lapsivesi

Jaarli | 26.10.2004 | Electronic
15:00

..

8.17   1056 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Submarine 16.02.2006
riipii älyllisyyttä.. mutta loppujen lopuksi tykkään tästä.. taidanpa kuunnella uudelleen.. ja vielä kerran kunnes kyllästyn ja siirryn pullistuma biisin antimiin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Jotenkin uskallan puolen minuutin tienoilla otaksua että tämä biisi ei tule tuomaan mukanaan kovinkaan paljon yllätyksiä. Uskallan myös väittää että tämä on kahdesta biisistänne selvästi se paskempi, toisessa oli sentään se hieno rumpufilli joka toimi uskomattoman mukaansatempaavana koukkuna. Tämä satuttaa korvia.

Tästä kaikesta huolimatta ajattelin että voisin sijoittaa 15 kallisarvoista minuuttia elämässäni siihen, että kirjoitan biisinne inspiroimia ajatuksia.

Kaksi minuuttia jo takana. En ole ihan voiton puolella vielä.

...

Minkäköhänlaisilla viboilla jäbät ovat tätä tehneet? Onko todella faktaa ettette ole ikinä kuunnelleet näitä teoksianne alusta loppuun? Pitääkin alkaa tekemään musaa sillä mentaliteetilla että säveltää biisejä osio kerrallaan eikä kuuntele lopputulosta kertaakaan ennen julkaisua. Pitää vielä hankkia vitusti nimeä, sillä tavoittella että pystyy julkaisemaan järkyttävää paskaa jota ei ole edes itse viitsinyt kuunnella, ja myydä miljoonia! Hahaa! Valloitan maailman!

Öh. Ei tää ollutkaan hauskaa, meni tylsäksi. Kolmannes biisiä takana ja minä yritän hahmottaa jotain josta voisin tähän avautua, vaan aivoni käyvät tyhjää. Kyllä, valitettavasti, tämä on selvästi näistä kahdesta se huonompi. Tämän tahdissa ei voi edes tanssia! Ei niin että minä mahtuisin tässä porukoitteni ystävällisesti käyttööni tarjoamasta huoneessa juurikaan tanssimaan, mutta silti!

Melkein tekisi mieleni pitchata tämä surrealistinen taideteoksenne oktaavilla alaspäin kuuloelimieni suojelemiseksi, mutta ehkäpä sittenkin tyydyn asettamaan kuulokkeet poskilleni jotta luomanne infernaalinen sirinä ei vie kykyäni kuunnella Mozartia vielä 30 vuodenkin päästä.

Hohhoijaa.

8:26 takana. 10:22 takana, puhuin välillä puhelimessa, anteeksi.

Oksettaa. Itkettää. Ahdistaa. Naurattaa. Hymyilyttää ainakin. Eikä hymyilytä. Puhuin paskaa. Pakko yrittää näyttää siltä että kirjoittaisin jonkinlaista asiaa tähän, jotten jää kiinni siitä etten oikeasti kirjoita mitään tähän biisiin liittyvääkään. Kirjoitanpas, valehtelin taas. Kirjoitan tämän biisin herättämistä kauniista ja uskomattomista tunteista.

Enää kolme minuuttia jäljellä. Vähän yli. Sitten minä ja Jaarli erkanemme, ehkä lopullisesti. Tämä on vaikeaa.

e e e ee e ee e ee e e
a aa a aaa aaa aa aa a
You sick fucks.

Laittakaa tämä kommenttirinkiin.

Monet ihmiset ovat sekaisin, oletteko huomanneet? Minä huomasin tämän juuri äsken, yrittäessäni kommunikoida erään lajimme edustajan kanssa. Tiedätte varmaan miltä tuntuu, kun yrittää puhua järkeviä ja lopputuloksena päätyy toteamaan, että seinälle puhuminen tuottaa samankaltaisen efektin?

Kymmenen sekuntia. Hei hei, pojat. Kiitos seurasta.
0   +1 +2
 
4
bahlastiompehda 04.10.2005
Ei varmaan kovin moni pysty kuuntelemaan biisiä kokonaan läpi. Alkaa heti tulemaan pakollinen tarve painaa stoppia. Mutta jos jotain positiivista yrittää löytää niin on tää ainakin sairaan ärsyttävä. Täytyy kokeilla pullistumaa.
0   +1 +2
 
Effekt 02.08.2005
Tää on kyllä aivan vitun ärsyttävä biisi.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 13.07.2005
Harvalle tuntuu avautuvan tämän tyyppinen äänimaailma maalailu, mutta itselle kolahtaa kohtuu hyvin... Toimii parhaiten kuulokkeet päässä ja volumet täysillä. Ja jos tätä vaan jaksaa kuunnella niin huomaa että kyllähän tässä tapahtuu vaikka ja mitä.
0   +1 +2
 
NapalmHead 14.05.2005
Aluksi biisin pistävä ja omituisella tavalla panoroitu soundi tuntui vitun ahdistavalta eikä edes kovin hyvältä, mutta totuttuani siihen se oli ihan kiva. Tarpeeksi pitkälle päästyäni alkaa korvissani tuntua omituiselta. Biisillä on siis vaikutusta. Tätä ei kuitenkaan ole niin mukava kuunnella kuin "Pullistumaa", joka oli basson riemuvoitto, kun taas tämä on enemmänkin diskantin riemuvoitto. Ei se itsessään huono asia ole, mutta tämä nyt ei vain ole yhtä hyvä.
0   +1 +2
 
10
muumeni 14.02.2005
oho sori.. piti kommentoida tota toista biisiä... akalfaslfkfalög
0   +1 +2
 
10
muumeni 14.02.2005
aah.. bravo! tämä on hunajaa korville..todella pehmeää. Noi naksahtelut on loistavia. biisi olisi saanut olla vähän pidempi...aika braindancahtavaa!
0   +1 +2
 
6
Stocco 16.12.2004
Voi elämä, kuuntelin sit tän ihan kokonaan, eikä täs tapahtunu mitään. Ei ollu koneella enää mitään uutta eikä jaksanu taas ladatakaan ni jäi tää soimaan. Ei tunnu kuitenkaan siltä että olisin hukannut vartin elämästäni.
0   +1 +2
 
6
Stocco 16.12.2004
Tääkin on aivan järkyttävää kilisyttelyn toistoa. Näissä on kyllä jokin mahtava pointti, mut ei ny jaksa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat