Sano, Saatana!

Anna Sipilän Lapsi | 29.04.2012 | Indie
3:13

Tämä biisi kertoo kosmisesta vitutuksesta. Biisi alkoi soida päässä kirkon ohitse kävellessä. Ehkäpä se aiheutti noita raamatullisia hahmoja ja paikannimiä biisiin. Lauloin biisin kännykkään. Kotona teksti syntyi parissakymmenessä minuutissa eikä siitä juurikaan muuttunut.

...ja kiitoksia Mikseriystäville hyvistä kommenteista: miksattiin ja masteroitiin biisi vielä uudestaan. Vähän lisää murinaa kitaroihin ja laulua pintaan ja iholle. Hauskaa saada palautetta asiantuntevilta ihmisiltä! :)

8.68   1635 kuuntelua

Kappaleen sanat

SANO, SAATANA!!!

Sano, Saatana, kuka tämän kidutuksen keksi
esiintyi parhaana ystävänä
Kuka tämän kidutuksen keksi
antoi nimeksi ”Elämä”…

Ei ole helppoa löytää hyvää oloa helvetissä
aina ajatus hiertää, vaikea pysyä hyvissä päätöksissä

Sano, Saatana, kuka piru sanoi että kestän
vieläpä nautin kiitänkin
Sano edes joku mitta ja määrä
väärä ja oikea viimeinkin

Ei ole helppoa löytää hyvää asentoa helvetissä
aina ajatus hiertää, vaikea pysyä hyvissä päätöksissä

Kuka saatana sanoi: ”ole hyvä ja istu
osallistu suureen seikkailuus
älä riskejä kaihda, raiteita vaihda:
elämä on elämäsi tilaisuus!”

Ei ole helppoa löytää hyvää oloa helvetissä
aina ajatus hiertää, vaikea pysyä hyvissä päätöksissä

Kai luulet mun katkeroituneen,
ei, teen sen vasta myöhemmin
Vaikka luulet mun katkeroituneen
on vain sotkuinen sieluni
nämä illat mua vanhentaa
kymmenen vuotta kerrallaan…

Ei ole helppoa löytää hyvää asentoa helvetissä
aina ajatus hiertää, vaikea pysyä hyvissä päätöksissä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
MC GuNDALF 23.11.2013
Aikamoinen trippi tän muun materiaalin keskellä, tunsin kuinka moshpit kuiskaili minua rivoon jortsuun. Hyvänlainen RROKKIbiisi!!!
0   +1 +2
 
8
aarof 22.07.2013
Hyvä esimerkki erilaisesta sovituksesta verrattuna muihin biiseihin, eli jopa progevivahteista metallia. Sanoituksessa ja varsinkaan biisin nimessä en käyttäisi voimasanoja (suomeksi ne kuulostavat pahoilta). Mutta biisissä on uhoa kuin Ingalsin Laurassa (Maija Vilkkumaa).
0   +1 +2
 
8
IOXIO78 09.01.2013
:) Aika neuroottinen riffi pinch-harmonic ujelluksineen. Tässäkin viesti tulisi perille ilman, että kitara olisi niin pinnassa. Siis miusta. Ei niitä siis tarvitsisi kokonaan unohtaa. Muutoin taas kadehdittavan laadukasta alusta loppuun.....
0   +1 +2
 
10
lucas123 07.01.2013
Samat sanat kuin tuosta ylimmästä biisistä, mutta tästä voisin antaa 10,5. Hyvä musiikki herättää tunteita ja tässä mielestäni oiva esimerkki minun mielestä hyvästä musiikista. :)

Iso+ : Biisin aihe on rohkea, joka rikkoo rajoja. Ei aina ihan samaa lallatusta, tietty etäisyys aiheeheeseen säilyttäen. Pitää syventyä--------> Ja hienosti tää on kaivettu, jostain sun sielusi takapajulasta. 20minuutissa kirjotettu?!? Wau, kirjottaminen on helppoa kun sen tunne tekee. <3
0   +1 +2
 
9
Parta 17.11.2012
Hjyvää musaa. Laulu.
0   +1 +2
 
MSV-Studio 05.10.2012
Moitteet tulee myös hevisoundeista ja huiluäänistä. Laulajan ääni ja tausta ei valitettavasti kohtaa. Laulajan ääni on hyvä ja musikaalinen. Sävellys on ihan kelvollinen. Mutta bändi... Kokonaisuus ei valitettavasti toimi.
0   +1 +2
 
8
klawie 03.10.2012
Hyvät kitarasoundit. Rummuista puuttuu punchia, mutta muuten miksauspuoli on kunnossa. Sävellyksellisesti tästä löytyy varmaan kaikki mahdolliset rokkikliseet, mutta jos se toimii, miksi pitäisi yrittää keksiä pyörä uudelleen?
0   +1 +2
 
8
Saunatonttu7 30.09.2012
Tarttuvaa matskua. Sanoitus miellyttää siinä mielessä että tällaista tuskin tulee koskaan vastaan yhtään missään. Soundit ovat miellyttävät mutta pinchit vituttavat. :)
0   +1 +2
 
Doctor Carpenter 28.09.2012
Ozzy Osbournen soolotuotanto tulee tästä etäästi mieleen, sinäänsä liippaa läheltä Sabathia, muuten on kyllä vaikea kuvitella samanhenkisyyttä, mutta olisipa kiva kuulla se alkuperäinen versio... tästä sen verran että lähinnä tulee mieleen Kaija Koo goes Heavy Metal.
0   +1 +2
 
9
oozer 24.09.2012
Kyllä vaan ilahduttaa että meikäläisen työnantaja voi tälla lailla inspiroida lähes black sabbath - tunnelmointiin! Kitara rouskuttelee mukavasti ja laulupuoli sujuu mallikkaasti. Kannatetaan. Vaikkakin kuulin aluksi että "ei ole helppoa löytää hyvää homoa helvetistä", mikä pisti aivon jotekin lopullisesti solmuun :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta