Amore

Taleamus | 21.02.2006 | Melodic Trance
6:22
9.60   2449 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dj musical 17.07.2006
Hmm kivoasti tossa alussa pannattu toi "helinä" vai mikä nyt onkaan.
Kick kyllä iskee pirun jämäkästi ja siinä on syvyyttä.
Melodia lähtee hienosti rumpufillien kera käyntiin ja meno senkun paranee.
Hieno tunteikas pad maalailu löytyy kanssa välistä ja se kyllä luo biisiin paljon mielenkiintoa.

Hienoa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.04.2006
Mukavasti kiinnittää ensimmäisenä huomiota laadukkaaseen äänimaailmaan. Melodiat ovat simppelit, mutta silti oikein monipuoliset, jotka jaksavat innostaa pidempäänkin.

Masterointi on hoidettu kyllä erinomaisesti, sillä soundi on puhdasta. Tässä teoksessa mennään jo kaupallisen trancen rajaviivoilla.

Hyviä efektejä ja värityksiä... Biisistä löytyy potkua ja menoa draivin muodossa. Rakentelut on tehty viimeisen päälle ja kokoajan tulee jotain uutta. Portamento-soundit toimivat hienosti arppien yhteydessä.

En keksi tästä biisistä mitään pahaa sanottavaa. Kuuntelen tätä varmasti jatkossa paljonkin. Hyvä että sattumalta ekyinkin tänne sivulle pitkästäaikaa ja löysin tämän aarteen;) Kuuluu mikserin kärkeen.
0   +1 +2
 
9
chucky 18.03.2006
Osaat hommas tod. hyvin ...jatka samaa rataa =) oma mielide on että ...pistä joku oma soudi/hässäkkä mistä sut tunistaa =) ,koska sillon erotut massasta ! mielellään kuuntelen lisempään !

keep gouing dude ;)
0   +1 +2
 
10
KAMUI 08.03.2006
Hyvän kuulonen biisi. Soundit oli hiottu ihan huippuunsa eikä niitä enää paremmaks saa. Noissa kaikissa biiseissä on vähä samanlaiset soundit et hommaa lisää sampleja niin olis viel parempaa. Melodiat oli kans tosi hyvät ja ei täs mitään vikaa ollukkaan
0   +1 +2
 
10
Blaah92 21.02.2006
yhdyn täysin valandirin kommenttiin, kappalehan kuuulostaa ihan perkuleen hyvälle. uppoo muhun samanlailla ku titanic mereen. mahtavaa.
0   +1 +2
 
10
Valandir 21.02.2006
Lähtee mukavan menevästi liikkeelle. Pehmeät saundit tuovat tämän päivän melodisen trancen mieleen, joka on toki hyvä asia. Rakentelu jokaiseen kohtaan kuulostaa tosi hyvältä. Sointu-vaihdos on kerrassaan erinomainen ja filtterointi kuulostaa erittäin jämäkkäältä sopien erittäin hyvin biisiin. Nuo puskevat, pehmeät synat kuulostavat erittäin puhtailta ja tuoreilta. Suvanto on myös erittäin hyvä ja saa pään liikkumaan ekstaasin omaisesti. Rakentelu suvanto-vaiheessa on erinomaisesti tuotettu ja kickin tullessa mukaan pää liikkuu hyvään tahtiin ja tanssijalka vipattaa viimeistä päivää. Biisi suoraan sanoen kuulostaa erittäin hyvältä.

Kokonaisuutena biisi oli kyllä todella loistava ja jykevän omainen kiksahtelu. Pehmeät saundit hieman karskeiden saundien kanssa sopivat erittäin hyvin yhteen ja palaset vain loksahtavat täydellisesti kohdalleen. Ei perkele, kyllähän tälle pitää nyt numeroksi kymppi räväyttää ihan vain sen takia, ettei tässä henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan mitään negatiivista kommenttia löydy. Ai perkele kun paukuttaa mukavasti ja on vain ihan pakko iskeä volyymit kaakkoon. Jatka loistavaa työtä :)
0   +1 +2