Armageddon

Turingin poppikone | 30.11.2004 | Reggae
3:11

Täältä tulee Armageddon! Rauhaa ja rakkautta vaikka väkisin.

7.93   1931 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mhotby 14.04.2007
Kyllä sitä on muillakin paha olla tätä kuunnellessa kuin Afrikan lapsilla...
0   +1 +2
 
Jusa83 13.04.2007
Ei kuulosta täysin reggaelta, mutta tietynlainen rento meininkin tässäkin on. Muistuttaa jotenkin jazzia fiiliksen puolesta. Laulua voisi harjoitella vähän enemmänkin. Sanoituksissa olisi myös viilaamista. Musiikki on ok. Äänenlaatu ei ole huippu, mutta ajaa asiansa. Ihan leppoisa biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
Zoidberg 12.04.2007
Rento meininki koko kappaleen ajan, mutta mitään tästä ei päähän jäänyt. Hieman tasapaksua. Skebat vetää taustalla mukavasti, basso myös. Laulu hieman takkuilee. Kokonaisuus on ihan ok.
0   +1 +2
 
Telaketju 12.04.2007
Jotenkin tulee mieleen Kauko Röyhkä, laulaja vähän epävarman kuuloinen, biisinä ok että ei loppuunsa valittamista. Soundit on aikalailla perussettiä
0   +1 +2
 
Giuse 10.04.2007
Riffistä tulee mieleen Fun Lovin' Criminals, se ainoa biisi minkä niiltä tiedän, tää on vähän lötkömpi letkautus... Ei suuria tunteita tai terävää piikkiä, mutta tää rinki on niin hevikyllästeinen, että kaikki muu kuulostaa erityisen hyvältä...
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Laulu hukkuu aina välillä.. aika ok meininkiä. kyl tulee armageddon.
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 10.04.2007
Ensimmäisenä tästä pisti pahasti korvaan muoviset torvisoundit, jotka oli aivan karmeat sekä liian "yrittämällä" lauletut laulut. Biisi oli muuten letkeä ja mukavan kuuloinen kokonaisuus ja hienoja melodioita. Soundipuoli oli myös hyvin tasapainossa.
0   +1 +2
 
Muistikuva 10.04.2007
Hieman hajanaista meininkiä, komppi tiukemmaksi jatkossa. Aika paljon tavaraa, soittimia yms. Yritys on kuitenkin hyvä. Hieman pelkistystä vaan.
0   +1 +2
 
Begemot 07.04.2007
Tuurista ei ole vähän aikaan kuulunut, joten mielenkiinnolla odotan mitä settiä tulee?

Jos ymmärsin biisin oikein, niin erittäin hyvä setti. Tästä tulee mieleen muistoja lukio ajalta, kun ajelin pakkasella kouluun ja kuuntelin B. Marleytä ja mielissäni suomentelin reggea-sanoituksia. Juuri tälläiseltä ne kuulostivat. Oon aina miettinyt sitä ristiriitaa reggea-musiikin ja sanoitusten ja jopa tekijöiden välillä. Marleykin ei ollut aivan puhtoinen mies, ja jamakalaiseen miesvaltaiseen kulttuurin liittyy paljon epäilyttäviä aineksia.

Eli jos biisin idea on "parodioita" reggeasoinoituksia suoraan suomentamalla niitä, niin dikkaan ideasta ihan kympillä. Idea jonka itse olisin halunnut keksiä. Hauskaa valkoisena länkkärinä kuunnella reggea sanoituksia, jossa halutaan juuri väkivalloin kumota valkoinen valta:). Mutta sitähän se on, mustien räppiäkin kuuntelee kai enimmäkseen valkoinen keskiluokka, vaikka suurin kritiikki kohdistuu juuri heihin.

Musakin toimi oikein hyvin, torvet erittäin asiallisia, ilmeisesti aidot? Soittorullaa niin kuin reggeassa pitääkin. Harmi, että toi pieni akkaripätkä oli melko alas miksattu.

Tykkään tälläisestä bändeistä, jotka eivät ole ehkä kaikkein "komeimpia" (en viittaa ulkonäköönne), vaan nokittavat muita bändejä paremmilla ideoilla ja mielikuvituksella. Fiksut pärjää aina.
0   +1 +2
 
10
Jee reggae...

Aatetta, menevää menoa, kesä fiilistä.... Enään tarttis jointti löytää.... Ei voi hyvästä sanoa muutakuin, että loistavaa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta