Primal Sea yksi osa muttei osa yksi

JPQ | 31.12.2008 | Synthpop
4:16

Tämmönen jotenkin ehkä Tangerine Dreamin,Jean-Michel Jarren mieleen tuova synapop rallatus... Käytetyt softat:
Sonar homestudio 6 XL
Takunnut Rob Papen Albino3
Rob Papen Blue 1.8
IK Multimedia total workstation 2
PS. Kaikki soundit itse väänettyjä paitsi rummut jotka otin viimeisestä niissäkin lisätty bassoa hieman (tuntui ainakin minusta muuten tuo basari hukkuvan)... ps. biisin nimi viittaa siihen että teos sarja suunniteilla eikä tämän numeroa ole päätetty vielä
Tässä korjattu versio. nätimpi loppu mittareilla katsoen :) (vanhassa riski että äänet päättyy ns seinään) ja soundien verhokäyriä parannettu lähinnä releasen osalta. vanhat kuulostivat korvaani pahalta. Jotenkin väärällä tapaa urkumaiselta siis tämän biisin kannalta.

9.20   862 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Valkoturkki 01.06.2011
Mukavan letkeä ja ajatuksia avartava äänimaisema. Nautin rinnakkaisista melodiakuluista ja uskaliaasta korkeiden äänien käyttämisestä.

En pitänyt pääsoittimen tunkkaisesta äänestä.
0   +1 +2
 
9
eerovarje 16.11.2009
Lukuunottamatta sitä että jotkut harvat nuotit kuulostavat jotenkin vääriltä, en voi muuta kuin tykätä tästä. Rauhallista ja samalla rytmikästä. Bassosoundi on mahtava ja outrossa mennään syvempiin tilaulottuvuuksiin.
0   +1 +2
 
10
kassper 13.05.2009
Täähän oli todella pätevä tunnelmapala! Tosi pehmeetä menoa ja yhtenäinen kokonaisuus. Digailen kympin arvoisesti. Ei tästä mitään kritiikkiä osaa irrottaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat