Reborn spirit in a new flesh

Ancestors Blood | 26.09.2008 | War Metal
5:14

From upcoming "When the forest calls" MCD.

Recorded during august 2008.

8.86   1871 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 18.03.2012
Hyvin potkii ja kantaa loppuun asti koko hienon veisun. Tunnelma kohdillaan ja vokalisointikin riipii kurkunperukoita komiasti. Asiallista pakanamessua.
0   +1 +2
 
argon 30.07.2010
Lähtee liikkeelle reippaalla vedolla ja heti alusta lähtien välittyvä ambienssi tuntuu vallan oivalta. Soitannollisesti hyvin toimiva paketti ja soitannollisesti herrat on vallan käteviä käsistään. Nyt vain promoamaan kunnolla tätä meininkiä ettei homma pääse hyytymään siihen kun mitään ei tapahdu, rahkeita löytyy kyllä!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 14.02.2010
Diggasin rumpalista. Heti ensimmäisen minuutin aikan tuli vakuuttuneeksi hänen tyylitajustaan. Ennen vokaaleja tuli hienoja tomifillejä sun muita. Tässä on hyvää fiilistä melodioiden ja syntikoiden suhteen, varsinkin tuo 2:30 kohta. Tuli hieman mieleen Moonsorrow. Pikkasen liika blastia rummuissa. En ole ihan varma termistä, mutta tuolla 4min paikkeila vokaaleiden kanssa tuleva osio. Sen jälkeinen rumpukomppi jyrää, hienon synan kanssa.

Rummut olivat suurimmilta osin tosi hyvät, en tiedä miksi kiinnitin niihin niin paljon huomiota. Vokaalit olivat tavallaan hyvät, mutta eivät jostain syystä ihan täysin istuneet tähän biisin. En kyllä yhtään tiedä mistä johtuu.
0   +1 +2
 
_moppi_ 22.12.2009
Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että ovat kaikki palaset loksahtaneet kohdalleen. Raaka kitara saundi yhdessä tunnelmallisten syntikka melodioiden kanssa luovat kappaleeseen aivan omanlaisensa harmonian sekä pitävät yllä mystistä tunnelmaa. Konerumpujen laadukkuus yllätti, vaikka saundi onkin hieman muovinen sopivat ne biisiin kuitenkin täydellisesti. Vokaalit ovat laadukasta työtä, niin laadukasta että olisivat mielestäni saanneet olla paljon enemmän pinnassa, jolloin kylmät väreet olisivat tulleet 100% varmuudella.
Mielestäni kappale muistutti kovasti 90 luvun alkupuolen viking/black metal bändejen tuotoksia, suoraa kopiointia ei kuitenkaan ollut huomattavissa missään vaiheessa. Vanhoja arvoja kunnioitettiin mutta homassa pysyi koko ajan mukana tietynlainen tuoreus joka erotti sen esikuvistaan.
0   +1 +2
 
8
Distracter 16.09.2009
Konerummut? Siitäkin huolimatta ensivaikutelmaa kuvailee parhaiten sana "vakuuttava" - musiikin puolesta. Vokaaleiden funktio hieman epäselvä, ja paremmin voisi pinnallakin olla-> biisi kuulostaisi about 10x valloittavammalta. Kaiken kaikkiaan toimiva biisi ja hyvin soitettukin vielä.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 07.10.2008
Kulahtanut nostalginen saundi lämmitti heti eka tahdeista. Loistavaa että suomalaisetkin bändit julkaisevat virallisia teitä pitkin kuunteluarvoa omaavaa musiikkia. Sitä ei ihan joka vuosi tulekaan tässä maassa levy yhtiöiden kautta.

Mahtipontisuudessa ei olla säästelty, pohjoisen soturin lihakset pullistelevat liki räjähdys pisteeseen asti 20kg sotakirveen heiluessa ja niittäessä turhien olentojen päitä pinoon. Onnistunut sävellys kaikin puolin, etenkin tunnelman puolesta. Pitänee levy hankkia jotain kautta jos sellaiseen on mahdollisuus.

Chop!
0   +1 +2
 
10
LaHo^ 02.10.2008
Ai jai että toimii. Musatyyliin likipitäen täydelliset soundit, osaava soitto
ja tyyli- sekä melodiataju paikallaan. Oikein hyvä. Kestokin oli sopiva.

lisää kiitos.
0   +1 +2
 
10
g.o.r.e. 28.09.2008
Kuulematta paskaa! Kymppi!
0   +1 +2
 
8
Fitz 27.09.2008
Melkoisen paremmat soundit verrattuna edellisiin tuotoksiin, mutta ei huonot todellakaan. Etenkin rumpujen soundeissa melkoista edistystä.
Synat ehkä turhan kliinit ja liian päällä, mutta se on lähinnä makuasia. Huuto kuuluu todella hienosti taustalta, aivan kuin huutoa suoraa helvetistä, toimii. Myös bassossa on naseva soundi, siitä plussaa.
Yhdessä kohtaa häiritsi, kun ääni siirtyi miltei kokonaan toiseen kaijuttimeen, kuulosti korvaan melko ikävältä.
Hieman ehkä vaisuksi jää, jotain siitä puuttuu, mutta ei missään määrin huono!
0   +1 +2
 
8
Azag 27.09.2008
Kyllähän tämä ihan laadukas paketti on kappaletta ja saundeja myöten. Syntikkaosuudet toimivat hienosti. Samoin taka-alalla olevat vokaalit. Saundit selkeät ja soitto tarkkaa. Ei minuun oikein iskeny, mutta en tästä kuitenkaan mitään kummoisempaa valittamista keksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2