Majakan Vartija

5:06

Tämä kappale sisältää jonkinasteisen demonin; toistuvasti kappale poistuu mikseristä automaattisesti jonkun ajan kuluttua uploudaamisesta, katsotaan kauanko se nyt pysyy...

9.83   1994 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Aucu 17.04.2010
Täydellinen <3
0   +1 +2
 
9
Turkilas 02.01.2008
Erinomaista. Miellyttävä laulu, taitavaa soittoa, hyvä sävellys. Puhaltimista tulee soundeihin mukava lisäväri ja kitaraefektejä on käytetty hyvällä maulla. Sanoituksissakaan ei moittimista: "Hiljaisuus myrskyää saarella" on hyvin sanottu.

Ainoa miinus tulee vaihtelun puutteesta: 10/8-tahtilaji on kiva, mutta saisi muuttua joskus. Biisissä on dynamiikkaa kyllä sovituksen puolesta, mutta poljento säilyy koko ajan samanlaisena. Joka tapauksessa loistava ja ammattitaitoinen veto!
0   +1 +2
 
evktalo 08.02.2008
Älyttömän jännä tämä rytmi tässä. Soljuu hienosti eikä ylenpalttisesti kiinnitä huomiota siihen että menee epätyypillisessä tahtilajissa. Muutenkin erittäin kuulas ja talvisen merellinen fiilis biisissä. Vähän samaa mieltä kuitenkin edellisen kommentin kanssa - poljennon vaihtelusta biisi voisi saada poweria, oikein järkyttävän tehokkaaseen koukkuun olisi kenties aineksia.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta