Sally Plektra

6:43

Guest Acoustic Guitars - Jari Herrala(Ground Frame)

9.20   1287 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
BerndBaccarat 05.07.2016
Ovelasti siirretty tää hieno fiilistelybiisi tänne loppuun! Kyllä! Minä kuuntelen näitä aina vähän väliä. Fanitan! Omat edesottamukset musiikista ovat aikalailla samoja, mutta mä en oo vain näin taitava. :)
0   +1 +2
 
9
Demonic 01.04.2011
Mahtavaa settiä, varsinkin kun tykkään instrumentaaleja kuunnella. Ei onneksi ole laulajaa pilaamassa tätä kappaletta.
0   +1 +2
 
10
kake1962 17.03.2011
Varovasti sisään, mutta sitten ollaankin keskellä kaaosta, joka pyörii ympärillä taukoamatta jättämättä millään rauhaan... Hengästyttävä pitkä juoksu, jonka lopputuloksena mitä todennäköisimmin saattaisi olla hengenlähtö lähellä...mutta eloon jäädään!!! Varsinkin kun loppupuolella on pientä rauhallisuutta ja lepoa tiedossa. Lopussa puristetaan viimeisetkin voimanrippeet ja ollaan maalissa...!!! Massiiviset, pätevät soundit. Melodia on mielenkiintoisesti luotu enemmänkin soinnuilla kuin sävelkuluilla. Loistava biisi!
0   +1 +2
 
9
Froze 11.03.2011
Tyylikäs ralli ja hyviä riffejä. Varsinkin viimeiset puolitoista minuuttia todella messevää menoa eikä tämmönen biisi välttämättä laulajaa kaipaa. Sounditkin loistaa niin vitusti, mutta ehkä rytmiskebat olis voinu ollu vielä snadisti isommin esillä, tai sitten vaan basso olis kaivannu enemmän rähinää, mene ja tiedä. Siltikin kova biisi.
0   +1 +2
 
9
BerndBaccarat 09.03.2011
Kyllä lähtee! Meinas tulla mällit korvista alun mättökohan jälkeen... Muutenkin makee biisi. Toivottavasti lisää mättöö luvas myöhemmis biiseis. Vieläki toivois vokaalei näihin, mut ku suomalaiset ei osaa laulaa, ei sille mitään voi. Eikä näin taidokkaasti tehtyyn musaan kannata mitä tahansa pellee ottaa kiekumaan...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat