adipeux

förderband | 23.02.2005 | Neurofunk
3:19

aikaisempaa matskua. räkäset rummut ja muhkeat bassot. tästäpä ei muuta kommentoitavaa. ei alkua eikä loppua. eikä siinä välissäkään mitään niin erikoista tapahdu.

ota olut ja chillaa.

7.80   2023 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
rewind 21.03.2005
Hieno clubi-live -fiilis biisissä. Vois ottaa pari pitkää samalla kun katsastaa kissoja. Soundit on hanskassa ja istuvat biisiin täydellisesti, muutenkin paketti on hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
8
Enterdead 31.03.2005
No joo siihen tää kelpaa, mutta sen aikana on kiva nyökyttää päätä jonkun tarttuvan riffin tahdissa.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 31.03.2005
Erikoinen esittely biisille, kyllähän biisissä hieman tapahtuu -- mutta totta toinen puoli, meko samalla kaavalla biisi vedetään läpi.
Soitto ja soundit ovat jämäkät. Bassoa on ehkä hieman liikaa, jos biisi on tarkoitettu myös halpisstereoissa soivaksi (mutta kyllä Genelicin 1094 tuosta hyvin selvisi ;-)
Olut ja chillaus on hyvä kuvaus biisille: tämä toimii taustamusana hyvin, mutta itsenäisen biisin elementtejä ja jännitteitä tästä puuttuu. Tehkää tästä kokonainen biisi, tässä on hyvää materiaalia siihen.
0   +1 +2
 
9
näköradiomies 31.03.2005
aika kiva että voi faniutua näin kaks kertaa peräkkäin:D tossa just yks jäbä oli tehny aivan mahdottoman hyvää downtempo kamaa ja sitten kun sun biisis tuli, huomasin heti alku sekunneilla että nappiosuma, olen aika kova djkrush fani ja omistan muutenkin aika paljo tällästä sumeeta ja abstractia menoa vinyylinä ja voin kyllä sanoa ihan huoletta että tässä oli palikat niin hyvin kohdallaan kun olla ja voi ehkä joku ns.suvanto kohta olis ollu jees tossa keskellä mutta toimii hyvin näinkin saat ysin ja musta riesan faniksi:D
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 31.03.2005
Bassolinjat on ihan mukiinmenevät. Eipä kyllä biisinäkään hassumpi. Nuo taustan "terävämmällä" saundilla soitetut synajutut toimii mukavasti. Vähän on semmonen levoton tunnelma biisissä mikä lienee tarkoituskin.Vaikka kappaleessa on aika vähän vaihtelua, niin toimii tällaisena lyhempänä fiilistelypalana ihan mainiosti, vaikka en kyllä itse tämän musatyylin kuluttaja juuri olekaan.
0   +1 +2
 
Bemary 31.03.2005
Tällasta musaa ei ookaa tullu kuunneltua tarkotuksella varmaa koskaan. Oon saattanu jäädä paljosta paitsi: tää nääs toimii :)
Ei voi syyttää massaan hukuttautumisesta, liiasta yksitoikkoisuudesta taikka venytetystä kestosta - osa-alueet natsaa nätisti yhteen eikä pituuskaa oo sietämätön.
Tätä kuuntelee helposti monta kertaa putkeen, mut ei tässä silti mitää nii tajuntaa räjäyttävää ollu, et lähtisin soittolistalle ottamaan. Tästä puuttuu se jokin, joka sais mut hehkuttamaan. Ei siltikää huono kuuntelukokemus!
0   +1 +2
 
6
kimurantti1 31.03.2005
Ihmisten soittamasta funkista pidän, en juurikaan koneilla tehdystä. Yritetään nyt kuitenkin -> Aluksi pitää huomauttaa soundeista jotka eivät miellytä korvaani sitten ollenkaan. Bassokuviot kuulostavat ihan hyvältä, mutta ei kaksi kuviota jaksa kantaa biisiä mielenkiintoisena loppuun asti. Ei huonoa, mutta todella tasapaksua.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Biisi leijailee mukavasti unen ja valvetilan välimaastossa. Soundi valinnat ovat hyvin onnistuneet ja tukevat biisin leijuvaa tunnetta.
0   +1 +2
 
mhotby 31.03.2005
Nyt on valitettavasti päässyt oluet loppumaan, ja loppuihan se bassokuviokin välillä, että kyllä siinä jotain tapahtui välissä. Rento on meininki.
0   +1 +2
 
6
thepax 31.03.2005
Ihan mukaansa tempaavaava ruuvia. Liian pitkään samanlaista toistoa. voisi olla vähän enemmän jotain vaihtelua. Nyt menee vähän ohi. Mitä pidemmälle kappale etenee niin sitä enemmän se alkaa ottaa päähän. Ihan hyvä oivallus... Vielä kun rakentaisi tästä piisin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta