:50

Vihdoinkin... :)

Acrobitelle taas kiitos masteeraamisesta!

7.33   1692 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
UXORIOUS 26.09.2007
komiasti sykkii,lisää vaan sälää ja sälpettä taustoihin.
0   +1 +2
 
6
Sky Gate 14.05.2007
Samaa mieltä, alku kuulostaa ihan hyvältä ja lupaavalta. Mutta hyvän biisin tekemiseen tässä on liian vähän elementtejä, tuo korkea ja kirkas liidi on valloittanut liian suuren rakenteellisen osan itselleen tästä biisistä. Joku arppikuvio ehdottomasti taakse sitä tukemaan, lisäksi enemmän rakenteellisia jippoja. Lisäksi tuntuu että meno ei biisissä pääse käyntiin missään vaiheessa vaikka biisi sitä lupailee. Nostatuksiin pitäisi myöskin saada lisää draivia. Perkussiot ok, basari taas ei juuri pelitä nykymuodossaan.
0   +1 +2
 
Fleeticer 20.03.2007
Alku omaa sopivan mysteerisen tunnelman. Soundit vaikuttaa ihan hyviltä, bassossa on kyllä liikaa tuommosta "sub basso" fiilistä, lyö jotkut taajuudet liikaa. Tähän olisi sopinut paremmin tikittävä, enemmän trancemainen linja ja soundi. Biisi ei tunnu herättävän minkäänlaista kiinnostusta, vaikka siitä syvyyttä löytyykin.

Ehkäpä tuo melodiaosasto jää liian yksinkertaiseksi. Kaipaa ehdottomasti taustalle enemmän soittimia. Tuo pääleadi alkaa muutenkin ottamaan päähän kun linja käy ärsyttävästi piipittäen korkealla. Turhan simppeliä muutenkin. Eipä iskenyt tällä kertaa. Lähinnä tämä biisi kaipaa enemmän täytettä ja vähemmän ärsyttävän pääleadin toimiakseen edes jollain tasolla siedettävästi. Tietty muut taustan pienemmät soundit, esim. rummut jne. olivat ihan hyvässä jamassa, mutta se yksin ei riitä saavuttamaan tälle biisille uudelleenkuunteluarvoa. Arvosana: 6-6.5.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta