San Diego (Frostbite Remix)

C-4 | 20.12.2005 | Melodic Trance
8:49

Hieno remix Frostbiteltä, kiitokset!

9.24   8548 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jackfansku 04.10.2006
Hieno soundi ja jotenkin rento fiilis messis tässä biisis. Sellane kiva tunnelma ja muutenkin vain saa hyvälle tuulelle. Tällast settii kelpaa kuunnella : )
0   +1 +2
 
DJ Smash 03.08.2006
Itseeni henkilökohtaisesti uppoaa tälläinen deep soundi joka kappaleessa tulee hyvin esille. Kappale etenee rauhallisesti, ottaen onman aikansa. Kiksu paukkuu kivasti ja bassolinja on mieleeni. Alusta loppuun kivan melodinen. JUmputusta kestää melkein kolmeen ja puoleen minuuttiin, kunnes rauhallinen pad valtaa mielen ja sielun. Kohta itse päämelodia astuu kuvioihin kivojen äänien ja efektien saattelemana. Kivasti muokattu tuo päämelodia, vaikkakin välillä meinaa jäädä jalkoihin. Mutta fiilis tässä kappaleessa on ihan voittamaton. Kiitos tästä, hyvää jälkeä, ellei erinomaista ;)
0   +1 +2
 
9
dbgirl 08.03.2006
Onpas kerrassaan hieno toisen tekemä remix, sellaisia harvoin kävelee vastaan. Lähes tyystin erilainen kuin alkuperäinen. Juuri siitä tykkään, pitää olla omaa vaikka toisen tekemää muokkaakin. Ei samanlaista jaksa. Mielenkiintoiset pikkukikkailut. Nopeampaa ja hiljaista. Hienoa, vaihtelu on mukavaa!
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.12.2005
Hiukan tasainen on rakenteen ja pituuden kanssa tasapainoilu, mutta soundit ovat viimeisen päälle kauniita. Välillä filli-melodiat sotkevat päämelodian kanssa, mutta seei juurikaan häiritse. Remikseistä kuuluu ehdottomasti parhaimmistoon. Tunnelma, avaruus ja rauhallisuus kulkee hienosti käsikädessä. Ei pahemmin jätä moitteelle sijaa.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 28.12.2005
Hyvän kuuloisia soundeja ja miksaus toimii mainiosti. Rakenne ehkä vähän liian tasapaksua, mutta ihan mukava tälläinen rauhallinen versiokin. Kuitenkin jotain, vaikka lisää efektejä olisi voinut olla kiva. Rummut myös hyvällä mallilla.
0   +1 +2
 
10
Blaah92 21.12.2005
tää on siis aivan mahtava! biisissä ei oo yhtään kohtaa mistä en tykkää! :D tykkäsin alkuperäsestä san diegosta tosi paljon ja niin pidän tästäkin;)
0   +1 +2
 
10
RHP 20.12.2005
Todella kyllä onnistunut versio =).. soundit ovat kauniita ja melodiat mahtavat ja sovellettu mukavasti alkuperäiseen biisiin, omasta mielestä vain pikkaisen liian kova kick mutta ei se nyt haittaa, tekee vain vähän liian tehokasta jumputusta, noei nyt sentään mutta melkein. kyllähän biisissä pitää tehoa löytyä =)
0   +1 +2
 
9
Humaloidi 20.12.2005
Tämäpäs oli mukavan kuuloinen remix. Juuri sopivan leijailevaa soundia minun makuuni. Äänipuolikin on erittäin hyvin saatu kohdalleen. Pituuttakin on tarpeeksi klubikäyttöön, mutta näin kotona kuunnellessa tämä hieman toistaa itseään liikaa, mutta toisaalta niinhän kaikki trance-biisit yleensä tekevätkin. Kyllä tätä kuuntelee mielellään vaikka olenkin hieman rankemman electronisen musiikin ystävä. Tämä on ehkä jopa parempi kuin alkuperäinen :P
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat