pullistuma

Jaarli | 26.10.2004 | Monotrack
15:00

.

9.11   1612 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
# 28.05.2006
Tämä on taidetta. Ajantaju meni, en tiedä alkoiko biisi alusta jossain vaiheessa. :) Pitää kokeilla soittaa tätä joskus vähän kovemmalla.
0   +1 +2
 
9
axismundi 30.10.2005
Mitä helvettiä? Joko se loppui? Mun sydämentahdistin laukesi kirurgin käsiin ennen asennusta jo pelkästään siks, että kuuntelin mielessäni tätä biisiä. Kivaa.
0   +1 +2
 
9
tyhjännauraja 11.10.2005
vaappuu ja horjuu, mutta pysyy pystyssä ilman tukea! asiallinen atmosfääri!
0   +1 +2
 
10
Janne T 21.09.2005
väitän, että tämä on jokin biisin pätkä josta on leikattu kaikki yli 100 hertsin äänet pois - hidastetttu - ja sitten luupattu.

Kuulostaa ihan Haavan Lo-Fi estetiikalta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.08.2005
Viihdytin itseäni ensimmäisen viisiminuuttisen ajan lukemalla muiden kirjoittamia kommentteja biisistä. Havun kommentti oli kieltämättä hauska, siitä välittyi jotain jota harvemmin välittyy.

:D

:D

Mielestäni tämä toimii. Toi filli jokseenkin hillitön ja progressiivinen. Yleensä yritän aina laskea tahtilajeja oudoissa rytmeissä mutta tässä en jaksanut edes yrittää. Soundivalinnat ovat jokseenkin täydelliset. On minun pakko tuo toinenkin biisi ladata.

Joku voisi kysyä, minkä helvetin takia minä istun kello 03:21 koneella kirjoittamassa kommenttia biisiin jonka tiedän luuppaavan yhtä luuppia koko 15 minuutin kestonsa ajan. Mutta päätin että kuuntelen tämän kokonaan. Ei tämä hittibiisi ole ja tuskin tulen tätä koskaan kuuntelemaan uudestaan, mutta en minä voi kyllä väittää että tämä mitenkään epämiellyttävää kuunneltavaa olisi. Minä pidän toistosta. Joskus hauska idea on hauska vaikka sen toistaa sataan kertaan. Aika usein huomaan olevani yksin tämän ajatuksen kanssa toteuttaessani sitä käytännössä.

Oletteko koskaan kokeilleet istua koneella 3 viikkoa putkeen, poistuen vain muutaman kerran, yhdeksi viikonlopuksi festareille, pari kertaa viikossa bänditreeneihin, pikavisiiteille kauppaan ja pariksi illaksi savuisiin baariin? Jälkimmäisen hyöty asiassa josta aion puhua, on ainakin pyöreä nolla. Homman nimihän on se, että kun istuu kolme viikkoa putkeen tietokoneella musaa vääntämässä, niin silmiin alkaa sattua. Silmäni näyttävät kuulemma olevan tavallista syvemmällä päässä ja myös punoittavat. Yksi suuri syy siihen on mikseri.net. Ja teoksellanne te edesautatte tämän tilanteeni kasvamista suuntaan johon se kyllä muutenkin olisi menossa.

Noniin. Siispä silmiäni kirvelee ja siitä huolimatta taistelen tässä koneella kuunnellakseni tämän teoksenne loppuun. Hienoa ettette ole lähteneet turhia kikkailemaan vaan viemään homman kunnialla loppuun saakka. Laitoin muuten juuri tuon toisenkin biisinne lataukseen, sen tosin jätän jollekin toiselle yölle.

Yksitoista minuuttia mennyt. Kuten aiemmin totesin, tuskin koskaan tulen tätä uudestaan kuuntelemaan, joten pitää nauttia näistä alle neljästä minuutista joita meillä on yhdessä vielä vietettävänä. Oloni on jokseenkin haikea: Kuin pitäisi jättää hyvästit vanhalle ystävälle kun tietää ettei tule tätä koskaan enää näkemään.

Toi filli on mukaansatempaava.

Hetkeksi keskittymiseni herpaantui. Mutta palasi jälleen. En vain tiedä mitä enää sanoisin, kun kaikki on jo sanottu. Kai voisin pitää kiitospuheen.

Kiitos Max. Kiitos Visa. Tämä oli kaunis teos.

Tota. Jos teen testamentin nyt ja ilmoitan että tämä kappale on soitettava hautajaisissani, niin onko se toteutettava? Sopiiko se teille? Mielestäni se olisi jokseenkin riemukasta. Toivottavasti tämä sallitaan. Itse asiassa: Minä velvoitan teidät. Jos kuolen yllättäen, teidän on otettava yhteys omaisiini ja printattava tämä teksti heille. Minä VAADIN että tämä biisi soitetaan hautajaisissani. Jollen ole sitä ennen jyrännyt sitä jollain toisella biisillä.

Nyt se loppuu. Hei hei.

Nyt se alkoi alusta. Yhden biisin repeat toimii, biisin alusta-alkamista ei huomaa.

Nyt menen. Rakkautta.
0   +1 +2
 
10
buranaC 14.08.2005
Havun kommentti oli aika tyhjentävä...
0   +1 +2
 
NapalmHead 14.05.2005
Kristus. En tiedä, onko tätä tehty vakavissaan, tai onko tämä silkkaa vittuilua, mutta minä pidin tästä. Kun tajusin, että biisi looppaa tuota samaa kuviota koko kestonsa ajan, ajattelin että "Vitun nerokasta". Tuo kyseinen kuvio on kaikessa epäloogisuudessaan ja bassovoittoisuudessaan todella kova. Taustalla kuuluu omituista huojuvaa ääntä, joka tuo biisiin sen lopullisen perverssin fiiliksen. Filli kuulostaa tunkkaisen soundinsa ansiosta mahtavalta. Ainoa miinus on tuo jokaisen bassopieraisun jälkeen kuuluva napsahdus.
0   +1 +2
 
9
nykäne 14.05.2005
herranjestas mitä hunajaa kaikille aisteille...miulta tuli kakka housuun kun aattelin, että tämän vielä kerkeen kuunnella ja sitten menen...mutta kun biisi loppui, en enää välittänyt, olin saavuttanut nirvanan..oisit saanu kympin, mutku ei ollu vessapaperiakaan
0   +1 +2
 
Twight 20.02.2005
Mukavan junnaava kappale :f

Jos tämä kappale olisi rakasteluasento niin se olisi ehdottomasti anaaliseksiä. Älä kysy. En tiedä itsekään.
0   +1 +2
 
10
muumeni 14.02.2005
aah.. bravo! tämä on hunajaa korville..todella pehmeää. Noi naksahtelut on loistavia. biisi olisi saanut olla vähän pidempi...aika braindancahtavaa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat