Lunatic Pirates

The Eternity | 22.10.2005 | Soundtrack
3:24

Toinen biisi The Eternity-projektissa. Itselleni biisin äänimaisema tuo mieleen merirosvot kuunarin kannella huutaen: "huh hah hei, rommia pullo."

9.36   1868 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
v_salo 16.05.2006
Mahtava kappale! Merirosvomusaa ei maailmassa koskaan ole liikaa! Todella hyvin natsaa kaikki, ihanan kirkkaat saundit ja loistavat melodiat. Tykkäsin todella. Miksauksessakin balanssi löydetty eri osien välillä.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 16.01.2006
Täähä toimii. Mukavaa piratemeininkiä. Tulee kyllä väkisinkin mieleen vanhan ajan purjelaivat ja sellanen fiilis noin muutenkin. Ihan kuin oltais just lastaamassa alusta lähtövalmiiks jossain laiturin nokassa ja kauhee vilske käy parasta aikaa. Tämmöstä settiä en muutenkaan täällä mikserissä oo vielä juurikaan kuullut. Mukavan erityylistä ja toimivaa. Kyllä tämä toi hilpeän mielen ennen kaikkea. Leffamusiikis sopis ihan loistavasti. Varsin miellyttävä pläjäys noin kokonaisuutena. :)
0   +1 +2
 
10
Jousimies 14.12.2005
Mun mielestä tää muistuttaa jotai semmost Irlantilaista kansan musikkii :D. Hyvä tää kyll on. Hyvin sävelletty. Varmasti oot laittanu paljo aikaa tähän. Kivan kuuloset kaiku effektit. Ne on just semmosii pehmeitä kaikuja mitä sopii tämmöseen musaan. Tosi hienot cymbaalit ja timpaanit. Viulut kuulostaa tosi aidoilta. Tosi hyvä. Jatka smaan malliin.
Annan: Kymppin.
0   +1 +2
 
Ximonic 05.12.2005
Jees, siitähän se lähtee =)

Ei kannata lopettaa...
0   +1 +2
 
9
Michikawa 05.11.2005
Tyylikäs ja harkitusti rakennettu soundtrack-tunnelmointi. Soundimaailma on mukavan pelkistetty ja tavallaan minimalistinen soundtrack-genreen suhteutettuna, ja se toimii mainiosti. Soundtrack-musiikin tekijänä olin positiivisesti yllättynyt siitä, että sävellys rikkoo paikoin perinteisiä ratkaisuja, jolloin kokonaisuus tuntuu pirteältä ja persoonalliselta. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 01.11.2005
Tämähän kävisi niin hyvin vaikkapa Pirates Of The Caribbean-leffaan tai Cutthroat Islandiin. Laatua tämä on, sitä ei voi kieltää. Kylläpäs niitä kymppejä nyt satelee.
0   +1 +2
 
9
Putte 01.11.2005
Kuten joku siellä ylhäällä sanoikin, hyvin samanlainen meininki kuin Final Fantasyissä. Toimii siis kuin saksalainen auto, vaikka en kyseisestä pelisarjasta pidäkään. Loistavaa ja hyvin harkittua jälkeä kaikin puolin. Entinen Putte saattaisi antaa tälle kympinkin, mutta koska kyseessä ei kuitenkaan ole lajinsa tiennäyttäjä, tai muutenkaan aivan kuuminta kärkeä oleva teos, jää numero hieman alemmalle tasolle. Kiitettävä teos joka tapauksessa, siitä ei pääse mihinkään.
0   +1 +2
 
10
joonalaamanen 30.10.2005
Upean kuuloista materiaalia. :) Biisi sopisi vaikkapa johonkin videopeliin täydellisesti. Saunditkin erityisesti ovat kohdallaan ja luovat tämän "piraattimaisen" tunnelman. Ideoitakin löytyy mukavan paljon yhdelle biisille.

Kaikenkaikkiaan todella hieno biisi, lisää jään odottelemaan. :)
0   +1 +2
 
10
Upeasti toteuttu kappale, ja muiltakin osapuolilta hieno kokonaisuus. Äänet ovat huippuluokkaa. Tätä voisi helposti kuunnella elokuvan tai videopelin taustalla. Osaat hommasi hyvin, tunnelmaa ja vaihtelevia melodioita löytyy. Elokuvamusiikin ja videopelimusiikin ystävänä annan tästä ehdottomasti 10 pistettä ja papukaijamerkin. No toisaalta, sen papukaijamerkin voit kyllä unohtaa...
0   +1 +2
 
9
HW 23.10.2005
Kiintoisaa. Näin mielessäni otteita PiratesOfThe Caribean- leffasta. Mikä oli tosi hyvä juttu ja todisti että tässä biisissä oli varsin hyvin onnistuttu ottamaan kiinni merirosvoiluhengestä ja pistämään se pulloon meidän kaikien ihmeteltäväksi. Hyvä.
Tuossa edellä kitistään itseääntoistavuudesta mutta minun mielestä musiikisssa pitää olla jonkin verran toistoa jotta kuulija tajuaa missä ollaan menossa. Tässä sitä toistoa oli ihan sopivasti.
Tykkäsin kovasti tuosta äänimaailmasta. Siinä oli merirosvojen lisäksi liittymäkohtia fantasiaankin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta