For The Rest of Your Days

Chaos Infinitum | 06.08.2006 | Death Metal
5:03

Retracing Mortality EP:n viides ja viimeinen raita.

8.93   3076 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
CJP 01.02.2007
Savuinen pubi ja Rest of Dayssin introriffi.. Mm-mm. Silkkaa parhautta. Biisin yleisilmettä kuvailisin varsin meneväksi ja biisin on varsin mossattava. Kappaleen tasapainoisuus on samaa luokkaa kuin EPn alkupään biiseissä, eli menoa rytmitetään, keskeytetään ja jatketaan varsin maukkaasti. Biisi on alati muuttuva, mutta imeytyy silti selkärankaan.

Nyt kun minulle viimein älähdettiin että "<Etrigan> Ne on ne sanat ollu meän sivuilla EPn ilmestymisestä lähtien urpo", niin voin todeta että Ep:n sanoituksien olevan varsin korkealaatuiset. Okei, sieltä täältä puuttuu artikkeleita, mutta sanoma on täyttä asiaa. Ja se, miten sanoitusten eri aiheet ilmaistaan on varsin taitavaa. Sopii tähän musiikkiin kuin kalja mahaan (... :P). Sanotuikset usein koukuttavat viimeisillä riveillään, sitoen kokonaisuuden hyvin nippuun. Yleisesti ottaen sanat tukevat CI:n biiseissä musiikkia ja päinvastoin. Nice.

For The Rest of Your Days on sopivan outrohtava biisi ja sopiikin siten päätöskappaleeksi, sitoen koko demon hyvin pakettiin.
0   +1 +2
 
8
K-E 18.10.2006
Pop-metalista ollaan kaukana, on nimittäin sen verran teknistä ja äkäistä menoa. Itse asiassa tuntuu, että tämä on vaikeammin lähestyttävää ja vähemmän tarttuvaa kuin aiempi materiaalinne. Vokalistin ääni ei myöskään kuulosta yhtä "täyteläiseltä" kuin aikaisemmin. Kyllähän Oku edelleen hommansa osaa, mutta osa voimasta tuntuu ajoittain olevan hukassa.
0   +1 +2