Annihilation of Christianity

Ancestors Blood | 24.04.2007 | War Metal
6:25

Preparing for War -demos last track. Recording U.O.D. studio 2004.

8.88   1688 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 18.03.2012
Joo, tää vanheve kama on ihan kuosissa tääkin. En pettynyt todellakaan, uudet on vaan niit hiotumpia saundeineen
0   +1 +2
 
I.V 21.07.2008
Näitä vanhoja noiden uudempien jälkeen on aina mielenkiintoista kuunnella, positiivinen yllätys, sama tunnelma on läsnä tässäkin. Bändillä alkaa olemaan tunnistettava ote/ulosanti, siitä voi hieman ylpistyä.
0   +1 +2
 
9
Metapaste 08.12.2007
Tämä toimii juuri niinkuin pitääkin. Eli kuulostaa aidosti siltä itseltään. Synä soi ehkä hivenen liian tasaisesti, kaipaisi vähän rutinaa ja pauketta, ehkä jos näyttäis vähän moraa piuhoille niin ois hyvä. Tosta vokalistin kompressiosaundista ei voi olla pitämättä, tulee lämpöset muistot mieleen kun pienenä poikana osti ensimmäisen norjablacklevyn ja kuunteli sitä laskuhumalassa matkalla pois(vitun nopeesti) vantaalta. Ei voi kuin ihailla asiaan omistautumista ja mainiota tyylitietoutta! Demoilusta tippuu 9 plussaan
0   +1 +2
 
9
Shamaanirumpu 15.09.2007
Ei ihan perinteinen black metal-biisinen. Koskettimia oli käytetty hienosti, eivätkä ne kuulostaneet väkisin ympätyiltä, ne toivat biisiin jopa hieman Bathorymaisen säväyksen. Biisi oli omalla tavallaan eeppinen, ja täynnä tuskaa, ja varsinkin laulaja oli kuin riivattu. Hienoa jälkeä, mutta kappale olisi ehkä saanut kasvaa vähän suurempiin ulottuvuuksiin, jäi semmoinen fiilis, että tää kappale olisi voinut vielä kulkeutua jonnekin..
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 21.08.2007
Ai jumalauta.Vokalisti hoitaa hommansa hyvin ja koko bändi saa hienon sankarillisen,tunnelmallisen ja tuskallisen veisun.Keskiaika,Vanhan kansan viisaus,Kunnia,Voima,Voitto ja ylpeys kaikki samassa paketissa.
Raakuus on kokoajan mukana vaikka syntikka mesoaa voittoisaa viestiään taustalla.
0   +1 +2
 
10
Wehrmacht 06.09.2007
tunnelmia luova,hidas alku,laulaja on toisista maailmoista.tuskaisa ja hidas laulu ääni,ai perkele jos osaisi itsekkin. ja vielä tuo syntikka pimputus,aijai,allmost got tears in my eyes..ja vielä jatkuu synalla. hienoa.
0   +1 +2
 
GNLS 25.04.2007
Ai perskeles, en olekaan "Preparing for War" -demoa hetkeen kasettidekissäni pyöritellyt. Pitkästä aikaa tämäkin biisi kolisi vitun lujaa, kuten silloin kun tämän pari vuotta sitten AB:n kotisivuilta nappasin. Erityisen toimiva on tuo välissä kuultava koskettimilla toteutettu fiilistelykohta, jossa on juuri sellaista upean pakanallista taistelukenttien katkuista tunnetta, mitä tällaisessa musiikissa suuresti arvostan. Fyrdkal vetelee vokaalitkin juuri sopivan vähäeleisesti, eikä juuri muutakaan inisemistä ole. KUNNIAA UKOLLE! HAIL AB!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat