World Inside The Mirror

Banquet Of Illusions | 09.03.2009 | Valssi
3:33

Valssin säveltäminen ja kuunteleminen on maailman hauskinta puuhaa. Siitä ei pääse yli eikä ämpäri. Ja nyt vihdoinkin sain edes jonkun valssin miksattua valmiiksikin.
Mainostetaan nyt vielä minun kahta uutta projektiani:
Jos itämainen tunnelmointi kiinnostaa niin vilkaiskaa "Ayin Ha'ra".
Ja jos nintendo äänet kiinnostaa niin käykäähän vilkaisemassa "Return To Silius".

9.50   2433 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fillari 10.10.2009
Taitaa olla ekoja valseja täällä mikserinetissä, hyvinhän tämä rullaa, ja klassisella tavalla vedelty, hienoa settiä. Tähän vois tehdä vielä lyriikat, toimisi myös tanssilattialla hienosti. Ja valssi mikserissä on aina kiitettävää, mutta tämä ehdottomasti täyden kympin arvoinen.
0   +1 +2
 
9
kake1962 01.10.2009
Nopea valssi. Silmiin ryöpsähti heti animatiivinen kohtaus maltillisen kiihkeästi tanssivasta parista...olisikohan Tuhkimo? Kaunis melodia, mukaansa vievä tempo.
0   +1 +2
 
Dexteri 24.08.2009
Oli Juhannus ja Kristiina ja Erkki tanssivat häävalssiaan. Mutta Kristiina ei voinut huomata, kuinka Erkki katseli nuoruuden rakkautensa silmiin. Anja joutui noloon tilanteeseen ja hän halusi paeta paikalta kesken parhaan hetken. Voi kuinka Anja olikaan odottanut Erkkiään. Elämä on täynnä yllätyksiä ja Erkin linnatuomio oli ollut Anjalle liikaa. Niinpä Anja löysi uuden miehen ja yrtti löytää elmälleen uuden alun.

Mutta itse biisi on kyllä tosi vakuuttava. Kommenttini ei ollut kovinkaan vakuuttava:)
0   +1 +2
 
9
Transparent 22.03.2009
Pidän kyllä valtavasti tästä kummajaispainajaistunnelmasta. Melkoisen animehengessä tuntuu kulkevan. Sopisi valtavan hyvin johonkin ff-peliin. Groteskia keskieuroopan valssia corpse bride -hengessä=) Oikein hienoa.
0   +1 +2
 
Uppoaa vähän kategoriaan "kivaa taustamusiikkia". Vähän liian tasainen biisi herättääkseen sen kummemin mielenkiintoa. Sävellys on kuitenkin hyvä.

Saundi on vähän tunkkainen. Jotenkin tulee sellainen viba tästä, että biisi olisi paljon parempi, jos se olisi soitettu pianolla ilman mitään muita soittimia. Melodiat on nimittäin hyviä, mutta jotenkin nuo jouset, millä ne on soitettu, syö niitä ikävästi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta