Venus Haze

Machinatrix | 23.03.2007 | Trip-Hop
4:05

Tämä oli hyvin nopea ja intuitiivinen prosessi; täysin erilaista, mitä olen ennen tehnyt. Perkussiot olen yleensä jättänyt vähemmälle huomiolle, mutta tässä ne ovat hyvin suuressa osassa. Rakennekaan ei ole orjallinen.

Ite tykkään, toivottavasti tekin. :D

9.33   1724 kuuntelua

Kappaleen sanat

Venus proud and bright
in the west
looking at her through my tears
makes her gown waver
i should put my head to rest
but i keep on wandering these roads

she rules you
she makes me her fool
my head's in a haze
i've lost my grace

yellow roses
i'm burning my karma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 04.05.2007
No lähtipäs se siistillä scifimeiningillä käyntiin, huh!

Särisevät ja metalliset rumpusaundit ovat todella siistin kuuloisia. Equtus on liian terävää, kaipais enemmän alapäätä tukemaan. Säröisyys käy juuri equtuksesta johtuen paikoitellen vähän korville. Kahden minuutin kohdalla uskomattoman siistit bassokuljettelut.

Laulu luo loistavaa kontrastia nopean ja intensiivisen taustan kaverina. Polariteetti toimii hienosti. En ymmärtänyt lyriikkaa mutta se oli hieno silti, tavoitti jotenkin muuten kuin ymmärryksessä.

Jotenkin oudolla tavalla cyberpunk, uniikkia ja vaikuttavaa musiikkia.

Loistava biisi.
0   +1 +2
 
9
eihort 23.03.2007
Hyvän kuuloista poimuilevaa ja eläväistä elektro suhistelua.Rauhallinen suuntaa notkeasti muutteleva melodia saa seurakseen omituisia syntsa pulinoita ja äkäisempiäkin surahduksia.Hienot ja jäntevätkin rumpu kuviot läjäyttelevät biisiin tarvittavaa potkua.Laulu ääni on kaunis.Mie tykkään.
0   +1 +2
 
8
loudjazz 23.03.2007
Enpä nyt sanois että tyyli on hakusessa. En tosin ole mikään genre-analysaattori. Ehkä hieman kylmä äänimaisema mun makuun, mutta sitä jäätävyyttä tässä ehkäpä on haettukin. Voksut tekee paljon positiivista tähän keittoon. Ei paha ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
Rauzka 18.09.2007
WOU! Tässä biisissä olet selvästi päättänyt: "Ei mitään tekotaiteellista paskaa alkuun vaan mennään suoraan asiaan." Joka on kyllä hyväasia biisiä koskien :) Hienot hämärät rummut (loopit kenties?) taustalla ja oikeastaan muutenkin aika sellainen hämärä ja jollain oudolla tavalla omasta mielestäni myös hyvä. Vaikka jotenki sellane ahistava tunnelma on kun tätä kuuntelee. En tiedä, olen friikki :D
Tämä on oikein hienoa Trip Hoppia. Vai pitäisikö jopa sanoa psykedeelistä Trip Hoppia:D Synat rokkaa kaikinpuolin (rumpujen lisäksi varmaanki ainoa soitin, ellei nekii oo sämplätty tähän :D)
Laulunsanoista en saanut paljoa selvää kun kuuntelin niin tarkasti tuota hienoa musiikkia. Enkun ääntäminen pikkasen tässäkin hakusessa. Mutta kyllä neidillä lauluääntä löytyy :)

+Rummut
+Synat
+Hämärä ja ahdistava biisi, mutta silti voi nauttia? OLEN NIRVANASSA (:D)
+Miksaus
+Äänenlaatu
+Lauluääntä löytyy...

-...mutta enkun ääntäminen hakusessa

Eli 9 tästä tulee :)
0   +1 +2
 
10
Nyt on perkussiot kohdallaan huomattavasti paremmin kuin suurimmassa osassa noista aikaisemmista biisetä. Tunnelma on loistava ja saundit toimivat. Ainoana miinuksena tuo sellosaundi, joka ottaa hitusen korvaan aluksi. Se voisi olla hieman pehmeämpi.

Biisi poikkeaa aikasemmistasi aika paljon tunnelmalta ja myös siinä mielessä, ettei tätä ole rakannettu samanlailla koukkujen ympärille, vaan ennemminkin tunnelman ympärille. Tämä on silti ehkä projektin tähän mennessä paras kappale.
0   +1 +2
 
9
A.S.H 18.04.2007
Aikaisempaa raikkaampi diskanttien korostuminen ei kestä kovempa kuuntelua eli lievää raskaampi ylilyönti siiellä mutta masterointi ei liene varsimaisesti alaasi. Siinä olikin sit rutinat. Biisihän on mahtava kollaasi, sellaisena omaaluokkaansa täällä mikserissä. Älykkäästi rakennettu rytmiikka maailma viehkon polveilevan laulun kera nostavat tämän jopa
Rakingin ohi jota olen pitänyt toistaiseks parhaanasi. Toisaalata uutuuden viehätys kuuluu hieman levottomana paljoutena rytmiraidoilla. Seuraava on jo jäsentyneempi, usko pois.....ja se sello oios voinu olla mun mielestä vieläkin "karheempi".
0   +1 +2
 
10
Aihki 28.03.2007
Paras biisi sinulta täällä Mikserissä. Käsittämättömän hienosti rakennettu tuo rumpu/perkussio-osasto. Laulu taas kerran hyvä, biisin tunnelmaa hyvin tukeva. Tulee tosiaan mieleen Björk tai Tori Amos. Kuitenkin selkeästi oma juttu kuultaa läpi, mikä on aina ehdoton iso plussa.
0   +1 +2
 
10
sunherd 30.04.2008
Tää on jotenkin soundeiltaan ja tunnelmaltaan niin mielettömän siisti! Nätin melodinen ja samalla kuitenkin hirveen epäennustettava sen kuitenkaan onnistumatta pätkimään melodista fiilistelyä osiin vaan jotenkin hassusti koko ajan jatkuu luontevasti. Ja sit kun yleensä oon tottunut siihen että melodisissa hommissa se melodia vie biisiä etiäpäin, niin tässä se onkin rytmi minkä mukana soljuskelee. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta