Past the Chase

Skaven | 20.07.2004 | Oldskool
3:53

Vauhdikasta syntikkapoppia demoscene-hengessä. Tehty FL Studiolla.

9.00   6944 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jerzu 14.04.2006
Alku aivan mielettömän kaunis, unenomainen... Jätkällä on taito hyppysissä... Kiitän ja kumarran...
0   +1 +2
 
9
siiki 24.02.2005
Erittäin kivaa synapoppista tämä biisi.En tajua mistä noita soundeja oikeen hommaat kun joka biisissä on todella hienot ja laadukkaat soundit.
Alku oli sellaista rauhallista menoa kauniilla melodioilla mutta sitten se muuttuu jälleen vähän rankemmaksi niin kuin sun biisit yleensäkin.
Paitsi että tässä on se ero että yleensä sun biisit alkaa heti räväkästi niin tässä on ihan hetken aikaa aluksi tuollaista rauhallisempaa menoa.

Rummut ja bassline ovat myöskin ihan kivan kuuloiset ja padit luovat loistavan tunnelman tähän biisiin.Mikserin eliitti Oldskool ryhmään kuuluu ehdottomasti.

Miskaus ja masterointikin tuntuu olevan hoidettu hienosti ja laadukkaasti.
En kuitenkaan perhana sentään kymppiä kuitenkaan uskalla antaa koska ainahan parannettavaa löytyy.Tuossa melko loppuun tuo hieman kitaralta kuulostava soitin kuulostaa erittäin hienolta mutta petyin hieman kun jäin odottelemaan että jes nyt alkaa joku soolo mutta se soolopa jäikin melko lyhyeksi kun biisi loppui.
Siitä tulee hieman miinus pisteitä ainakin mun mielestä.
Mutta niin kuin sanoin niin Oldskool eliittiin kuuluu tämä biisi ehdottomasti.
Hyvää työtä ja siksi rapsahtaa jälleen ysi.Hyvä!
0   +1 +2
 
8
juhok 20.11.2004
Hmm, alussa tulee mieleen Blade Runner. :)
Tämä on juuri sellaista perus-Skavenia omasta mielestäni, siis hyvässä mielessä tietenkin. FL Studiossa on kyllä kivat arpeggiot, sen olen huomannut, ja sen olet näemmä itsekin huomannut.

Ihan mukiinmenevä kappale, vaikka vähän tuppaa ehkä toistamaan itseään lopussa päin. Antaisin tälle 8½ arvosanaksi.
+2   +1 +2
 
Skaven252 27.07.2004
Tuo Slayer / Slayer 2 -synäkitara on kuitenkin taivaan lahja meikäläiselle joka ei osaa soittaa aitoa oikeaa skittaa vaikka kirveellä uhattaisiin. Toim. huom. :)
0   +1 +2
 
9
amppi 31.07.2004
Oli oikein mukaansa tempaavaa, tästä tuli hyvä mieli. Miksaus on juuri sopivan ilmava tämän tyyliseen biisiin, ja muutenkin saundit ovat kaikki kohdallaan. Pulputtavat arpeggiot, leijuvat padit ja kaikin puolin kasarihenkinen äänimaailma luovat loistavan tunnelman. Juuri sellaisen mikä meikäläiseen iskee. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta