Time Machine

Mysore | 11.07.2010 | Industrial Metal
4:04

Biisi oli listasijalla 1 viikoilla 29 ja 30 / 2010.
-----------------------
Musiikki: Vuorio / Säde
Sanoitukset: Säde
-----------------------
Biisin örinät/murinat nauhoitettiin biisiin uusiksi kesällä 2011.

Biisi YouTubessa:
http://www.youtube.com...

8.81   7432 kuuntelua

Kappaleen sanat

1rst

Time is just a cuss for me
I am losing my mind, losing it all
Can`t understand my fear, please god, unchain my shackles

2nd

I`ve chosen my way in life
Sometimes agony wins, but it just one of our sins
Can`t understand my fear, please god, unchain my shackles


Chorus
If i could turn back time again
All these fears that takes me under
Just repeating in my head, how it feels just before death

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Glea 19.07.2012
Alku herättää mielenkiinnon ja käännän volumea kovemmalle.
00:17 alkaa jo jammailemaan musiikin tahtiin.
Kertosäe on fiilistelyä.. herättää ajatuksia.
Kritiikin aika: Tosin vaikka laulu onkin herkkää niin rummut/kitara/basso voisivat soittaa hitusen raskaammalla kädellä.
Kaipaisi ehkä hieman jotain nousua ennen kertosäettä. Hieman kuten kohdassa 03:00-03:03.
Sen voisi toki tehdä myös kitaroilla/rummuilla/synalla.

02:27 --> hieman liian herkkää minun makuuni mutta toimii mukavasti. Kaunis melodia, samoin piano taustalla kaiun kanssa.. siitä saisi hienon välikohdan..

Kaiken kaikkiaan toimiva biisi, lukuunottamatta mainitsemiani kohtia. Ja se on vain minun mielipiteeni, voi johtua myös siitä että kuuntelen enemmän raskaampaa industrialia ja teidän tyyliänne lähellä on esim. Sybreed jonka Damage1994 jo mainitsikin.

Jos kiinnostaa niin pieni kehitysehdotus avautuu kun kuuntelette: Sybreed - Nomenklatura.
Ensimmäisen minuutin tyylistä "painoa" voisi kaivata kertosäkeeseen.. Koska kappaleenne alun huuto ja sitä seuraavat minuutit kaipaavat jälkeensä hieman lisää potkua. (:
0   +1 +2
 
8
Damage1994 13.10.2010
Loistavat saundit, toi brake down huuto on tappava. Mainriffi ja säkeistö potkivat slipknotmaisesti, teidän kannattaa tutustua semmoseen bändiin kuin Sybreed, vaikkapa Revieve my Wounds biisiin. Autotunen vielä ymmärän kertsissä tehokeinona, mutta toi trancesyna ei helvetti, en tykkää. Se menee ihan justjust tuolla kertsin takana, aika hirvee silti. Liian poppimainen, oisitte tehny kunnon rymistelyn koko biisistä. Kertsi on kyl silleen ihan mukava, tommonen tunnelmahomma, ja teitte sen luultavasti siksi et biisi jäis soimaan päähän. Onnistuitte. Anyway, noi huonot jutut pois ni tulee 9!
0   +1 +2
 
10
mikee 06.08.2010
Paras!
0   +1 +2
 
10
xbox360a 31.07.2010
tää o kymppi ainesta!!! todellahyvä kertsi ja jos jotkut ei tykkää nii eihä sillo kannata edes kuunnella! ja poistuu häiritseest =) jatkakaa samalla asenneella ! :D
+2   +1 +2
 
4
Fitz 30.07.2010
Vieraskirjassa sanottiin, että saa antaa kritiikkiä. Mie annan. Miusta tää on oikeasti todella huono. Mie ymmärrän täysin, miks tää on listaykkönen mikserissä, tottakai tämä on ammattitaitosesti tuotettua ja saa varmasti monen pseudohevipään nyökyttämään päätään, mutta mutta tuota, ei tällä kyllä taiteellisia ansioita ole. Perus powersointujynttä nyt sinänsä kuuluu tähän koneistettuun metalliin jota jotkut industrialiksikin sanoo, mutta yhtä tylsää ja munatonta se on, ainaki miun korvaan. Ei oikein mitään mieleen jäävää, tollasia perushelppoja grooveja, kuten bridgen china-komppi.
Kertosäe olikin sitten jo odotettavissa, aivan järkyttävää vocoder/autotunekäyttöä, vaikka selkeästi koitettu tehokeinona käyttää. Laulumelodia on juustoinen ja todella turvallisissa soinnuissa menevä, ja tuo mauton trancearpeggio kruunaa kaiken. Tuntuu vaan, että tässä on kopioitu esikuvia, ja jätetty se oivaltaminen muille. Ei siinä, kyllä tälläiselle musiikillekin markkinat löytyy, mutta ei tätä musiikista ymmärtä ihminen varmaan irvistämättä voi kuunnella.

Hyvää levyjulkkarikeikkaa!
+2   +1 +2
 
9
LordSenator 27.07.2010
Hyvin futaa:) Kitara saundi on raapivan jees ja laulajalla ääni kohillaa+++
+2   +1 +2
 
10
Jasa42 20.07.2010
Aijai mitä mättöö! Tämä jos joku jälleen todistaa, että Suomesta ne parhaat metalliyhtyeet tulevat. PERKELE! Tällä jyrätään naapurimaan Soilwork ja In Flames.
+2   +1 +2
 
aarof 14.07.2010
Aika hauskoja teknoefektejä metallibiisissä. Taustalla pyörivä rock-urku on sovituksen helmi.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat