Deranged Organ of Intoxicated Organist

8:36

Instrumental

9.40   3372 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dödö 10.05.2009
Yleensä puhun liikaa, nyt olen sanaton...
0   +1 +2
 
8
hypoxx 26.04.2009
hyvää paahtoo mutta kuulostaa väkisinki Dream Teather plakiolta mutta onko sillä väliä ? - CosmicG . .
0   +1 +2
 
10
kake1962 08.04.2009
Jonkin verran trash- tms. sinnepäin vaikutteita imaissut loistelias välillä ei-niin-sävellajeja-ja-puhtaita-sointuja-kunnioittava sävellys. Puhdas ja kaunis melodisuuskin pulpahtaa välillä herkkinä osuuksina esiin. Hieno kokonaisuus ja pituuttakin biisillä on varsin sopivasti!!! Kymppi irtoaa vaikka pitäisi vielä paremman kannustukseksi antaa heikompi arvosana, mutta HEI! miten tästä vielä parantaa - camoon!!! Todellisen täydellisyyden saavuttaminen lopettaa tekemisen siihen viimeiseen nirvanaan, kun kaikki mahdollinen on jo saavutettu... Mutta kuuntelijalle tämä biisi antaa pienen universumin valtavan palasen, kun sitä osaa arvostaa!!!
0   +1 +2
 
10
makes69 08.04.2009
Ärtsy.
0   +1 +2
 
10
lavascale 08.04.2009
Aivan laadukasta settiä. Riffit tosiaan iski aika kovasti, samoin soolon tapainen härdelli jossakin kohtaa kipaletta. Oikein kuunneltavaa kamaa \,,/
0   +1 +2
 
9
Holic 07.04.2009
Tiukat soundit kehissä. Riffeissäkin mukavasti runttausta, mutta soolothan tässä vasta varsin mukavan kuuloiset ovat. Tiukkoja riffejä, varsinkin 2 minuutin kohdalla oleva. Cleani kohtaus toimeilee varsin mukavasti sekin, ja soolo on kova. Yleisesti ottaen kyllä teiltä taitoa löytyy. Riffit tosiaan kuulostavat mukavilta ja tuossa 4 minuutin kohdalla tuli sellainen pianon ränkytys, että valahti veri päähän. Kerrassaan jylhää ja mukavan kuuloista mäiskytystä, tulee hieman Arch Enemy mieleen joistain kohdista. Hitto vie, että kuulostaa riffit komeilta tosiaan tosiaan. Annna vaikka ysin, että saatte puhtia tehdä jotain vielä parempaa tulevaisuudessa. :D
0   +1 +2
 
10
Duality 07.04.2009
Laadukas riffimyrsky alkupuolella johdattelee sulavasti tunnelmasta ja meiningistä toiseen vailla minkäänlaista hapuilua, kunnes ilmoille tärähtää _käsittämättömän_ upea hissuttelukohta, puhumattakaan puolenvälin aikoihin korviahuumaavasta Opeth-vaikutteisesta kohdasta, joka kyllä laittoi selkäpiihin melkoiset kouristukset. Loppupuolen ajattoman oloinen stagnaatio-outro ynnättynä alkupuolen mekastukseen ja puolivälin tunnelmointiin toimii saatanallisen kovaa, vaikka ehkä se rokkimeno olikin ehkä liikaa. Tässä on kyse kuitenkin vain kuulijan mieltymyksistä.

Eeppisyys on usein vaikea laji, mutta nyt lyödään suoraan asian ytimeen. Sävellyksellinen kaari on äärimmäisen toimiva kautta koko linjan. Tekniseltä toteutukseltaan (soittopuoli hanskaa ja saundipolitiikka hivelee korvia kaikin puolin) jälki on vähemmän yllättäen kauttaaltaan moitteettoman ensiluokkaista. Tämä ei edes kaipaa vokaaleja kuljettaakseen kuulijaa läpi koko sävellyksen mitalta. Likipitäen paras ralli, jota Mikseristä voi käydä kuuntelemassa. Kymppi on kaikin puolin ansaittu.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat