Metal Funeral

5:12
9.00   974 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pohjois-Korea 03.05.2010
Jo alun riffi on aika erikoisella tavalla nätti ja herkkä. kaiutettu laulu toimii kans aika jumalaisesti. Todella ylvästä tunnelmaa eikä vokaalien pidäkkään sitä huomiota viedä. Helvetin hienosti toimii tuo soolo kanssa. Nopeampi tempo oli tietty odotettavissa kun kuuluu tähän kaavaan perinteisesti. Vähän omasta mielestäni rikkoi tunnelmaa, mut ei haittaa. Ihan menevää heviä tääkin. Olisin kyl toivonut apokalyptisempää lopetusta, mut toimii tää näinkin.
0   +1 +2
 
Coivisto 03.08.2007
Laulu on varmaankin miksattu tarkoituksella noin hiljaiseksi mikä on aika huono päätös. Johtuen ihan laulajan laulu tyylistä. Se ei ole tarpeeksi kummitteleva tai selvä että siihen keskittyisi toden teolla. Kuullostaisi varmaan todella hyvältä jos se olisi hieman paremmin esillä.
Sitten tuli loppu temmon nostamis kohta ja homma alkaa taas hieman kuolla ihan muun takia kuin kappaleen idean. Kappale alkaa kuullostaa joltain Proge rockilta eikä Doomilta...... alkaa hiertämään tää Doomin rajojen paukuttelu kun se ei oikein mielestäni sovi.

Muuten tunnelma oli sopivan jylhä
0   +1 +2
 
Loistavaa musiikkia. Perinteisesti soitettua doomia ei mikseristä pahemmin löydykkään vaan suurin osa tuntuu olevan trendikästä death/doomia.
Muutamaan otteeseen biisejä pyöritettyäni alkaa kokonaisuus hahmottumaan ja kaksi viimeistä biisiä osoittautuvat parhaimmiksi. The Dragon Riders ei sekään huono ole, mutta aloituskappaleeksi tunnelmassaan hieman tylsähkö. Sen sijaan tämä, Metal Funeral, on jo paljon mielenkiintoisempi. Kaiutus laulussa tuo tunnelmaa ja lopun nopeampi osuus sopii kokonaisuuteen hyvin. Soundeista ei ole mitään moitittavaa: kitara pörisevät ja yleissoundi on tumma ja tunkkainen kuten pitääkin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta