Mark I

DeathToll | 05.03.2009 | Melodic Metal
4:52

Ensimmäinen biisi ns. demolta.
Hitaampi rykäisy.

9.25   2027 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ozzi_ 18.06.2009
Vähän alkanut jo tää metalli jota nykypäivänä kaikki soittaa tulemaan korvista ulos, mutta tämä oli tosissaan positiivinen yllätys. Kitaratyöskentely oli ihailtavaa, oli kokoajan joku päräyttävä riffi meneillään. Bassoa en sinäänsä kiinnittänyt huomiota, mutta kyllä sekin hommansa hoiti. Rumpalillakin oli varma asenne ja tosi hyvin soitto sujui, mutta vähän enemmän monimutkasuutta olisi kaivannut. Ainut mikä jäi mättämään oli laulun puuttuminen. Joku matalaääninen laulaja olisi tähän hyvä jonka ei tarvitsisi öristä vaan laulaa matalalta, se sekoittaisi vähän pakkaa ja tekisi bändistä vähän omaperäisemmän. :)

Eihän siinä. Hyvä biisi, joka saattaa eksyä soittimeen toisenkin kerran. :-)
+2   +1 +2
 
10
Gipkor 22.05.2009
Onpas kerrassaan mainion kuulosta mättöö!! Tässä oli se "jokin" mukana mikä Diablosta puuttuu.. Lisää tällaista!!
0   +1 +2
 
differer 08.04.2009
Tunsin joskus aikoinaan ihmisen, joka sai termin "hyvin tehty musiikki" kuulostamaan lähinnä kirosanalta... Noh, tämä nyt sitten oli sitä hyvin tehtyä. Paha on mennä haukkumaan kun mitään vikaa ei varsinaisesti ole, mutta kyllä aika pahasti yhdestä-sisään-toisesta-ulos-osastolla ollaan. Jos saan ehdottaa niin älkää hyvät ihmiset ottako bändiin mitään perushuutajaa, omaperäinen solisti pelastaisi tässä kohtaa PALJON. Toisaalta kun nuorista jannuista on kyse niin uskon/toivon, että bändissä on potentiaalia - taidon puutteesta ei ainakaan jää kiinni.
0   +1 +2
 
Holic 12.03.2009
Maidenia. Oho ei ollukaan oli Soilwokkia. Hyvät riffit, tiukat saundit, kovempi miksaus, laulut messiin siitä se soppa syntyy. Nyt sitten sitä Randy Blytheä metsästämään. Ainakin päässäni sovittelin lauluja ja sellainen LOG meininki voisi sopia aikas hyvin. Niin tai jos itse haluatte laulella niin Melissa Crossin oppiin. Soitannollisesti kaikki pelaa.
0   +1 +2
 
9
kake1962 12.03.2009
Tosiaankin sellainen rymistely taidolla, josta hyvin monet saavat olla kateellisia! \m/ Hyvän laulajan kun tähän vain saisi...toivotaan onnea!!! Soundit ovat hyvin kohdallaan!
0   +1 +2
 
MJ Antipope 30.03.2009
Soljuvaa menoahan tämä. Laulu varmaan toisi lisää särmää menoon. Varmaan tuon laulun puuttumisen takia biisi tuntui vähän pitkältä. Toisaalta kyllä tässä oli riffi poikineen, ehkä turhankin monta saman kaltaista osaa. Kokonaisuutena kuitenkin varsin positiivinen paketti.
Arvosanan jätän pois, kun ei ole vielä ihan valmis tämä veto.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta