03.12.2008
TACERE PALJASTI UUDEN KOKOONPANONSA

Viime vuonna ensialbumillaan mm. Aasiassa suurta suosiota niittänyt Tacere on vihdoin julkistanut uuden kokoonpanonsa. Uusi laulaja "Taiya R." tuli valituksi massiivisen yli puoli vuotta kestäneen hakuprosessin tuloksena. Bändi otti riveihinsä myös uuden kosketinsoittajan, "Veli-Matti Kanasen", joka on soittanut mm. Poisonblackin ja Eternal Tears of Sorrowin kanssa. Bändin johtohahmo "Karri Knuuttila" kommentoi asiaa seuraavasti:

"Me oltiin erittäin yllättyneitä hakijoiden järjettömän suuresta määrästä ja oli erittäin vaikeaa valita yksi paras laulaja. Mielenkiintoisia tyyppejä oli paljon, esimerkkeinä vaikkapa yksi tämän vuoden Idols finalisteista, Lontoolainen musikaalitähti ja Hollywoodissa vaikuttava laulaja/pin-up malli. Mutta Taiyassa kuitenkin kiteytyi kaikki se mitä me uudelta laulajalta haluttiin: Taiya on äärettömän lahjakas laulaja, näyttää pirun hyvältä, sillä on erittäin paljon rock asennetta ja kaikista tärkeimpänä asiana: me tullaan Taiyan kanssa toimeen persoonien tasolla loistavasti."

Tacere astuu studioon ensi vuoden helmikuussa aloittaakseen 2. albuminsa äänitykset. Mitään tarkempia julkaisu- ja äänitysaikatauluja ei ole kuitenkaan vielä julkistettu, koska bändi etsii yhä sopivaa yhteistyökumppania uuden albuminsa julkaisijaksi. Tacere myös avasi juuri äsken uudet nettisivut ja Myspace sivut: Molemmilla sivustoilla on tarjolla kuvia uudesta kokoonpanosta sekä esituotannon demoversioita muutamista 2. albumin kappaleista Taiyan lauluilla varustettuna. Ensimmäiset keikat uudella kokoonpanolla Tacere soittaa jo tämän vuoden puolella 12.12. Helsingin Rocktownissa ja 13.12. Kouvolan Doningtonissa.Kuuntele vastaavia

Artistilla ei valitettavasti toistaiseksi ole kappaleita Mikseri.netissä.
Voit halutessasi kuunnella kappaleita artisteilta, jotka ovat merkinneet tämän artistin vaikutteekseen.

Voit myös lisätä omalle kotisivullesi soittimen, joka soittaa tältä artistilta vaikutteita saanutta musiikkia.
Lisää vaikutesoitin sivullesi