Breath Comes Thick

3:23

Progressiivista ja aggressiivista paahtoa! Varmaan meidän äkäsin ralli. Tätä ei voi kovin montaa kertaa soittaa peräkkäin ilman, että käsi puutuu!

ANTAKAA PALAUTETTA!!!

9.15   4145 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jucifer83 05.05.2008
Hienoa, ei paljon muuta osaa sanoa. Olen huono arvostelija. Biisi miellytti ja tällaista ostaisi mielellään vaikka levyn muodossa...
0   +1 +2
 
8
Torniojaws 23.07.2007
Välillä homma meinaa karata käsistä, mutta kohtuudella pysyy vielä kurissa. Kitaroissa ehkä aavistuksen liikaa reverbiä - soundi menee hiukan tukkoon. Itse heittäisin mukaan vielä syntikan tuomaan sellaista sopivaa taustamattoa hommalle. Monet kikkametallit jäävät hiukan "tyhjän" kuuloisiksi ilman jonkinlaista taustailua.
0   +1 +2
 
9
lavascale 11.07.2007
meininki hyvää heti alusta lähtien, laulajalla varsin omalaatuinen tyyli ja hieno omanlainen ääni, hyvä hyvä :) rummuista ja tykeistä fillauksista tietysti plussaa :D
kokonaisuus toimii ja tulevaisuus varmasti +merkkinen :D -ei moitittavaa
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 25.05.2007
Tehokkaasti yhdistettyä taitavaa soittoa ja asennetta. Kaikin puolin pätevää. Laulussa sopivasti eloa, tosin hieman lisääkään ei haittaisi. Ideoita tuntuu olevan vaikka muille jakaa. Sovituspuoli kaipaisi vähän hiomista, niin että kaikista noista tehokkaista vaihdoista saataisiin kaikki irti. Yleisesti arvioiden homma toimii.
0   +1 +2
 
argon 11.05.2007
Reflecting Blackissa olen aina pitänyt tästä progeilevasta meiningistä, missä välillä mennään niillä rajoilla että leviääkö homma käsiin - ja tässähän mennän ihan siinä hilkulla :) Eipä tuossa mitään, pysytään viivan paremmalla puolella ja äkeästihän tämä jyrää eteenpäin!

Kitarointiosastolla voimaa löytyy ja kehitystä sillä rintamalla tuntuu tapahtuvan jatkuvasti, eli treenipuolesta on pidetty huolta. Rumpaliosastolle tämä kitarapuolen eteenpäinmeno tuo kyllä lisätöitä, jotenkin näyttäisi siltä että viisunikkarit haluavat puskea hommaa aina vain pidemmälle ja nyt rumpalismies kaipaa yksityistreeniä lisää, jotta pystyy vastaamaan kaikkiin noihin nyansseihin mitä kitaroinnista tuodaan tyrkylle - edellistä lausetta EI muuten sitten pidä ymmärtää väärin: rumpaloinnissa ei todellakaan ole mitään vikaa, homma kyllä sinällään toimii - mutta lisätempuillekin löytyisi käyttöä, ainakin meitin mielestä.

Toki temppuvaihteen käytössä on aina se vaara, että homma viedään liian pitkälle malliin "Spiral Architect":in Norja-proge - siellähän henkilökohtaista soittotekniikkaa löytyy vaikka kuinka joka jannulta, mutta punainen lanka lipsuu irti käsistä kun unohdetaan että jonkun pitäisi pitää homma läjässä.

Loppuyhteenvetona:
- hyvä biisi jälleen kerran
- ei sovi ihmisille joilla keskittymiskyky ei veny yli perinteisen pop-biisirakenteen
- korva ei kestä molli/duuri-soinnutusten ulkopuolelle menevää revitystä

Ei muuta kuin uutta putkeen!
+2   +1 +2
 
9
.pdg 03.05.2007
Uskomattoman tiukkaa soittoa, jeah! Ainoastaan hieman monipuolisempaa suuhuutoa olisin toivonut, mutta sitten pää olisi ehkä räjähtänyt. Eli toisin sanottuna, ehkä parasta mitä Mikserissä on tämänsorttisessa. En ehkä edes halua tietää miltä tämä näyttäisi nuotitettuna :D

Eli suomeksi; pidin.
0   +1 +2
 
8
Scoundrel 07.03.2007
Tiukka ralli, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
9
Chrism 23.02.2007
Tiukka meno kyllä. Soitettukki tosi tiukasti. Vokalistin äänikin aika nappiin. Vähän metallisempaa tuotantoa olisin toivonut soundien osalta. Tuutatkaa kovemmalle ja enemmän tuskaa noihin soundeihin niin sais vielä äkäsemmäks tätä...
0   +1 +2
 
10
Deadful 21.02.2007
Loistava biisi! Jokaikinen elementti toimii. Toimivat kitarakuviot, laulut, bassot ja etenkin rummut ovat mahtavat. Pidän erityisesti noista koukuista aina väleissä, joissa rummut soittavat pätkän letkeämpää komppia. Ei voi sanoa muutakuin, että loistavaa. Varmastikin yksi parhaita biisejä joita minulleon mikserissä tullut vastaan!
0   +1 +2
 
10
makes69 18.02.2007
Ei tätä tarttee soittaa kun kerran encorena. Helkutin tiukka veto jätkät. Laulaja kaunaa täynnä me like it.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat