Deny The Weak

Distractress | 03.09.2009 | Heavy Metal
3:56

Demon avausralli; selkee hitti.

9.10   1305 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Holic 14.02.2013
Nyt sitten raskautetaan isolla kädellä. Komeet basarit muute. Toi leadi kitara oli mielestäni hienoa kuultavaa. Tässähän on ihan puhdastakin laulua, tosin siitä ei saa kauaa nauttia, mikä on sääli. Toivoisin ehkä enemmän puhdasta laulua, koska tuntuu sointuvan hyvin yhteen rankemman ulosannin rinnalla. Tuleeko sitten samasta suusta, sitä en tiedä. Lopun kertsi vai mikäs tämä nyt oli, toimi mainiosti. Kelpo ralli.
0   +1 +2
 
9
Teklasband 08.10.2012
Biisi alkaa tiukasti. Tässä oli jo vähän sellasta meininkiä, jonka puutteesta tossa Frail biisissä valitin. Makeen kuulosia noi liidit, varsinkin toi yks joka toistuu muutamaan kertaan biisin aikana. Tarttuu korvaan. Kaikin puolin hyvä suoritus, hitti kuten kappaleen kuvauksessakin jo todetaan.
0   +1 +2
 
10
SuomiFinland666 26.05.2011
Tämmöstä kunnon rässiä kaivataan lisää. Vaikka sitä löytyy jo pilvin pimein mutta hyvää ei voi olla liikaa. Välttämättä.
+2   +1 +2
 
9
Wargoth 29.04.2011
1:06 lopetin biisin ja painoin "kuuntele kaikki". Lamb of God vaikute kuuluu ainakii mun korvaan, eikä ollenkaa huonolla tavalla.
+2   +1 +2
 
9
Prick! 19.10.2009
Ehdottomasti rautaa. Laulu voisi ehkä sulautua mukaan paremmin, jos ei olisi niin pinnassa. Mutta itse laulaja osaa kyllä hommansa. Soolokitara soi aika paljon ja ehkä verottaa sitä brutaaliutta hieman, mutta kyllä sitä silti löytyy. Mainio biisi.
+2   +1 +2
 
Mr Fobias 14.10.2009
Todella monipuolista jykevää otetta on ilmassa. Biisi on kuitenkin yhtenäinen, rakenne asiallinen ja sillä on selkeä päämäärä, vaikkakin tuota kevyempää kertsimäistä osiota olisin henk.koht halunnut kuulla enemmänkin ja vienyt hiukan pidemmällekkin...;) Potkii ja hotkii kuulijan mennessään tämä teos ja on jo 6 kuuntelu menossa yhteenputkeen, niin toimii edelleen, siis kuuntelua kestävä myöskin.

Miksaus pääosin kuullostaa hyvältä ja on tarpeeksi selkeä. Yksi pikkujuttu vain häiritsee, näin kuulokkeilla kuunneltuna komppikitara ei tule tarpeeksi esiin (tunkkainen), mutta se voi olla myös tottumus kysymys.

Lauluja osaa hommansa kiitettävästi ja on mielyttävän raju, mutta tarvittaessa hellä. Pelimannit hoitaa pestinsä todella hyvin ja mielestäni, ette ole tehneet hirveästi kompromisseja ja menneet sieltä missä aita on matalin.

Loistava biisi kaikenkaikkiaan!
+2   +1 +2
 
8
StoRBa 09.10.2009
Komppikitarat jäävät aika pahasti basarin jalkoihin eikä biisi sen takia potki ihan siihen tapaa kuin se voisi. Vokaalit miksattu aika pintaan. Onneksi niissä on sen verta asennetta, ettei se sentään kappaletta pilaa. Rummuissa on kivaa kikkailua, mutta jälkisamplattu virppa saavat paikoitellen aikaan hieman hätäisen tunnelman.

Itse biisi on ihan hyvä metalliralli. Mieleen tulee Machinae Supremacy yhdistettynä vähän rankemman kaliiberin toimijoihin. Mitään kovin omaperäistä tässä ei ole saatu aikaiseksi, mutta eipä tässä toisaalta ketään ihan suoraan kopioidakaan. Asenne on kohdallaan ja se on tärkeintä. Kasin annan perushyvästä biisistä perushyvällä toteutuksella.
+2   +1 +2
 
10
Holic 03.10.2009
Virkistävää rämistelyähän tämä on. Laulajalta taittuu mukavasti, soolo kitarat pimputtelee taustalla ja riffit jyrrää. Eipä muuta, kuin lissää materiaalia kehiin.
+2   +1 +2
 
10
kake1962 22.09.2009
Jos tämä olisi vielä parempaa, se olisi pilalla!!! Mahtavaa tykitystä taidolla ja voimalla!!! Basarisoundiin kiinnitin sen verran huomiota että se on juuri sellainen kuin sen pitäisi hevissä ollakin, ei sellainen omituinen terävä töpö, jota liian paljon viljellään. Kitarat ja bassot puhaltaa hiuksetkin päästä! Milläs sitten moshaat??? Laulaja on hyvä, tarpeeksi voimakas ja ärjy sortumatta turhaan örinän puolelle. Örinäosastossa kun livetään liian paljon ylilyönnin puolelle jolloin se ei enää kuulosta hyvältä. Kokonaissoundi on helevetin hyvä! Kun vielä bändistä löytyisi livenä liikettä lavalla, on paketti aivan täydelllinen!!! \m/
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta