The Quasar of Synesthesia

gerana | 11.12.2006 | New Age
7:24

Muutaman päivän tuotos. Biisistä tulikin sitten muutama minuutti pitempi kuin alunperin suunnittelin, mutta mikäs siinä :)

~ Pieni avaruusseikkailu kaukaisella kvasaarilla, joka saa sävelet näkemään väreinä ja äänet tuntemaan makuina. ~

8.60   1899 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
T.Porkka 03.03.2007
Jännä intro... Mukava chip-arpi. Muutenkin aika demoscene saundista osaksi. Hienosti keinuu mutta olin juuri sanomassa että kappale pysyttelee mutta sitten tulee breikki ja alkaa enemmän leijaileva kohta ja taas arpeillaan. Basso sais olla ehkä himpun verran jämympi. Mukavasti on saatu tunnelma luotua. Kappale kuulostaa kuitenkin jotenkin aika satunnaiselta mutta ei pahasti. Se on ehkä minun maku asia mikä tahtoo voimakasta melodia kuviota. Aika soundtrackmainen olento loppujen lopuksi. Kävisi johonkin scifi-dokkariin aika mahtavasti. :) Soundit on vähintäänkin mahtavat ja miksaus selkeä. Mahtava breikki tossa 6 min kohdalla. :F Älytön padi saundi :P

Tunnelmallinen ja rauhoittava leijailukappale kaikenkaikkiaan höystettynä todella mahtavilla soundeilla.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 11.01.2007
No juu. Soundia tässä vois tarkistaa paikotellen... esim. tuo padisoundi on jotenki vähän laiska. Noi ohkaset liidit (esim. 1:40) on melko hyvin sijoteltuja, mutta kumpa niistä sais vähän puhtaamman kuuloiset. Läskiä en niihin tämmöseen sentään kaipais. Melodiset jekkuilut on kivaa kuunneltavaa ja biisi toimii niiltä osin. Tosin ehkä hieman lyhyempi paketti olis ollu mun makuuni enemmän. Siltikin tää on iha näppärää ja toimivaa fiilistelyä. Ehkä tois basari kaipais pientä terävyyttä, mut ei missää nimes sellast trancebasaria kuitenkaa ja kaipa tuota bassolinjaaki vois koittaa tuoda vähän muhkeemmin esille. Jeps... Niinku varmaa kommentistaki huomaa, niin ei iha täysin oo mun lapasessa tää genre, mut koitin ny jotai sanoa mitä tuli mieleen tästä. Hienoa työskentelyä kuitenkin. :)
0   +1 +2
 
7
medium 05.01.2007
mukavan kuuloinen, hieman tökkivä tunnelma.
silti, rullaa rennosti eteenpäin. ehkä jotain räjähdettä olis voinut mukaan sekoitellakkin? mutta ihan jees biisi.
eli ei hullumpi.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 11.12.2006
kyllä minäkin kuuntelen mieluusti, ja sovellan erinäisille soittimillekin ;)

en jaksa eritellä tätä biisiä kun tossa aiemmat on pätenyt jo ihan tarpeeks. oot pr0.
0   +1 +2
 
9
Roy 11.12.2006
Mikään / kukaan artisti ei voi olla huono, jos Delerium on vaikutteena. Todella loistava soundimaailma, eikä artistin taju käsitellä kokonaisuuksia aivan paskimmasta päästä ole. Kyllä minä tätä kuuntelen mieluusti !
0   +1 +2
 
9
Anssi H 11.12.2006
*Korjaan tohon että ei bassolinjan puuttuminen vaa sen munattomuus! :) Sori... Ja kuuntelen nyt ihan monitoreilla, niin en tiä miltä kuulokkeista kuulostas. Viel kerran et hyvä setti!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 11.12.2006
Biisissä on kyllä ihan mukavaa fiilistä. Vähän sekavan oloinen välillä, ja jotkut melodioiden saundit ei ollut parhaat maholliset, mutta silti tykkäsin. Vähän ois voinu viritellä jotain selkeämpää bassolinjaa tähän niin olisi ollut huomattavasti mukavampi. :) Leijaileva avaruus fiilis kyllä löytyy! Biisi on myöskin aika pitkä, niin olis tonne mahtunu vielä pari mukavaa lisä kikkaa. Joku räjähtävä osuus ois ollu helvetin hyvä. Miksaus kuulostaa kyllä muuten todella hyvältä, syna- ja efekti soundit on helvetin mukavan kuulosia. Silti jotain tästä jäi puuttumaan. Ehkä se selkeä bassolinjan puuttuminen ei antanu tähän kunnon munaa. :D Vähän välillä kyllästyttääkin, eli mukaan olisi mahtunut vielä jotain erillaista rakennetta.
Mutta muuten helvetin mukavan kuulosta. Soundit ja äänimaisema oli biisin paras osa. Seuraaviin setteihin vaan! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta