Dreamcraft

4:45

Päätin itsenäisyyspäivän kunniaksi julkaista pitkästä aikaa musiikkiani mikserissä. Tyylilaji poikkeaa aiempien biisieni linjasta aika suuresti, ja tarkoituksena olikin saada hieman helpommin lähestyttävää materiaalia näille sivuille, menemättä kuitenkaan aivan mainstream-musiikkiin.

9.71   1291 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pros 30.12.2007
aivan mahtava !
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 01.05.2007
Varsin hyvää ja rauhoittavaa musiikkia. Toisin kuin Haava, minä pidän tästä kovasti. Saattaisin jopa enemmän käyttää hissejä portaiden sijaan jos siellä soitettaisiin tämmöistä musaa hissin liikkuessa x) Tulee hiukan mieleen jonkin sortin Taru sormusten herrasta. Kyllä tämä ysin ansaitsee ehdottomasti! Sen verran kaunista musiikkia. Asiaa Putte!
0   +1 +2
 
10
_____ 30.01.2007
hyvää settii, bitches in da hood.
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 03.01.2007
oisin tos heittäny pointseja mut kun en tyhmyyttäni näiltäsivuilta sellaistavaihtoehtoa löytänyt niin joudun sen tekeen täältä kommenttien puolelta,kellokun on senverran ja mun kirjoitus sen verran hidasta että kommentoin paremmalla ajalla .hyvä biisi tämäkin 9-10 siltä väliltä numerot ois helpompi vaihto ehto ollut tänään ,
0   +1 +2
 
Haava 30.12.2006
Kevyt hömppää. Steriilit saundit ja tylsiä puhkikulutettuja harmonioita ja melodioita vijellään luvattoman paljon. Tylällä ja turhalle kevyt kompilla varustettuna.

Jos Authentique muuttuu tulevaisuudessa tälläiseksi hissimusiikiksi, niin kerro ihmeessä, niin otan itseni pois fanilistalta.

Vaaratonta tylsämusiikkia, josta ei voi haukkua mistään muusta sillä se on hyvin tehtyä ja toimivaa omassa turhagenressään.
0   +1 +2
 
NapalmHead 07.12.2006
Hämärän ambientin maisteri tekee "comebackin" vähemmän tavanomaisen biisin kera. Aluksi musiikki leijailee varsin mukavasti, mutta pian mukaan tulee yllättävä elementti eli hieman viidakkomaiset mutta silti soundeiltaan modernit rummut. Fiilikseltään biisi on soundtrack-musiikille tyypillisesti melko mahtipontinen ja täynnä toivoa. Rakennekin olisi täysin perinteiden mukainen, mikäli suvantokohdan jälkeen olisi luotu jännite, joka purkautuisi lopussa. Tämä klisee on kuitenkin jätetty (onneksi?) pois.

Tässä biisissä ei ole mitään vikaa, mutta on väistämätöntä olla vertaamatta tätä Authentiquen aikaisempaan tuotantoon. Esimerkiksi Inferian kaltaisista mestariteoksista ollaan valovuosien päässä. Mutta omassa lajissaan tämä pärjää mielestäni varsin hyvin.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 31.12.2006
Haava tykittää tapansa mukaan :) Minä diggasin kappaleesta kovasti! Tokihan harmonisesti teos on aika perinteinen ja turvallinen, mutta ei se muuta kuuntelukokemusta missään määrin huonommaksi. Korkeintaan se luo vain "taustamusiikkimaisen" tunnun, äänimaisema lipuu raukeasti eteenpäin ja kuulija voi päästää irti hetkien virrasta ja lipua mukana. Soundit ovat laadukkaat ja tuotanto on teknisesti mallikasta ja visio kohdallaan. Ei mukisemista, tyydyn nauttimaan! Loistavaa työtä jälleen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat