A New Departure

Crimson Dawn | 16.09.2006 | Melodic Death
4:11

this organ of greed and hate
i curse it down to hell
it turns my pure blood black
i am behind this fence
merely an observer of my actions
but i am trying to break free

i enter my heart with fear
with it i'm bound to disappear
but do i have the force

this pitch-black flame is burning me from inside
i will set a proper end for this proper lie
a glance through my glassy eyes
and i fall down on my knees to cry

the singularity within me
it'll devour me eventually

i enter my heart with fear
with it i'm bound to disappear
what a loss

soolo: Jukka Hautanen/Tero Holma
soolo: Juha Ekola

i enter my heart with fear
with it i'm bound to disappear
my smile is withering with the blackness inside

this pitch-black flame is burning me from inside
i will set a proper end for a proper lie
a glance through my glassy eyes
and i fall down on my knees to cry

this pitch-black flame is burning me from inside
a proper end for this proper lie
a glance through my glassy eyes
and i fall down on my knees to cry

8.79   7123 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Nasic 08.07.2008
Tää ei niin jääny mielee...vähän ykstoikkonen jotenki :/.
0   +1 +2
 
8
Infamed 28.02.2008
Pätevän kuulosta! Monipuolista ja hyvin vedetty.. Itse pidän enemmän "jyystömmästä", mut hyvä biisi kuitenkin..
0   +1 +2
 
8
Mynthoon 26.01.2008
Tämä bändi soittaa hyvin, saundit on hyvät ja kaikki on kohdallaan. Puhtaan laulun ystävänä kuitenkin enemmän kolisee sellaiset metallibändit joissa on puhdas laulu. Ymmärrän että tähän genreen kuuluu tällainen laulutapa, joten keskityn vain musiikista nauttimiseen. ;)
0   +1 +2
 
6
kanzu123 25.01.2008
Saundeistaha voi valittaa melkein aina, joten jätän sen itse väliin, koska tiedän millaista on yrittää tehdä hyvää paskoilla laitteilla. Sitten itse biisin.

Biisi oli "ihan ok" tyylinen veto. Onhan se ihan kiva idea kiskoa kitaraa kitaran päälle, mutta tota, tota.. Ensinnäkin biisi kaatui jopa itsetarkoitukselliseen tilutteluun. Onhan se tilu ihan kiva jossain välissä, mutta liika on liikaa.
Missä on ne kolmen kitaran mielikuvitukselliset riffit? Neroutta hipovat päälekkäismelodiat? Ei, ei.. Kolme kitaraa, pitää saada paljon enemmän aikaan, jotta tätä haluaisi kuunnella. Edes soittotaidollisesti tämä ei ollut niin hyvää laatua, että tätä olisi useammin kuunnellut.
Biisitä paistoi aika hyvin cob ja in flames vaikutteet läpi. Jotain omaa tähän pitää saada, ja paljon. Jotain mielikuvituksellista, erillaista jne.. Ei kolmea kitaraa kannata käyttää noin tylsästi.

Nyt pojat pikku mietintähetkelle, tai ei oikeastaan mietintä, soittohetkelle. Metronomi päälle, nauhoitus päälle ja kaikki kolme soittamaan samaan aikaan jotain mitä mieleen tulee, mielellään tietysti samasta skaalasta. Sitten kun on kolme tuntia purkissa, niin rupeette kattomaan, mitä sielä on. Voisin veikata, että jotain paljon mielikuvitusellisempaa, omaperäisempää ja parempaa. Sitten vaan ideoimaan näitä kohtia biiseiksi.
0   +1 +2
 
9
Eddi 21.01.2008
Kyl kyl! tää on musiikkia minun makuun ! :) mistä te revittu nuita kitara melodioita? on nimittäin varsin monipuolista! Missään nimessä ei kuunnellessa tylsisty! laulu kulkee helvetin hyvin! Uutta demoa odotellessa!
0   +1 +2
 
8
dbgirl 20.01.2008
Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta että jos sivullani lukee ettei saa mainostaa niin silloin ei mainosteta? Mur. Kävin nyt kuitenkin tsekkaamassa tämän.

Ihan hyvältä tämä kuitenkin kuulostaa. Laulu on ok, vaikkakin kehittymisen varaa on rutkasti (hei, niin on kaikilla). Sanat on kliseiset joskaan ei ällö-sellaiset. Soitto pelaa kaikkein parhaiten, se on erittäin hyvää.
0   +1 +2
 
8
tonttu_79 20.01.2008
Aivan hyvät kitaratilut koko ajan! Soolon taustalla oleva clean-osuus on aika maittavaa kuunneltavaa itselleni. Tuo tilutus menee kuitenkin ehkä pidemmän päälle vähän yli, voisi edes yksi hieman raskaampi jyystöosa olla biisissä. Kuitenkin hyvin soitettua matskua ja vokaalit on aika hyvin vedetty. Välillä tuli jopa Wintersun mieleen kitaratiluista, rumpuihin vain kunnon blastit niin se olisi siinä. Soundit on hyvät ja yleisestikin hyvää meininkiä. Miksaus on mun mielestä toimiva, kaikki instrumentit kuuluu tarpeeksi, eikä mennä puuroksi! Mutta vähän lisää raskaampia juttuja sekaan vaan niin sitten on oikein bueno! Nyt kasi. mutta jos vähän lisää raskaita juttuja sekaan niin sitten olisi ehdottomasti ysi =)
0   +1 +2
 
8
Kakkonen 20.01.2008
joo soundii on näis biiseissä, laulu on ihan hyvää josta tulee mieleen vanha cobpi, ihan hyvää
0   +1 +2
 
9
lavascale 20.01.2008
biisi kyllä potkii lujaa \,,/ lauluosuudetkin kuulostaa korvaan hyvälle ... meininkiä asenteella !
0   +1 +2
 
10
Cyberose 20.07.2007
Hyvää vääntöä, tykkäsin todella paljon, vaikkei ookkaan ihan mun musamakuun. Joku kommentoi laulajanääntä, että se olisi tunkkainen tai jotain...Ainakin ekassa säkeessä jäi munkin mielestä jotain puuttumaan, vaikka siis olikin helvetisti munaa. Joissakin kohdissa olis voinu olla jotain ei-rääkyvää taustalaulua, vähän niinku In Flamesilla toisinaan; esim. noissa "I enter my heart"-kohdissa. Mutta kyllä tää on siis pirun hyvä biisi, soitanta toimii ja on makeeta kikkailua.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4